Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל אנשי הפורום , אני נוהג על רכב מסוג הונדה אקורד 2000 נפח מנוע 2000 לפני שבוע החלפתי רצועת טיימינג ברכב במוסך מורשה , במהלך הטיפול המכונאי שם לב כי חגורת הטיימינג קפצה שני שיינים והוא תזמן את החגורה החדשה לפי סימני היצרן,לפני הטיפול הרכב נסע יפה אבל היה כבד ולא מעלה הילוכים רק בסביבות5000 סלד לאחר הטיפול הרכב נעשה קל יותר והעלה הילוכים 3000 עד 3500 סלד היום לאחר500 קמ חזרה הביעה האם יש קשר? שאלה נוספת כאשר אני נוסע בD1 הרכב לא גולש מהר ובD2 הרכב גולש לאט מאוד ומקורטע ולא מעלה או מוריד הילוך מה יכולה להיות הבעיה? תודה אינדיאני:roll:

פורסם

אני אצטט את צביקה :"אם רכב עבר טיפול ולאחריו יש בעיה אין כאן צירוף מקרים אלא הצטרפות של מקרים".

אבל,כאן אתה טוען שגם לפני הטיפול היתה בעיה דומה והמסקנה היא שכנראה יש עוד בעיה שלא זוהתה חוץ מהטיימינג.

כדאי לבקש להתחבר לסורק תקלות במוסך כדי לנסות לעלות על מהות התקלה (האם נדלקה מנורת בדוק מנוע ?).

יש לבדוק את כל החיישנים ובטוח שמשם תצא התקלה כי אין ספק שזה לא תקין ויש בעיה שדורשת התיחסות,לפני שתחמיר אותה עוד יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...