Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה עם HU

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו יש ברשותי רדיו דיסק של sony מדגם CDXF7705X וכרגע אני לא מוצא עליו פרטים באינטרנט. מה שכן אני מוצא על דגם sony CDXF7715X שהוא ממש קרוב לדגם שלי, יכל להיות שגם הנתונים נורא דומים? וחוץ מזה ניראה לכם שהוא יספק אותי?

פורסם

איך אנחנו נדע מה מספק אותך? קצת רצינות, אנחנו לא החברה שלך.

מה הדרישות שלך, מה מבנה המערכת שלך, עם מה אתה אוהב להתעסק\לא להתעסק ברדיודיסק שלך.

שאלה רצינית תזכה לתשובה רצינית ולהיפך.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

אוקיי

אז ככה אני עד היום תכננתי לרכוש את הפיוניר 3950 אך אחי הפתיע אותי והביא לי את הסוני מהרכב שלו (זאת רק הערכה במה שהסתפקתי לפני).. עכשיו ככה אני הולך לשים מגבר שעדיין אני לא בטוח איזה אבל 2 ערוצים שהולך להיות במחיר +- 600 ש"ח (יד שנייה כניראה), מונובלוק לסאב פיוניר 800W וקומפוננטים מורל פולס/דוטק (עדיין לא הוחלט איזה מהם).

בעיקרון מערכת ברמה סבירה לא גבוהה ומה שאני רוצה מהרדיודיסק זה להוציא ממנה את המקסימום+שימוש קל ונוח +שלא יהיו קפיצות באמצע נסיעה (בבמפרים וכו'..) ושתתאים לי ל2 מגברים.

תודה מראש. :-D

פורסם

טוב אז ככה:

1. אחרי בערך 3 דקות, בהגזמה, מצאתי בגוגל את זה. Sony Car Audio CDXF7705X User Guide

תוריד שם את ה PDF ואתה מסודר.

2. מעיון בחוברת ראיתי שי 2 יציאות FRONT ו REAR ועוד יציאת מונו לסאב, כלומר מבחינת התמיכה במגברים כנראה שאתה מסודר.

3. לגבי איכות אות היציאה - אני מאמין שכל המכשירים הממוצעים (PIONEER\KENWOOD\SONY) מוציאים אות איכותי מספיק למערכת ממוצעת, עם הבדלים זניחים מאוד מאוד. ככה שאיכות אות היציאה מה HU לא יהיה לך לצוור בקבוק במקרה הזה. אלא אם כן המכשיר די ישן ויוצר בטכנולוגיות מיושנות יחסית.

4. לגבי שימוש קל ונוח, זה אישי מאוד, אתה צריך להתנסות בעצמך בתפעול המכשיר, בחנות\רכב אחר עם מכשיר דומה.

5. לגבי קפיצות בנסיעה, תחפש חוות דעת של בעלי SONY. זה אפשר לאמר רק מניסיון עם המכשיר.

6. :shock: המכשיר ברשותך כבר, כשתסגר על עצמך, תתקין את המערכת עם ה HU הנ"ל. לא מתאים לא אוהב, תחליף אותו, במידה וכל התשתית כבר קיימת ובוצעה התקנה נורמאלית, להחליף HU זה שטויות.

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...