Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDI RS4 נגד ה-BMW M3 החדשה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה

autocarcovercp9rj8.jpg

וציטוט של בחור מפורום אחר שקרא את כל הכתבה וסיכם אותה בקצרה :

basically Autocar said that they found the RS4 to have slightly more kick and response from it's engine though the M3's was slightly better closer to the red line. The RS4 also had the better steering feel where as they thought the M3's steering to be lacking in feel leaving them with little impression as to what the front wheels were doing (sounds like a role reversal to me from a few years ago, ). The RS4 also have the better gear change and clutch action and was also the one which give the most confidence when pushed down a unfamiliar road (haven't we all not been saying as much to BMW owners for years now ). The RS4 lost out to the M3 on ride quality. the RS4 was the one which had more control over undulations (again this sounds like another role reversal) making it the more enjoyable drive.
נשאר רק לחכות לRS4 החדשה :-)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
ה

וציטוט של בחור מפורום אחר שקרא את כל הכתבה וסיכם אותה בקצרה :

נשאר רק לחכות לRS4 החדשה :-)

או לפזול למתחרה מבית AMG :-P.

פורסם

אוקיי

אז עכשיו למתקשים :wink:

הנה היא (הסיבה) :-P

normal_E30_M3_114.jpg

קוראים לזה DRIFT

או POWER SLIDE, לבחירתך.

וזה לא משהו שה-RS4 יכולה לעשות עם שלדת ההנעה הקדמית שלה.

זה נכון שיש לה חלוקת מומנט של 60:40 לאחור, אבל ראיתי שטיף ניסה לעשות איתה DRIFT ויצא לו משהו "עקום" למדיי.

פורסם

טיף עשה איתה דריפט ויצא לא משהו מדהים למדי.

רק שהוא אמר שהרבה יותר קשה לשלוט בזה :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מאוד עצוב הסיפור עם ההגה של ה- M3. בכל אופן אני תוהה למה אאודי (וכל היצרנים, למעשה, שמציעים גרסאות הנעה כפולה לפלח שוק שהנעה אחורית שולטת בו) לא מאפשרים נעילת הדיפרנציאל המרכזי באופן ידני. הרי הכל נשלט על ידי מחשב, מה הבעיה להוסיף כפתור קטן שמעביר באופן קבוע אפילו 100% מהכוח לאחוריים? הם מפחדים שהדיפרנציאל האחורי לא יסחוב? שהשילדה\מתלים מכויילים באופן כזה שזה יהיה זוועתי? הכל פתיר. אם ה- RS4 הייתה מציעה הנ"ל, היא לא הייתה מנצחת רק בהפרש קטן.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

מאוד עצוב הסיפור עם ההגה של ה- M3. בכל אופן אני תוהה למה אאודי (וכל היצרנים, למעשה, שמציעים גרסאות הנעה כפולה לפלח שוק שהנעה אחורית שולטת בו) לא מאפשרים נעילת הדיפרנציאל המרכזי באופן ידני. הרי הכל נשלט על ידי מחשב, מה הבעיה להוסיף כפתור קטן שמעביר באופן קבוע אפילו 100% מהכוח לאחוריים? הם מפחדים שהדיפרנציאל האחורי לא יסחוב? שהשילדה\מתלים מכויילים באופן כזה שזה יהיה זוועתי? כן הכל פתירזה שינוי מתלים אם אנני טועה . אם ה- RS4 הייתה מציעה הנ"ל, היא לא הייתה מנצחת רק בהפרש קטן.

אם הבנתי את מה שאמר מוטי-מיאטה בתרד שלו לגבי המתלים , לשנות ממכונית המכויילת להנעה אחורית ומיועדת למנוע זריקת זנב , לזו המכוילת להנעה קדמית , שהיא למעשה מאוזנת אחרת , אתה יכול להגיע למצב שבו שינוי כזה ע"י נהג שאינו מיומן בנהיגת 4X4 (ורוב הנהגים לא מיומנים ממש עם 4X4 כי הם לא נוהגים בג'יפים בשטח ושם מתנסים בנעילות דיפנציאל ), ו/או נהג ראלי , הוא יגיע לסיכון שהביטח של החברות המייצרות לא יעמדו בו , מה עוד שיהיה להן מוניטין של מכוניות מתהפכות.

לא בטוח שאני צודק לחלוטין בזה , אבל זה מה שהבנתי . אם מישהו יודע אחרת אשמח אם יתקנו אותי

ולגבי המבחן , אם הם צודקים (ואני לא כ"כ אוהב עיתונים שמסקרים כי אנני יודע מה האינטרסים שלהם) , אזי לבמוו יש באמת בעיה אמיתית , כי היא הייתה תמיד בקצה של הספורט בגלל ההגה ובגלל תחושת הנהיגה , אם היא איבדה את זה , יהיה מעניין באמת להשוות אותה למרצדס AMG החדשה

אישית אני לא אוהב את אאודי , כך שמבחינתי גם אם במבחן משולש היא תהיה הכי טובה ,לא אגע בה , אבל יהיה מעניין לשים אותה ראש בראש מול המרצדס AMG

בברכה יהודה

• תוכן חדש...