Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב של אבא שלי עבר תאונה, צמיג אחד היתפוצץ.

על הרכב מורכבים 4 צמיגי דנלופ SP3000 בני 40K קילומטר. השמאי אישר להרכיב רק צמיג אחד ואת השני על אותו סרן הוא משאיר. האם מותר? האם יש בעיה מבחינה בטיחותית?

פורסם

חובה להחליף בזוגות על אותו סרן!

בנוסף האחיזה לא תיהיה טובה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לא יודע מה קורה מבחינת החוק - אבל מבחינתך הייתי מוסיף עוד 250 שקל ושם צמיג חדש גם בצד השני. מדובר על סוגייה בטיחות מדרגה ראשונה!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

האם השמאי הוא מעל החוק ?

בטוח שאסור לו לעשות דבר כזה

יש חוק

צריך רק לאתר את שורת הדין בנושא

האמת אני לא יודע איפה נמצאת ההוכחה על גבי אסמכתא אני צריך לבדוק

בבדיקה !

פורסם

החוק אומר שצריך 2 צמיגים זהים על אותו סרן רק שהשמאי החרא שלי (שאת שמו והפשלות שלו אני יפרסם בסוף הסיפור איתו)

מפרש את זה בתור אותו סוג ודגם בלבד ולא מעניין אותו רמת שחיקה.

האם כאשר שמאי קובע את ערך הרכב הוא חייב להיסתכל על המחירון המשוקלל שלו או רק על מחירון לפני שיקלול?

פורסם

נכון שיש התייחסות לרמת השחיקה, אמנם זה לא דבר מדוד נכון לעכשיו במדינת ישראל ולכן יש לו את האפשרות להחליט לפי עין אם יש על הצמיג הישן מספיק "בשר" כדי להיות על אותו סרן עם צמיג זהה אבל חדש.

נכון שזה לא טוב מבחינה בטיחותית, אבל ככה גם עוד הרבה דברים במדינה - מה לעשות :roll:

בקשר לשאלה השנייה, אם אני לא טועה הוא צריך להתייחס למחירון המשוכלל כמובן.

בהצלחה!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

תחליף שמאי.

אתה יכול לבחור איזה שמאי שבא לך, למה ללכת על שמאי גרוע, כדי לחסוך קצת כסף על בדיקת השמאי ואח"כ ליסוע עם רכב באיכות נחותה?

פעם שמישהי נכנסה באבא שלי, הוא הלך לפחח שהוא בחר וסומך עליו, והפחח דאג להכול.

הוא הביא שמאי, אמר לשמאי בדיוק מה צריך לתקן והתווכח איתו נמרצות, בנוסף שהשמאי אישר פגוש קדמי חדש חליפי, הפחח ראה שהוא לא יושב פיקס 100%, אלא יש קצת רווחים, הוא קרא שוב לשמאי והתווכח איתו עד שהוא אישר מקורי חדש, על מנת שהכול ייצא כמו שצריך.

לכל בעל מוסך יש שמאי שהוא מסתדר איתו יותר טוב, היום אין שום סיבה לקחת את השמאי שדוחפים לך בגרון.

מצד שני, אם כל הוויכוח הוא על צמיג אחד, שמחירו פחות מעלות שמאי (הביטוח רק מכסה שמאי אחד) אז לא נורא, כפרה.

פורסם

אז זהו, שזה שמאי שהמוסך בחר לבגלל זה אני רואה את המוסך כאחראי.

עד שכל הסיפור לא ניגמר אני לא יפרסם את שם המוסך (שגם הוא חרא לא קטן) ואת השמאי (שהוא חרא גדול)

כי ניתן להם היזדמנות לכפר על מעשיהם.

פורסם

לדעתי הגיע הזמן להחליף את ארבעת הצמיגים (בני 40K ק"מ אמרת, לא?). בני כמה הם בשנים?

שקומפי יראה את השרשור הוא בוודאי יוכל לצטט את החוק לגבי הצמיגים (שלדעתי לא קיים).

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

מחובת הפנצ'ר מכר שביצע את העובדה וקיבל תעודת עבודה לדעת כי הוא חייב את 2 האחוריים להעביר לסרן הקדמי

והאילו הקדמיים עוברים לאחורה כאשר אחד הקדמיים הוא הצמיג "החדש".

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

• תוכן חדש...