Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בקשה לעזרה :!:

לפני מספר ימים התחיל להופיע רעש מוזר מכיוון המנוע. זה נשמע כמו מנסרה, ברזל נוגע בברזל או משהו כזה. הרעש מפסיק כאשר האוטו עומד (מונע) ומתחיל כאשר האוטו נוסע. הרעש בא והולך ללא שום קשר למשהו שאני הצלחתי לזהות, לפעמים יום או יומיים הוא לא מופיע ואז פתאום מופיע, לפעמים יש חצי שעה שקטה וחצי שעה רועשת וכו'.

האוטו הוא טיוטה קורולה שנת 2000.

האם למישהו יש רעיון מה יכול להיות מקור הרעש ? הטיפול הבא שלי הוא עוד 2500 ק"מ, האם לדעתכם ניתן לחכות עם הטיפול במקור הרעש עד אז ?

תודה מראש.

פורסם

שני המאווררים של הרדיאטור פועלים מצויין, בנוסף הרעש קיים גם כאשר האוטו לא חם. לגבי המזגן הרעש קיים כאשר המזגן לא פועל, חוץ מזה המזגן פועל מצויין גם כן.

האם יש למישהו רעיונות אחרים מה יכולה להיות הסיבה לרעש ???

פורסם

אני אתן כאן הצעה,רק בגלל שההודעה שלך כבר 3 ימים.

רעש מאוד דומה תואר לי ע"י בן אדם עם קורולה 2003,

ובסוף התברר שהיו סדקים בסעפת היניקה והיה צריך להחליפה (בסדרות הראשונות

של הקורולה החדשה זה ידוע כפגם והסעפת מוחלפת בחינם).

אבל,הרעש אצלו היה כל הזמן (מדובר על כמה שעות כי הוא ישר נסע למוסך),ככה

שהבעיה שלך קצת שונה,אבל תבדוק את זה.

קוסטי.

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

כאשר האוטו עומד כמה שאני לא לוחץ על הגז הרעש לא מופיע, כאשר אני נוסע לא משנה המהירות הרעש לא משתנה בצורה מהותית, לפעמים נעלם אחרי כמה דקות ולפעמים נשאר שעות, רעש עם קריזות 8) .

פורסם

בהול ויש לגשת למוסך מייד ?

מה המשמעות של שתי האופציות שהעלית מבחינה כספית ?

ושוב תודה.

פורסם

כניראה יש לך משהו שעושה שם קצר , או חלק שיש לו חופש קצת , והוא נוגע בחלקים...

עכשיו גם לי יש רעש מוזר , יש לי פונטיאק סנבירד , ואחרי שאי מכבה תאוטו אחרי נסיעה של לפחות 5 דקות , יש רעש מוזר שלא היה פעם ..... (מיד אחרי סיבוב הסוויץ') כמו טורים שיורדים לאט לאט ,הקול הוא ממש חלש , אבל מוזר , פעם לא היה ......

תודה לעוזרים

יוצא לריס?

פורסם
בהול ויש לגשת למוסך מייד ?

מה המשמעות של שתי האופציות שהעלית מבחינה כספית ?

ושוב תודה.

אם הבעיה היא אכן אחד משני אלה, כדאי להחליף בהקדם, כי הנזק הולך ומתגבר על כל נסיעה, ויכול להגיע גם לכשל, או ליצירת נזק לחלקים אחרים גם כן.

העלות של תיקון כל אחד מהם מסתכם בכמה מאות שקלים

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...