Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מתנדב עם אימפרזה טורבו כסופה , צורה של 01, ראיתי אותו בהרצליה עם צ'קלקלה,

ויש גם בן דוד שמתנדב ויש לו BMW740 חדשה, היה רשום בעיתון לפני חצי שנה/ שנה...

נראה לכם באמת שלמשטרה יש את האודי הזאת ?

אנחנו חיים בישראל ולא בגרמניה... האוטו הכי "מטורף" שיש למשטרה פה בארץ זה B4 או פאסט שיש לדרגות גבוהות...

Golf 1.6 DSG 2009

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה לכם באמת שלמשטרה יש את האודי הזאת ?

יש מצב שהם מחרימים את הרכבים האלה על פי חוק החילוט מעבריינים ואז באיזו שהיא צורה (הליך משפטי?) מחזירים טותם לכביש בשרות המדינה/משטרה?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

רכבים שהיו מעורבים בביצוע פשעים מוחרמים. זה בטוח.

אני לא יודע אם ההחרמה היא השבתה מנהלית לתקופה כזו וכזו או שהם נלקחים ע"י המדינה ונמכרים.

מה שכן, גם אם יהיה בהם שימוש לצורך שירות המדינה, זה לבטח לא יעשה לטובת הסיור/תנועה אלא למשימות קצת יותר "מיוחדות".

אבל בסיכומו של דבר למדתי שהכל אפשרי, כל תיאוריית קונספירציה אפשרית במציאות.

ייתכן לדוגמא שהפייסבוק הוא, כמו שנטען, המצאה של ה-CIA לגילוי רשתות חברתיות.

אפילו שאני לא מאמין שבן-לאדן חבר פעיל שם כ"כ.

מצד שני אולי ככה המודיעין המשטרתי מקבל את המידע שלו, אם הוא רואה שמוסא אלפרון לא הוסיף את רוזנשטיין לרשימת החברים = סכסוך בין עבריינים, צפויה מלחמה בין משפחות פשע.

לכו תדעו.

פורסם
היו להם בידיים מכשיר קשר ועל החגורה מתחת לחולצה הייתה בליטה של נשק

או שזה לא היה נשק :wink::wink::wink:

בקיצור, היה לי מקרה עם ההאמר ..

האמר H2 שחור והפנסים האחוריים שלו כסופים

בדר"כ חונה ברעננה ליד בית יד לבנים

רוב הזמן זו אישה נוהגת ברכב (כנראה אישתו של הבלש)

וכאשר הוא בזמן עבודה (ולא עסוק..) אז הוא עוצר נהגים עם מכוניות משופרות בעיקר (מיצובישי סופר לנסר משופרת, סיאט איביזה משופרת)

משעשע. =]

ג'ימיניב!

פורסם
רכבים שהיו מעורבים בביצוע פשעים מוחרמים. זה בטוח.

אני לא יודע אם ההחרמה היא השבתה מנהלית לתקופה כזו וכזו או שהם נלקחים ע"י המדינה ונמכרים.

חוק החילוט

הרכבים האלה מוחרמים עד לסיום המשפט, לפעמים הם עומדים במגרשי המשטרה שנים ללא התנעה... אף אחד לא מורשה לגעת ברכב אפילו. בסופו של הליך משפטי, ואם נקבע ע''י בית המשפט שהרכב או הרכוש עוברים לטובת המדינה אז הרכבים נמכרים. השאלה אם יש תקדים כאשר בית המשפט מאפשר למדינה לקחת רכבים מסוימים לשורות המשטרה למשימות "מיוחדות". למשל הסוועה או רדיפה אחרי רכבים ספורטיביים אחרים. אני מאמין שזה אפשרי, אך בוודאי הליך משפטי מסובך. אם כן היו מקרים כאלה, הם ממש מקרים בודדים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
או שזה לא היה נשק :wink::wink::wink:

בקיצור, היה לי מקרה עם ההאמר ..

האמר H2 שחור והפנסים האחוריים שלו כסופים

בדר"כ חונה ברעננה ליד בית יד לבנים

רוב הזמן זו אישה נוהגת ברכב (כנראה אישתו של הבלש)

וכאשר הוא בזמן עבודה (ולא עסוק..) אז הוא עוצר נהגים עם מכוניות משופרות בעיקר (מיצובישי סופר לנסר משופרת, סיאט איביזה משופרת)

משעשע. =]

אני חושב שאני מכיר את הבלש עם ההאמר?

הוא ג'ינג'י וקוראים לו הורשיו במקרה?

m229c.jpg

18851__csim_l.jpg

וזאת לא אישתו עם ההאמר, זו מישהיא שעובדת איתו

csi-miami.jpg

• תוכן חדש...