Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין להתקין במגש האחורי רמקולים 6x9 שיחוברו לרמקולים האחורים בדלתות... להוציא עוד כבלים מהרמקולים הקיימים ולחבר אותם לרמקולים מאחורה אולי יגידו שזה לא מומלץ ויעמיס על החיבורים אבל אחרי הרבה זמן זה מה שהחלטתי לעשות... לחבר את החיבורים לרמקולים הקיימים ולהוציא כבלים זה לא בעיה את זה כבר עשיתי

אבל איך אני מעביר את הכבלים דרך התעלה השחורה שבין הדלת לרכב עצמו? כדי שהכבלים לא יפריעו לכל מי שנכנס אל האוטו(עכשיו שפותחים את הדלת רואים את הכבל מחובר לרמקול בדלת ועובר לרמקולים מאחורה).

אני רוצה להעביר את הכבלים דרך התעלה השחורה ולהוציא אותם שהם בתוך הרכב באזור הכיסא של הנהג להעביר אותם דרך הרצפה אל המגש האחורי באוטו, איך אפשר לעשות את זה? צריך לפרק את הפאנל שעל הקורה שמפרידה בין הדלתות? להשחיל את הכבל פנימה אני לא חושב שזה בעיה הבעיה היא איך להוציא אותו משמה

תודה רבה!

פורסם

חיבור כזה מוריד את ההתנגדות הכללית שרואה הרדיו דיסק ביציאות הקידמיות ל2 אוהם מה שאומר שצאמץ את המגבר של הרדיו פי 2 ורוב הסיקויים שאחרי זמן כלשהו הרדיו ישרף. לא ממומלץ הרעיון שלך.

כל התאור שלך איך להעביר את הכבל לא ברור, לא ציינתה את סוג הרכב, מומלץ שתעלה תמונה של הדלת מבפנים.

את ה6*9 חבר בימקום הרמקולים שבדלתות האחוריות.

SUZUKI Ignis Sport

• תוכן חדש...