Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת קצת פרטים על המגבר,כמו:

כמה יציאות.?

כמה אראמאס כל יציאה.?

האם הוא איכותי(יחסית כמובן).?

ומה ניתן לתגבר איתו(רמקולים,קומפוננט,סאב).?

כמה הוא שווה בערך.?

ומתי הוא יצא לשוק בערך.?

תודה לעונים.!

oldsmobile ALERO 3.4L 170HP high moment 4800

פורסם

באתר של רוקפורד תמצא את כל הפרטים. יצא בשנת 1998.

http://www.rockfordfosgate.com/scripts/rightnow.cfg/php.exe/enduser/fattach_get.php?p_sid=hX1aF8Ii&p_tbl=9&p_id=341&p_created=1083782105

חלש יחסית, מוצהר 4X30, בפועל יתן בין 50-60 RMS. אני חושב שהוא מגיע בצבע ורוד מזעזע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני חושב שהוא מגיע בצבע ורוד מזעזע.

איתמר.

מזמן לא הסכמתי עם מישהו בפורום עד כדי כך ..

מגבר לכוסיות :-)

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כעיקרון חשבתי להתקין עליו את המורל פולס 6/9 שלי..אבל לא יודע עם המגבר הזה יזיז אותם.

או שאוליי להגביר קומפוננט .? מה עדיף..?

המגבר הזה איכותי בכלל .?

או שהוא כמו כל ה"זבל סיני".?

oldsmobile ALERO 3.4L 170HP high moment 4800

פורסם
כעיקרון חשבתי להתקין עליו את המורל פולס 6/9 שלי..אבל לא יודע עם המגבר הזה יזיז אותם.

השתגעת ?!!! לא יזיז 6X9 ? למה מה קרה ? מאמתי קשה להזיז 6X9 ?

או שאוליי להגביר קומפוננט .? מה עדיף..? אם כבר אז טוויטרים בביאמפ, או קומפוננט בגישור

המגבר הזה איכותי בכלל .?

או שהוא כמו כל ה"זבל סיני".?

הוא לא זבל סיני זה בטוח . זה שעשו אותו לכוסיות זה בגלל שידעו שהן יודעות להעריך ציוד טוב :lol:, יותר מחלק מהגברים בפורום :lol:

לשם גילוי נאות לא שמעתי אותו אבל כך אני חושב

בברכה יהודה

• תוכן חדש...