Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג מתחת לגיל 20 באירלנד, אפשרי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד 10 ימים אני טס לאירלנד עם אחותי ועם אחי, לטיול בן 9 ימים. לאחר בירורים במספר חברות השכרה, הבנו שרק אחותי תוכל לנהוג, כי רק היא מעל גיל 25.

שכרנו רכב דרך צבר (מהארץ), מ-ofran (זה היה המחיר הכי טוב..). רציתי לדעת אם יש סיכוי שכאשר כבר נגיע לאירלנד, יש אפשרות (בתוספת תשלום, כמובן), להוסיף נהג נוסף, מתחת לגיל 20?

כאשר ביררנו בחברות ההשכרה, כולן אמרו ללא יוצא מן הכלל שבאירלנד ניתן לנהוג רק אם אתה מעל גיל 25, ואין אפילו מה לדבר על מתחת ל-20 (אם אני זוכר נכון, באחת החברות אמרו שאפשר לנהוג מעל 23, בתוספת תשלום).

אז כמו שכבר שאלתי - האם יש סיכוי שנוכל, בעמדת ההשכרה, להוסיף נהג נוסף לפוליסה, מתחת לגיל 20?

השאלה רלוונטית כדי שאדע אם יש טעם להוציא רישיון בינ"ל.

תודה רבה ושנה טובה.

פורסם

אין סיכוי, מצטער.

בכלל חברות השכרה לא משכירות כמעט לעולם למי שפחות מ 21 או 23.

בזמנו בסקוטלנד (הייתי בן 21) יכלתי להשכיר רק מכונית VW מסוכן צדיק אחד שלהם (סוכנות מכירה שהיא גם מוסך מורשה וטרייד אין), חברות השכרה רגילות לא היו מוכנות להשכיר לי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...