Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי על הבנזין זה 2.2 ש"ח ודיברו על זה שישוו את הבלו על הסולר לבנזין, למישהו יש מושג מתי וכמה?

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם

בלו הוא מס המוטל על דלקים לסוגיהם ועל סיגריות.

אינני יודע מהו הבלו המוטל על סולר כיום וגם לא מתי ובכמה הוא אמור להתייקר, אבל שווה לנסות באתר של משרד התשתיות/משרד האוצר - אולי משם תבוא הישועה?

הביצה שלי התחילה להטיל תרנגולות זהב

פורסם

אלי בוקר טוב,

אתה שאלת בפורום לפני יותר מ- 5 שעות ועדיין מחכה לתשובה...

שאלתי את גוגל ששלח אותי לאתר רשות המיסים ותוך דקה וחצי התברר שהבלו נכון לספטמבר 2007 הוא: 1.64262 ש"ח.

בחודש אוקטובר 2007 הוא יעמוד על: 1.68393 ש"ח.

Hematoma,

בלו זה מס המוטל על דלקים ללא קשר למחירם. הוא אינו אחוז ממחיר הדלק אלא סכום קבוע.

במקרה שלנו- בין אם ליטר בנזין או סולר, עולים 4 שקל או 8 שקל - הבלו הוא סכום קבוע (כיום 1.64 ש"ח).

זה כמובן אינו המס היחיד המוטל על דלקים.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תודה, יכולת להמנע מסארקזם.

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם
תודה, יכולת להמנע מסארקזם.

לא, לא יכולתי.

1. נראה לי שמי ששואל שאלה שכזאת ולא מחפש בגוגל תחילה ועוד יכול לחכות 13 שעות במקום דקה וחצי בשרות עצמי - מרוויח את הסרקזם שלי ביושר.

2. לגופו של ענין, כן סרקזם, לא סרקזם - הכוונה היתה שתזכור שלפעמים הרבה יותר יעיל לשאול קודם את גוגל.

השאלה שלך היא בדיוק מסוג השאלות ששאל אתמול מישהו - למי יש טלפון של גרר מרעננה לנס-ציונה.

לא מבין אנשים כאלה - יש לך אינטרנט ביד לשאול שאלה, למה שלא תיכנס לדפי זהב באינטרנט ותגלה שיש מעל 500 גרריסטים בארץ, מתוכם 9 ברעננה.

ואני אגלה לך סוד - גוגל מוצא תשובות שנמצאות גם בפורום הזה

מועדים לשמחה

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

סארקזם זה סך הכך הומור, יותר פונה לסקאלה הלבנה מאשר לשחורה

אז למה להימנע מדברים חיוביים

להימנע מגוגל זה שלילי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...