Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי במוו 316 שנת 97 גיר אוטומט. פתואם בלי תופעות קודמות אני לוחץ על גז ורכב לא סוחב, אני שם לב שגיר נכנס למצב בטוח הילוך 3 בבמוו מנורה של הגיר עדיין לא נדלקה. אחרי כמה מואת מטרים נדלקה מנורה וגיר לא מעביר יותר הילוכים וגם הילוך שלישי לא עובד ז"א נותן גז סל"ד עולה רכב לא זז. אני עצרתי כיביתי רכב הנעתי מחדש הכל עובד חלק. נושע עוד כמה מאות מתרים תופעה חוזרת. כיביתי מנוע ומאז אני לא יודע מה לעשות?

תודה רבה מראש .

VW Scirocco 1.4 TSI REVO stage 1

פורסם
שלום לכולם!

אני עצרתי כיביתי רכב הנעתי מחדש הכל עובד חלק. נושע עוד כמה מאות מתרים תופעה חוזרת. כיביתי מנוע ומאז אני לא יודע מה לעשות?

תודה רבה מראש .

מ מו מוס מוסך...

עדיף אחד שיתחבר למחשב של הרכב ויבדוק מה התלונה של הגיר.

הוא עובר למוד "סע למוסך" כשהוא ננעל לך בהילוך שלישי, כך שתוכל להגיע עם הרכב למוסך ותו לא.

הרעיון הוא לא לתקוע אותך באמצע שומקום אבל גם לאותת לך שזה הזמן לשלוף את הארנק...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

שלום לכולם!

גיר עבר שיפוץ במוסך עידן הרכב בב"ש. במוסך אמרו לי שהלך גם מוח שהם עשו משני גירים גיר אחד .

אחרי שקיבלתי רכב ועשיתי מבחן נסיעה ישר הרגשתי דבר חדש שלא היה קודם : "אני מרגיש איך גיר מעביר הילוכים ":shock: , כמה שאני נותן יותר גז כך אני מרגיש יותר מן קפיצה של אוטו בעברת הילוך. שאלתי את בעל המוסך והוא אמר שזה בסדר ויעלם כאשר גיר ישתפשף.

האם דבריו נכונים?

אני פוחד שהם עשו משהו לא טוב.

ועוד פרט קטן כאשר אני מזיז ידיד של דיר אני שומע אותו גם לא היה קודם. האם זה באמת בגלל שגיר רק שופץ ועוד לא ישתפשף?:?:

תודה מראש.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הבעיה בגיר חזרה יש מכות בעברת הילוכים, קיק דאון מאוחר כמעט ולא עובד, מצב ספורט לא עובד, גיר מושך הלוכים.

אני תיארתי תופעה שהתחילה ישר אחרי שיפוץ ולא נפסקה לרגע. סריקת מחשב לא מראה תקלות כלל!

יש לי שאלה יכול להיות שהתקינו לי מוח לא מתאים בגיר? יכול מוח גיר לעשות בעיות האלו?

פורסם

שלום מישהו יכול להמליץ לי על בן אדם או מוסך בב"ש אשר יכול לעשות בדיקה של מחשבים (גיר, מנוע) ולתקן במקרה הצורך?

טופ גיר ,אע עידן הרכב, מוסך כדורי לא מתאים!

• תוכן חדש...