Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אתה אוהב לנהוג ברכב שלך ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאתה בפקקים של העיר :evil: .. ונגיד ויש לך מערכת שיכולה להפציץ את כל הפקק ! :mad:

האם אתה מאלה שמשמיעים לכל הפקק את השיר החדש של מושיק עפיה ושלומי סרנגה :shock:

או אולי את הקטע החדש שמיקסס לא מזמן די גיי טיאסטו 8)

או אולי את השיר החדש שהקליט קורט קוביין לפני מותו !! :wink:

כמובן שהחלונות פתוחים , אתה עם חיוך :D . ורצוי גם בחורה יפה שיושבת לצידך :twisted:

או שאתה מעדיף חלונות סגורים , מזגן דולק במלוא העוצמה ושכולם יתפוצצו ? :lol::lol:

:idea::?::?::?:

אם העביר היצרן את סדרה 1 להיות הנעה קדמית ולא העביר את סדרה 2 דיינו.

פורסם

אני אוהב לנהוג עם 2 ידיים על ההגה....... :lol:

סתם...עם חלונות סגורים ומזגן בכיף ובחורף עם חימום.

זה כשיש לי ביטוח ואני יכול לנהוג..... :roll:

הסקסו למכירה!-פרטים בקנייה/מכירה

פורסם

בפקק אני עם מזגן וחלונות סגורים, תאמין לי שגם עם חלונות סגורים כל האנשים בפקק שומעים איתי את הסטים האחרונים של DJ טייסטו, הדיסקים של sylver, milk inc, lasgo וכו' . . . .

מזרחית לא נכנס אליי למערכת (לפעמים אולי קצת שריד חדד או זהבה בן וגם מוצא חן בעיניי השיר החדש של אייל גולן) !!!!!!! יש לי דיסק אחד בתא מטען של אוסף שירים עבריים (בעיקר של עברי לידר), כל השאר אולדיז של אבא שלי, פסיכודליים של אח שלי, הדאנסים והטראנסים שלי . . . . סה"כ יש לנו איזה 50 דיסקים בתא מטען וזה גדל משבוע לשבוע . . . . אבל בקרוב כנראה זה יצטמטם בגלל הוספה של נגן MP3 ו-DVD בתא מטען (ויכול להיות גם מסך מקדימה) . . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני חייב חלון פתוח.. אני אוהב רוח :D

ואם היה לי מערכת רצינית, שכולם יתפוצצו, רק פול ווליום !! :twisted:

אהה.. דרך אגב.. לא מזרחית ! חס וכרפס! :)

אני שומע רק דאנס, טראנס וגם לפעמים עברי :D

- איציק -

פורסם

חלונות סגורים, מזגן.... אךךךך חלומות....

אבל באוטו של אבא כמובן שחלונות סגורים ומזגן, אני לא כ"כ אוהב לשמוע מוזיקה בפול ווליום, זה סתם מעצבן.... אבל לפעמים אני שומע על המקסימום שהרמקולים המקוריים בסובארו מחזיקים לפני שהם מעוותים (זה לא הרבה) כי מדי פעם זה בכ"ז כיף.

יהיה מעניין איך ערס ברמזור יגיב כשתהיה מותקנת בפורד שלי המערכת החדשה וישמע את "חסקה" בווליום מרעיד חלונות...

בנוגע למערכת- יש כבר שני רמקולים קנווד 6.5, בדרך עוד שניים פרו-פולס 6.5 לאחורה, והד יוניט סיני שנקרא "אקסטרים סאונד", אבל לסוס שמקבלים מתנה לא בודקים תשיניים, בכל מקרה הוא טוב יותר מהסוני ופיוניר וקנווד בגרסאות הזולות (ממה שאבי בדק). החלום בקשר למערכת בעתיד זה להשמיש רבע בגאז' בתור תיבת תהודה לסאב 10" ועוד קצת למגבר 2 ערוצים שיחזיק אותו...

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

תלוי בעונה אם נעים בחוץ פותחים חלונות מוזיקה לא חזק שלא יחשבו בטעות שאני איזה ערס באוטו של ההורים (אני לא ערס אני רק אוהב לשמוע מוזיקה חזק כדי לא לשמוע מכוניות מסביב) אם זה קיץ או חורף יש מזגן למה לי לסבול בחלונות פתוחים?

בחורף לפעמים אני אוהב חלונות פתוחים שלא יורד גשם (יש לי דם חם ביותר ולא אני לא מרוקאי)

tAoS FoReVeR

פורסם

redroze כתב:

לפעמים אולי קצת שריד חדד

:lol::lol::lol: - אהבתי... "שריד"...

בכל מקרה - אני לא אוהב להפגין את טעמי במוסיקה לסביבה, אני נהנה ממנה בלי להטריד אחרים

נמרוד

The higher you go, the harder the fall..

פורסם

כן כן אני שונא מזגן, מעדיף חלונות פתוחים וסאן רופ אבל שחם באמת אין ברירה.

מוסיקה גבוהה באמת אני שומע בנסיעה זריזה ולא בזמן שאני תקוע בפקק.

בפקק אני מעדיף משהו רגוע, להרדם בשקט

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

בנסיעות ארוכות בשעות מוזרות, מגביל את עצמי ל110, שם מאסיב אטאק ופותח חלונות.

שיוצאים, לרוב משהו אלקטרוני קצת יותר אגרסיבי (פרודיג'י! פרודיג'י! או fluke, וכאלו), ומשייט באיזור ה150 פלוס מינוס עם חלונות סגורים, או 110 עם פתוחים.

כמובן שכשמגיעים לקטע כביש מעניין, החלונות נסגרים, המוסיקה נפסקת והמזגן יורד ל15 מעלות, כי לא רק האוטו מתחמם כשלוחצים.. (והמוסיקה? בשביל הריכוז).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

חלונות פתוחים?

אתם נורמליים?

כשהקבצן עם הכוס-פלסטיק משרך את רגליו המתדנדות ובגדיו הקרועים מצד אחד, ו"מנקה" החלונות מתקרב מהצד השני והמגב בידו נראה כמו קילשון, כל העסק נראה כמו Night of the Living Dead !!!

:evilbat:

לסגור את כל החלונות והדלתות מהר!!! ללחוץ על כפתור הנעילה!!! לשים במערכת את White Zombie - רגע, לא, ממש לא מתאים - לשים במערכת את אלבומו החדש של בן שמר, בנה המוכשר של נעמי שמר הממשיך את דרכי אימו בשיר הנפלא "לא נפחד לעולם כל עוד נשמת יהודי באפנו וירושלים!"

לנשום עמוק...

להרגע...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

איפה שאני גר, הקבצנים כבר מזמן נאכלו על ידי תנים וצבועים. שקט כאן.

הדבר הכי גרוע שתמצא בצומת יהיה טרמפיסט מעושן (...) חמוש בחליל שירצה להגיע לאחד מנחלי הצפון לצורך צריכת משפרי מצברוח ושירה בצוותא.

הו, חיי הגליל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
איפה שאני גר, הקבצנים כבר מזמן נאכלו על ידי תנים וצבועים. שקט כאן.

הדבר הכי גרוע שתמצא בצומת יהיה טרמפיסט מעושן (...) חמוש בחליל שירצה להגיע לאחד מנחלי הצפון לצורך צריכת משפרי מצברוח ושירה בצוותא.

הו, חיי הגליל.

גליל=ארץ השאנטי...

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

2 חלונות פתוחים. חלון נהג פתוח גם כשיורד גשם.

2 ידיים על ההגה.

בדיסק - משתנה בהתאם למצב הרוח. עכשיו יש שם את CONSTRUCTION TIME AGAIN של דפש מוד, TOUGHER THAN LEATHER של ראן די אם סי ואת SEAL של...SEAL.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

בשבת בבוקר הגעתי בחמישי למנתק . סוף הסקאלה (220) זה 6900 סל"ד והיו לי עוד 500 לשחק. אני חושב שזה היה 2#$ קמ"ש. ברקע - MUSIC FOR THE JILTED GENERATION של הפרודיג'י. שיר - SPEEDWAY - שיר ההתחרעויות האולטימטיבי שלי.

זה שיר שנכתב על רייסים באזור אסקס שבבריטניה (למי שלא ידע) והיה הימנון הCRUISES של שנות ה 90.

לליאם האולט, קלידן הפרודיג'י , יש 911 טורבו RUF, פרארי 355 וסיירה קוזוורת' RS500 עם 400 כ"ס.

לקית' פלינט יש אסקורט קוזוורת' משופרת ו17 אופנועי כביש כבדים.

וד"א - ב2#$ קמ"ש, עם חלון נהג פתוח, הרוח עושה לך בפה כזה אההההההההה ואי אפשר לסגור אותו.

8)

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...