Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שני סאבים של קיקר דגם CVX והאמצעי רוקפורד HE2 שגם הוא יוחלף לקיקר או שאני יחליף את שלושתם למשהו יותר.......

::FEEL THE {XS} power::

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מפריע לך שכל העולם ואחותו רואים את הבניה שלך בקורות?

לצערי בימנו זה כמו לשים שלט "תגנבו אותי"?

או שיש לך דרך להתמודד עם זה...

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

פורסם

וואלה. בכל אופן זה ממש יפה, אבל אני לא רוצה להתחיל לחשוב איך אתה מכוון את העסק.

הייתי מסתפק ברבע מהרכיבים שלך.

אבל יפה. העיקר שאתה מרוצה.

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

פורסם

פאק...זה אחד הדברים היותר חולניים שראיתי בזמן האחרון. אני לא יודע מה היתה המטרה של כל העסק (זה פשוט המון רכיבים בשביל רכב אחד!), נראה לי קצת כמו ערבוב של הרבה רכיבים ללא כיוון כללי. סאבים של קיקר וטוויטר כמו סופרימו:?? משהוא לא מסתדר לי. רואים שכסף לא חסר לך, מקווה רק שאתה מצליח לישון בלילה. אבל אני אשמח לשמוע את כל זה במפגש. מידרנג' מעל טוויטר זה באמת קצת מוזר. תגיד, איך מערכת החשמל של הרכב מתמודדת עם כל הסיפור? מה אתה שומע? לאיזה סגנון מוזיקה מכוונת המערכת?

בכל מקרה, העיקר שאתה נהנה, יש לך ידיים טובות, כל הכבוד לך על הסבלנות ועל האומץ! תשמור על הרכב בשבע עיניים!

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

באמת כל הכבוד על האומץ וההשקעה!!!

אבל למה עשיתה כיוון לוופרים לא חבל על המקום ברכב? גם ככה הם לא מנגנים תדרים כיווניים.

ועם כל ההשקע והפיבר היתה צריך כבא לבנות תיבות אטומות.

פורסם

באמת השקע רצינית כבל ח"ח עצבני ביותר :evil::evil:

רק חבל אל בניה כזו בלי זויות מיכום אלמנטים וכדומה בכול מקרה ידידי ידים טובות יש לך אין ספק ביכלל כבר דיברנו על זה במפגש האחרון שהופעתה במרכז .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

לדעתי, מערכת גרועה.

טוויטרים סופרימו על הקורה,CDM 54 ליד הסופרימו, ובנוסף:MT23 על המשולש.

לא יודע מה ניסית להשיג, אבל כנראה הצלחת במשימה,

העיקר שאתה מרוצה , תיהנה.

נ.ב.

הבניות על הקורות הקדמיות של החלון מסתירות לך את הכביש, ויוצרות "חלל מת" בקנה מידה מסוכן,

ואל תאמר לי שזה לא פוגע בשדה ראייה,

דחפת שם רמקול בתוך בנייה , כשהבנייה עצמה היא בגודל של קופסת שימורים 450 מ"ל .

ZZR

פורסם

טוב, כמו שdragonjepp ציין לפני, וכל האחרים ציינו בחלקים: כסף והשקעה בהחלט לא חסר פה!

רכיבים איכותיים, יש פה בשפע.

בניות ופיבר, ומספיק "מנקרי עיניים" לא חסר כאן גם בשביל שני רכבים... אבל נראה לי עשית כאן סלט לא יאומן!

א' - מבחינת כמות רכיבים, בשביל לכוון כמו שצריך (ואני מתכוון ב-א-מ-ת כמו שצריך) מערכת עם ארבע אלמנטים (וופר+טוויטר) צריך מינימום שעתיים-שלוש. בשביל לכוון מערכת של שלוש אלמנטים בצורה טובה, צריך כבר משהו כמו פי שלוש מזה (אני מדבר על כיוונים של האלמנטים, כיוון פאזות, אקוולייזר, חיתוכי תדרים וטיים קורקשיין), אבל לכוון מערכת שמורכבת מ6 אלמנטים בכל דלת, פלוס זוג רמקולים מאחורה ופלוס שלוש סאבים שאחד מהם שונה משני האחרים... שמע, נראה לי נסחפת. :? כי בשביל לכוון מערכת כזאת, אתה תזדקק ללפחות עוד שתי זוגות אוזניים מאוד מיומנות, שיוכלו לשבת במשך לפחות איזה שבוע ולהתעלל באוטו שלך ולכוון את הכל.

ב' - לגבי מגברים, אלה בהחלט מגברים מצויינים, אבל בסכומים שהשקעת כאן, הייתי מוותר על איזה זוג אלמנטים או שניים והייתי משקיע במגברי HI-END אמיתיים (בכיוון ג'נסיס או אודיסון למשל).

ג' - אם כבר קנית את הTop Of Da'Line מבחינת SQ שיש אצל מורל, למה לעזאזל להסתובב עם סאבים של קיקר ורוקפורד??? אומנם כבודם במקומם מונח, אבל הוא מונח מאוד רחוק מתחום הSQ הטהור שאמורים לייצג האלמנטים הקדמיים שלך! שוב פעם, הייתי מחפש סאבים עם צביון סאונד אחר לחלוטין - אני חושב שאחד, או מקסימום זוג IDMAX היו מסדרים לך את הבגאז' ואת המערכת יופי! (למרות שלדעתי ולדעת חובבי סאונד גדולים ממני בהרבה, אחד כזה מספיק מעל ומעבר!).

סיכום דבריי (וקח את זה כביקורת בונה כנה, ולא נסיון לבאס אותך):

אם בנית רכב תצוגה, סבבה! נראה פיצוץ, ואני מניח שבשביל תצוגה של מורל באוטומוטור הקרוב - יש להם את הרכב שיציג את כל הרכיבים האיכותיים שלהם בכבוד.

אם בנית רכב שיועד לעשות הרבה רעש - בחרת ברכיבים יקרים מדי, וביותר מדי מהם.

אבל אם בנית רכב שיועד למערכת SQ איכותית טהורה וחזקה - בהחלט יש שם ה-מ-ו-ן פוטנציאל מבחינת רכיבים, אבל עוד יותר מקום לשינויים ושיפורים. (וקודם כל תיפטר מהסאבים האלה).

בברכה!

יונתן.

פורסם
אבל למה עשיתה כיוון לוופרים לא חבל על המקום ברכב? גם ככה הם לא מנגנים תדרים כיווניים.

.

אתה צודק, האוזניים שלנו ברגליים או בתחת:shock:, ואנחנו צריכים להתעלם מכל מה שנקרא הענות "און אקסיס" ו "אוף- אקסיס".

למה בכלל בחברות משקיעות ומוציאות גרפים של הענות שונה עפ"י און-אקסיס מלא, אוף-30, אוף-60 וכו' וכו'.

מה באמת הן כבר מבינות.

נו באמת, עכשיו תחשוב על מה שכתבת.

under construction..

פורסם

מישיבה ברכב של פותח הת'רד - הוא יודע לכוון מערכת. (נכון להתקנה הקודמת)

מבחינת הבעייתיות של המערכת הנוכחית שהוא בונה - סיוט בלתי יתואר של כיוונים.

אני מקווה שהתוצאה של המערכת הזאת תהיה יותר טובה בסופו של דבר מהקודמת אבל בגלל ריבוי האלמנטים אני לא בטוח שזה יתאפשר.

הלוואי והיה לי זמן ומקום לפרק ככה דלתות מהרכב - אני מקנא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פחות מעניין אותי איך ישמעו אצלך או איך תצליח לכוון את כל האלמנטים

(למרות שזה הדבר הראשון שחשבתי כשפתחתי את השרשור)

מה שיותר מענין אותי הוא להגיד לך וואו וכל הכבוד על ההשקעה המדהימה בעבודה, זמן, וכסף.

ללא ספק לא דבר שנתקלים בו כל יום

נראה שהתקדמת מאז מפגש מרכז שהגעת.

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

• תוכן חדש...