Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד חום בגולף 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם לי יש את את אותה הבעיה ב-A3 שנת 2001 והיום הייתי במוסך ג.ג.ג. ברעננה ואמרו לי שסה לא הטרמוסטט אלא כל הלוח שעונים דורש שיפוץ.

האם זה הגיוני?ואיך זה משפיע?

תודה רבה.

אז אמרו ....לא משפצים לוח שעונים (הנחיית יצרן).

צור קשר עם רון והוא יבדוק לך את לוח השעונים

מוסך רון 5373204

איזה כייף לי :)

פורסם

עוד טיפ קטן :

בניגוד לכמה המלצות כאן בשרשור לחלקים חלופיים וזולים (גם אם הם תוצרת גרמניה, שדרך אגב יש גם בגרמניה יצרנים גרועים),

אם אתה רוצה לתחזק את רכבך ברמה גבוהה, לשמור על אמינות גבוהה לאורך זמן ולפתור את הבעיה ולא ליצור בעיות אחרות שנובעות מאי התאמת החלק או איכותו הירודה - תשתמש אך ורק בחלקים מקוריים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני חצי ירושלמי. (אני לא גר בדיוק בירושלים, אבל זה נחשב)

ומביקור בשני המוסכים של VW בירושלים הראשי. וזה שנסגר. שניהם מניאקים. והדרך טיפול. אני לא מדבר על העובדים השחורים. (מי שמטפל מעשית ברכב) המקבלי קהל. מגעלים, והיחס מתחת לכל ביקורת.

העובדים במוסך עצמו. נחמדים ועוזרים. (טיפלתי פעם אחת שם. ) והסיכוי שאני יחזור לשם הוא קטן!

אבל על מוסך רון. שאני מטפל שם היום. ממש שונה. מוסך נחמד. מקצועי. ומחירים סבירים לכולם. ממליץ.

אני נוסע עליו לטיפולים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

וואלה אני לא מבין אותכם ..

מי ישמע ירושלים זה אילת, אם חשוב לכם טיפול טוב לאוטו ומחירים סבירים(יחסית לחברה) אז שווה להגיע לתל אביב באיזה יום מסוים לתאם עם המוסך ולעשות את הטיפולים שצריך לדעתי זה שווה את הראש השקט.

ולגבי השאלה של הבחור זה חיישן טמפרטורה מחירו כמה עשרות שקלים אבל אם אתה מחליף לבד תיזהר מאוד לא לעשות את זה על אוטו חם כי עם ה-G12 הרותח ישפריץ עלייך זה מאוד לא נעים..

S2K-T...R.I.P

פורסם
איזה חברות גרמניות מייצרים חלקים גרועים ? יש שמות ?

לא. אני לא מחזיק רשימה.

אני פשוט קונה חלקים מקוריים וכך אני מבטיח את עצמי.

זה שאומרים לי בחנות: ש"זה גרמני" לא עושה עליי רושם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...