Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, לאחר שעברתי על כל התרד'ס למינהם על בעיות חום, אנסה את עזרתכם...

הבעיה היא כזו:

אתמול הרכב עבר טיימינג ולאחריו שמתי לב בדרך הביתה שחום המנוע בנסיעה תלולה או בעמידה מטפס לכיוון המקסימום

והוונטה אינה נפתחת בזמן אלא נפתחת במהירות איוורור נמוכה יותר כרבע שעון טמפ יותר.

כמובן שעם מזגן חום המנוע מתייצב לו באיזור האמצע קו פחות, קו יותר ואינו מטפס גבוה מידי (הוונטה הרי עובדת קבוע עם המזגן)

אבל מזה זמן רב שמתי לב שחום המנוע אינו יציב במיוחד (בירידות או נסיעה מישורית - הטמפרטורה יורדת כמעט למינימום -

דעתי שאין שם תרמוסטט, אולי נתקע במצב פתוח) אך אני לא מוצא קשר כיוון שעד אתמול הוונטה הייתה נכנסת לפעולה בזמן ובמהירות איוורור נכונה.

כמובן שחזרתי למוסך, לא היה להם מושג מה הבעיה, אמרו וחזרו ש"הנה הוונטה נכנסת לעבודה והמערכת תקינה" אבל תקנו אותי אם אני טועה, את האוטו הזה אני מכיר מאז שיצא מהסוכנות, רצועת טיימינג חדשה לא אמורה לדפוק את פעולת הוונטה ובטח

שטמפרטורת מנוע במצב עמידה לא אמורה לקפוץ רבע שעון יותר.

עכשיו אני די תקוע, ברור לי שעלי למצוא את הבעיה בעצמי או לחפש קצה חוט, חשבתי על היוניט חום שמפעיל את הוונטה, הגיוני שהוא נדפק אתמול ופשוט מפעיל את הוונטה במהירות נמוכה מדי ומאוחר מדי?

קיצר, מקווה שתוכלו לעזור, אני די אבוד בעניין.

תודה שקראתם , יודע שזה יצא ארוך מהרגיל :)

תמיר

חיפה

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

ללכת למוסך אחר, לאבחן את הבעיה ולתקן. אחר כך לתבוע בעזרת איגוד המוסכים את המוסך שעשה טיימינג וחיבל במערכת קירור, בתנאי כי ישנו קשר.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

לא נעשה במוסך מורשה, לא החליפו משאבת מים כי לא היה צריך.

זה לא יכול להיות משהו מסובך, הסיפור הוא סביב הוונטה, היא לא נכנסת לעבודה בזמן ולא במהירות נכונה.

השאלה היא איפה להתחיל לחפש...

פורסם

יכול להיות בועת אוויר במערכת?

לפני כשנה החליפו צנרת, אני מנחש שפשוט לא הוציאו את האוויר שנוצר בעת ההחלפה..

דעתכם ?

פורסם

דעתי היא שהגיע הזמן להחליף מוסך, לאחד כזה שיוכל לתת לך לפחות דיאגנוזה ולקשר, אם ניתן, למוסך שביצע את החלפת רצועת התיזמון.

פורסם

לחבר שלום

הכל בגדר ניחושים ,אך הייתי חושד במהירות הנמוכה של מאוורר המצנן אשר לא נכנסת לפעולה ,רק המהירות הגבוהה

הסתכל בצידו האחורי של ראש המנוע (לא בצד הטיימינג) וחפש שם חיישן עם קונקטור בדוק תקינות פיזית האם שבור או פגום

יגאל

אנא ציין דגם מנוע

פורסם

שעושים תזמון לרכבים האלו מזיזים את המנוע למעלה ולמטה כדי לעבוד יותר בנוחות, יתכן כי במהלך העבודה נותק החווט לנגד מאוורר. צריך בדיקה עם סקנר של רנו (קליפ) את ההפעלות של ממסרי המאוורר.

פורסם

לאחר שריצה של יומיים במוסך בעכו, להלן התוצאות :

החלפנו טרמוסטט, יוניט חום (שלוש פעמים), רדיאטור, חיישן חום מנוע, ניקינו צנרת, בדקנו חוטים וזרם, נבדק המנוע (הייתה מחשבה שאולי בורח לחץ אוויר מהמנוע למערכת הקירור), אין חדש !!!

במצב סרק (הרכב עומד), הוונטות לא נכנסות לפעולה אלא אם כן מעלים סל"ד לכמה דקות.

כביכול זה מצביע על בעיה של זרימה אבל מאחר ולא נשאר יותר מה להחליף ומה לבדוק, אנחנו אובדי עצות.

יש רעיונות?

• תוכן חדש...