Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זקוק לעזרה כלשהי בדיבוג בעייה אצלי ברכב.

הכוונה רק לשאול אתכם כמה שאלות, ואם אנחנו שכנים אולי גם למדוד משהו במנוע שלכם להשוואה עם מה שקורה אצלי ברכב.

מישהו מוכן לסייע?

בתודה מראש.

פורסם

מרק ידידי, בספרות לא מצויינים סיגנלים אמיתיים וגם לא איך הדברים נשמעים בפועל, ואי אפשר לעשות מדידות או הצלבות רכיבים לאימות תקינות, הכל רק על הנייר...:lol:

פורסם

ידידי היקר, מדברייך באמת משתמע שאתה חובבן (אל תפגע) אבל לא נורא בשביל זה קיים הפורום בכדי ללמוד וללמד ולעזור אחד לשני.

אינני יודע על איזה ספרות אתה מדבר (היינס=ספרות לחובבנים), אני מדבר על ספרות ייצרן שבו קיים מידע גם לגבי אותות חשמליים ואיבחון על סמך תלונות של הלקוח וכמובן איבחון ממוחשב הכולל קריאות של חיישנים שונים וגם צילומים של איך נראה בסקופ חיישן X או Y.

מה הפרוש איך דברים "נשמעים בפועל" ? אם אתה מתכוון לרעשים ומנגינות של המנוע ? אז התשובה היא כזו.

גם מכונאי מנוסה בימינו מסתמך על ציוד איבחון ולא רק על חוש השמיעה, גם עם תעמיד 2 רכבים חדשים שיצאו מהמפעל ולאחר כ-20K תקשיב למנוע הצליל שונה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...