Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

מאחר ואני כבר נוזל בזמן נסיעה ברכב, אני מאוד מעוניין לבדוק את האופציה של הוספת מזגן לפיאסטה שנת 96' נפח 1300 סמ"ק.

המקום היחיד שמצאתי שמבצע את העניין הוא אלכס אורגינל והוא רוצה לשדוד אותי ב-6000 ש"ח.

מישהו יודע על מקום/מישהו נוסף שמבצע את התוספת?

תודה רבה לעונים!

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

אתה בטוח שהרכב הגיע ללא מזגן במקור?

קשה לי להאמין שרכב ממודל כזה נמכר ללא מזגן. ובכל אופן, מבחינה כלכלית עדיף לך לחכות לחורף - יש הרבה פחות לחץ אצל המזגניסטים והם הרבה יותר גמישים בביצוע עבודות "מסובכות".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מדובר על דגם YOUTH

לפי מה שאני רואה במנוע ובסביבה שלו, אין הכנה מיוחדת שמראה שהיה מזגן.

אני מסכים שעדיף לחכות לחורף אבל אני ממש סובל בגל חום הזה.

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

יש לי מזגן קומפלט משומש במצב טוב. תצתרך למצוא לך מתקין, עדיף שהוא גם יפרק אצלי וירכיב אצלך. אולי אחד העובדים אחרי שעות העבודה.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...