Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו רכב החלומות שלכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האדום דווקא (ולמי שלא מכיר- עשו לעצמכם טובה ותראו את הקטע הזה. ככה עושים מרדף קולנועי):

[video=youtube_share;O0Hcsww2x84]

אגב, oryo, שים לב לאיך המכוניות נראות בסוף הסצינה- זה לא לבעלי עצבים חלשים (או חובבי דיטיילינג כמונו...).

• תגובות 341
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אגב. אני רואה רוב דעות לm235.

מדוע לא לבחור בברירה הטבעית של ה435 שהיא למעשה הסדרה 3 קופה?

האם הבחירה נובעת משיקולים של מימדים? בסיס גלגלים ומשקל?

בשבילי? M3 בתצורת סדאן (גם מהישנות כמובן).

מאוד פרקטית וגם ביצועיסטית

עריכה אחרונה על ידי eli z

M-TECH E46

פורסם

אני עם יונדאי עד הקבר.

אז לעצמי i20

וכשקצת אתרחב אז אחזור אל דגם אקסנט חדיש :)

פורסם

פונטו אבו אבארת'

כבר חודש שממש מדגדג לי לרכוש את זו שמוצעת למכירה ממודל 2011

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
אגב. אני רואה רוב דעות לm235.

מדוע לא לבחור בברירה הטבעית של ה435 שהיא למעשה הסדרה 3 קופה?

האם הבחירה נובעת משיקולים של מימדים? בסיס גלגלים ומשקל?

בשבילי? M3 בתצורת סדאן (גם מהישנות כמובן).

יותר קטנה, יותר קלה, יותר זולה. מה גם שנהגתי על אחת כך שיש אחיזה מציאותית לחלום - אני יודע שהיא טובה, לא חושב שהיא טובה, ולא נהגתי ב-435 (אם-כי נסעתי באחת).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

CLA 45 amg או a45 amg עם באקטים של ריקארו. לא רואה סיבה לרכוש משהו במחיר גבוה מזה. פחות מ5 שניות ל100, רעש מטורף, מרצדס על כל מה שמשתמע מכך.

אגב כשראיתי את הכותרת הייתי בטוח שהכוונה היא לפרקטי מבחינה של שימושי , חשבתי התכוונת לאיזה מיניוואן או משהו.

פורסם

על סמך ישיבה - כן. אני 171, אין לי בעיה עם מרווח הפנים של ה-235 (לחבר שמגרד את ה-190 יש, והוא ירכוש 435 כנראה רק בגלל זה) ואני מרגיש יותר בנוח עם מימדיה החיצוניים. אני מניח שהיכולת הדינאמית לא שונה בהרבה, אם בכלל. לדעתי ה-435 יפה יותר, אבל גם ה-235 (בניגוד ל-135) לא מכוערת. למרות שבטוח לא ארכוש חדשה כיום (כלכלית), אני בהחלט רואה עצמי רוכש אחת במרוצת השנים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
CLA 45 amg או a45 amg עם באקטים של ריקארו. לא רואה סיבה לרכוש משהו במחיר גבוה מזה. פחות מ5 שניות ל100, רעש מטורף, מרצדס על כל מה שמשתמע מכך.

על סמך נסיעת מבחן, היא ממש לא מרצדס על כל מה שמשתמע מכך. תאוצה מפגרת, בקפיירים מהגהנום, אחיזת כביש מוחלטת, מהירויות פניה פסיכיות - אבל איכות חומרים שמביישת את המותג.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כל העניין של חלומות לא פשוט.

האם אתה מאושר יותר כאשר אתה חולם או כאשר אתה מממש.

האם חלום בהגדרה, מתייחס למשהו שידך אינו משגת?

לפחות אני, נוהג במכונית שאני מאוד אוהב, אין לי חלומות על מכוניות אחרות.

החלום שלי אולי מתייחס לתנאי נהיגה אחרים, כאלו שניתן יהיה לממש את יכולות המכונית מבלי לסכן מישהו או את הרישיון.

אולי יום אחד, יתפנה לי הזמן לטפח מערכת יחסים עם מכונית מיוחדת שאינה מיוצרת כבר 20-30 שנה. אפשר לקרוא לזה סוג של חלום.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הכותרת אולי הייתה צריכה להיות.

מה הרכב שאתה רוצה לקנות במחיר ריאלי בהתאם למצבך,, כ :lol: צעיר ללא כסף, בעל משפחה עם כסף וכו'

על דיוני חלומות כתבנו כבר בעבר - השאלה צריכה להיות במסגרת שאנו מסוגלים במצבנו, משפחה, חנייה וכו'

אני רוצה MX5 פתוחה, אבל לא יכול לנהוג בה ולשבת בה, חייב אוטומט + כסא קצת גבוהה.

אני חי בעיר ורוצה רכב קומפקטי בעיצוב כשל הגולייטה , ומנוע וגימור פנימי כשל ה GTI , ועד רמת מחיר של 200.000 ש"ח.

יש את ה ב.מ.וו והמרצדס בפלח הנ"ל , אבל בדקו את מחירי הביטוח הגבוהים שלהם , כאב לב.

עם הג'ולייטה אני משלם כ 4.600 ש"ח מקיף וחובה לכל נהג, עם האחרות מתחיל לדגדג את ה 10.000 + גם זה שיקול.

לכן יש לכוון לרכב שייתן לנו את ההנאה אבל גם לחשוב על הפרקטיות שבו,(לא להשתעבד למחיר ולאחזקה)

ולזכור שיש לנו עוד הוצאות בחיים, בהתאם למצבנו.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אם להיות מציאותי, אז אני אוכל להקציב לרכישת של רכב 100K במקרה הטוב.

אני אוהב ואגיות. אז קודם כל הייתי רוצה GTI MK6, אבל זה לא בתקציב. אז מייד אחריה באות ואגיות צנועות יותר כמו A3 1.8T\2.0T , סיאט לאון FR.

פנטזיה מפגרת לגמרי, זה אלפא 159 3.2Q4.

אני יודע שזה לא הגיוני, זה יקר לאחזקה, זה אולי לא הכי אמין וזה יאכל הרבה דלק.

אני יודע שיש המון סיבות לא לקנות דבר כזה. אבל כמו שאני מכיר את עצמי, ברגע האמת כל ההגיון הזה עלול לעוף מהחלון ואני עלול למצוא את עצמי באלפא. :lol:

V5

• תוכן חדש...