Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז ככה!..קנתי רכב לפני חודש... לנצי'ה דדרה שנת 90 עכשיו אני רוצה לשים מערכת אבל מוכן להשקיע קצת

השאלה שלי היא כזאת כמה צריך להשקיע מערכת שהיא תפציץ+ לא יהיו ראשים או משהו מהרכב איזה איטום אני צריך אולי משהו אחר... הכל חבר'ה סאב מגבר רמקולים לא משנה כמה מאיזה כמות ומאיזה חברה

אם תוכלו להביא לי הצעות המלצות אולי...

אבל בגדול אני רוצה משהו שיהיה מושלם באוטו...

אה ואני מוכן להשקיע עד איזה 5 עד 7 אלף שקל...

פורסם

ב 5 -7 אתה יכול להרכיב יופי של מערכת , אפילו מעל הממוצע.

השאלה היא איזה סגנון אתה אוהב. והאם יד שנייה הינה אפשרות?

פורסם

אמממ...אני לא יודע אני לא מבין בזה הרבה בגלל זה אני שואל...

עכשיו זה אוטו ראשון שלי אבל אני יודע ש...אני משוגע אל מוזיקה ואני אוהב צליל חזק ומדויק אני לא רוצה סתם איזה מערכת מאיזה פרסומת מבצע!

אני רוצה שהמערכת תיהיה משוגעת!!! חחחחחח.... ***נקה את מקש הח' במקלדת והקדש 3 דקות מזמנך לרענן את חוקי הפורום***

אולי תסביר לי קצת אל מערכות של רכב מה מי מו איזה חברה כדיי איפה כדיי להשקיע כמה כסף בכל דבר

בגדול אני רוצה מוזיקה חזקה:-)

אבל גם שהצליל יהיה סבבה

פורסם

להסביר לך קצת על מערכות לרכב זה מסובך, עדיף שתקרא נושאים פה וקצת מהשאלות ותשובות או שתמקד את השאלות שלך קצת יותר

בעיקרון מערכת סבבה מורכבת מכמה חלקים בסיסיים:

HU- רדיו דיסק, יחידת שליטה

רמקולים קדמיים- כמעט תמיד רצוי קומפוננט

רמקולים אחוריים- יש כאלה שאוהבים איתם, אבל בעיקרון בשביל לבנות משהו איכותי ולא רק מפוצץ רצוי בלעדיהם

סאב- תדרים נמוכים, תיבה פתוחה מול אטומה, חוזק מול דיוק וכו'

מגבר- רצוי לא סיני, 4 ערוצים יכול להחזיק קומפוננט וסאב או 2 זוגות רמקולים

חיווט והתקנה- חלקים חשובים שיש לקחת בחשבון

אתה צריך לשאות את עצמך מה אתה רוצה מהמערכת שלך, יותר איכות (SQ) או יותר עוצמה (SPL), האם אתה אוהב צלילים "רכים" או יותר חדים וכך יהיה הרבה יותר קל להמליץ לך על רכיבים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...