Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רון דניס מאבד כיוון ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרון דניס קרדיט גדול כבר כמה עשורים ובודאי שאינו צריך את העצות שלי - ולכן אגדיר זאת כהגיגים

למרות הערכתי הרבה לפועלו של רון דניס (אותו כמובן איני מכיר אישית) קשה לי להבין התנהגות כזו שניתן לכנותה סידרתית מאחר והיא חוזרת על עצמה מספר פעמים. האגו הנפוח ומלחמות הכבוד של הכוכבים, לא תורמים הרבה לקבוצה בה יש 2 סופר סטארים. הקרבות בין סנה לפרוסט (והתמזל מזלי לראות כמה מרוצים באותן שנים כצופה בטריבונה) פגעו, לדעתי, במקלארן יותר מאשר תרמו לה. מאחר ורון דניס כבר עבר מצבים כאלו, לא ברור מדוע הוא "מכניס את עצמו לפינה" מחדש עם אלונסו והמילטון.

אם אכן המילטון הוא ילד טיפוחיו, אז שלא יביא קליבר כמו אלונסו אלא מישהו מהדרג הבינוני. אם הוא חושב שהמילטון עוד צריך להשתפשף לפני שירוץ לאליפות (העונה הראתה שהוא לא צריך) אז שישאיל אותו לקבוצה אחרת לשנה-שנתיים

ניהול קבוצת מירוצים הוא לא רק הניהול המקצועי, לוגיסטי, תיאומים וכו אלא גם ניהול נכון של הצוות

איבוד הראש במצב המשברי שנוצר גם הוא רק מזיק לכולם. העיתונים בספרד מלאים תגובות של אלונסו על המשבר ועלח רצונו לעזוב. לא ברור אם זה אכן יקרה לפני סוף העונה אך זה רק מזיק. חסר לנו שהם יתנגשו בכוונה כמו שעשו בזמנו פרוסט וסנה (יותר מפעם אחת)

פורסם

האם רון דניס פועל על פי שיטת מכבי ת"א בכדורסל ?

הוא רוצה שכל הכשרונות האפשריים מבחינתו יהיו אצלו בקבוצה ולא אצל אחרים ואחר כך הוא יתמודד עם הבעיות ?

ההבדל הראשוני בין תקופת סנה-פרוסט לתקופה הנוכחית - סנה ופרוסט שלטו במשך תקופה ללא עוררין והנצחונות התחלקו רק בינהם.

השנה מקלארן לא דומיננטיים עד כדי כך ופרארי בהחלט מהווים גורם חשוב במשוואה הזו, מה שהופך את כאב הראש של דניס לכזה שאופטלגין או נורופן לא יספיקו .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...