Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא ברכב מודרני יש זליגות זרם קבועות וקטנות שלאורך זמן ללא הנעת הרכב גורמות לפריקת המצבר.

זליגות זרם קטנות אלו הנהן לזכרון מחשבי רכב, זכרון שעון זמן, זכרון רדיו, אזעקה דרוכה ועוד.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
בתור עובד לשעבר באוטו דיפו(הספיק לי חודש כעבד של השטן)

הורטא מצברים לא אמינים במיוחד

וזאת אני יכול להעיד ע"י מס' האנשים(הגדול באופן מפתיע) שבאו להחליף את המצברים שרכשו (במסגרת האחריות)

כמו כן במסגרת האחריות ורטא נותנים מצבר חליפי(משופץ) ולא חדש מהמדף כמו שנפ

מדובר על הכחולים של ורטא ולא על השחורים אם זכור לי טוב(שהם גם יותר יקרים)

ולכן אם שנפ עולה 100-150 יותר

הייתי הולך כבר על השנפ

אז אני מאוד מאוכזב מהשנפ שהיה לי לפני כן, שמת קצת אחרי האחריות.

כנראה שלא התמקצעת מספיק באוטו דיפו.

הכחולים של VARTA הם היותר טובים, השחורים של VARTA מיוצרים במזרח הרחוק ע"י VARTA ASIA(בטח סין) ועולים הרבה יותר זול. (אני רואה כאן דמיון לשברולט קוריאה)

השנפ הם מצברים שדורשים טיפול מדי פעם, ועולים כמעט אלפייה בלי שום סיבה.

עכשיו זרקתי מהאוטו מצבר שנפ בן שנתיים וקצת, שפשוט התפגר למרות שעבר טיפול כהלכה ולמרות שאין שום זליגות ובעיות טעינה ברכב.

הצלחתי להגיע למצב שניטרלתי את גורם המחיר (750 ש"ח לשנפ 60 אמפר-שעה בקומבינה) ו750 ש"ח לVARTA של 62 אמפר שעה, ולמרות זאת החלטתי ללכת על VARTA.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
VARTA לא נותנים 3 שנות אחריות , אני לא יודע מי לקח את הרעיון הזה ומאיפה.

הם נותנים 18 חודשי אחריות למצברים עד 63 אמפר.

טעות.

תעודת האחריות מונחת לפני - כתוב בפירוש שהיא בתוקף למשך 20 חודשים מיום הרכישה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אחד שיודע כתב:

לא נותנים 3 שנות אחריות , אני לא יודע מי לקח את הרעיון הזה ומאיפה.

הם נותנים 18 חודשי אחריות למצברים עד 63 אמפר.

אחד שמבין כתב:

אני מציע שתבדוק טוב טוב ,אין אחריות כזאת.

חג שמח, ושנה טובה.

07-09-07_1608.jpg

פורסם

תקופת האחריות תלויה במקום שבו קונים את המצבר...

לפני כמה חודשים עשיתי סקר שוק קטן לפני רכישה של מצבר (שלי התפוצץ בתא המנוע :shock:).

מצבר של שנפ, בחברה, עלה מחיר מסויים והם הציעו אחריות מסויימת (לא זוכר נתונים מדוייקים. סליחה :oops:)

אותו המצבר באוטו-דיפו עלה כמה עשרות שקלים יותר אבל עם אחריות נרחבת יותר.

כנ"ל לגבי VARTA (שם העסק היה אפילו יותר מעניין: בחברה הציעו לי 2 מחירים לאותו המצבר, כאשר בכל אחת העסקאות, תקופת האחריות היא בעצם זו שגרמה לשינוי במחיר. ואני מדבר באותו בית עסק!).

בקיצור - אין תקופת אחריות קבועה לשום מצבר...

• תוכן חדש...