Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כשנתיים נעשה ברכב שלי שיפוץ ראש, קניתי לפני שנה, עכשיו כנראה שיוצא לחץ מהאטם ראש למים, והמנוע מתחמם.

שאלתי היא כזאת:

עד כמה מסובך לשפץ ראש ברכב הזה? והאם יש משהו שחשוב בימיוחד לדעת ?

יש לציין כי שיפוץ ראש למנועי בנזין עשיתי והרבה, אבל לא לדיזל.

מודה לכוכם

רם

פורסם

אם הגעת למצב של פעם שנייה ראש בחודשיים משהו בשיפוץ הראשון כנראה לא נעשה כמו שצריך.

לא מומלץ לתקן לבד.

מעבר לאטם הראש הפגום,יש לשלוח את הראש לחריטה,יישור,מילוי ובדיקה בלחצים כדי לבדוק שהוא תקין ולא פסול.

באם הראש פסול מומלץ להרכיב ראש חלופי ורצוי מייבוא עם אחריות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אם הגעת למצב של פעם שנייה ראש בחודשיים משהו בשיפוץ הראשון כנראה לא נעשה כמו שצריך.

לא מומלץ לתקן לבד.

מעבר לאטם הראש הפגום,יש לשלוח את הראש לחריטה,יישור,מילוי ובדיקה בלחצים כדי לבדוק שהוא תקין ולא פסול.

באם הראש פסול מומלץ להרכיב ראש חלופי ורצוי מייבוא עם אחריות.

מצטער,התכוונתי לפעמיים תוך שנתיים כמובן,אבל זה עדיין לא צריך לקרות.

פורסם

כן ברור , לאחר ברור הסתבר שהמנוע לא עבר חיזוק ראש ! , אני כמעט בטוח שזאת הסיבה , אך אני גם חושב שחיזוק עכשיו לא יעזור , חייב לפרק ולהחליף פקונג , יש מצב שאין צורך לעשות חריטה שוב? הרי הראש חדש (ראיתי קבלות),

מה נראה לכם ? יש סיכוי שזה יצליח ללא חריטה ויישור ?

פקונג חדש וזהו ?

אשמח לדעתכם

בברכה

רם

פורסם

יש לפרק את ראש המנוע לשלוח לחרט ולבדוק האם צריך יישור,מילוי,חריטה וכו'.

לא ניתן לנחש /לדעת ללא פירוק הראש.

בגדול רוב המכוניות עוברות לאחר 500 ק"מ (תקופת ההרצה) חיזוק ראש אבל אני יודע מקריאת לא מעט שרשורים בפורום שהדעות לגבי זה חלוקות במקצת.

פורסם

בניסאן לרגו לאחר ארוע התחממות שני מירב הסיכויים שהראש סדוק ולא מומלץ לבצע תיקון יש להשיג ראשים חדשים חליפיים במחיר של 1700-2300 שח מוכן להרכבה מעבר לכך אל תיכנס להרפתקה הזאת אם אין לך ניסיון ברכב ועוד טיפ אם יש לרכב ק"מ גבוהים בדוק היטב את מצב הצלינדרים --בהצלחה--

פורסם

נכון מאוד, הראש מנוע עשוי יצקת ברזל ושהוא נסדק לא ניתן לתקן אותו. לחפש סימני כוויות חום בצילינדרים ואם יש לבצע חריטה ולהחליף בוכנות אחרת אחרת תהיה תצרוכת שמן. לבדוק טוב טוב צנרת חימום של הרכב (הרבה צינורות) נוהל ניקוז אויר מאוד מיוחד ואם לא מקפידים אז יהיה רעש מרדיאטור חימום במקרה הטוב או התחממות נוספת במקרה הרע.

גם את הטיימינג צריך לדעת לעשות נכון, בקיצר... לא עובדה לחובבנים כלל.

• תוכן חדש...