Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בטיחות בקארטינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אני צריך עזרה ממכם , זה מאוד חשוב לחבר שלי או יותר נכון לאמא שלו

אני צריך מסמכים מסודרים וססטיסטיקות לגבי תאונות קארטינג בארץ, הסיכונים, התקנים הבינלאומיים, בטיחות המסלולים והקארטים בארץ וכל מידע מסוג זה..

אשמח גם לקבל מסמכים שבהם כתוב על עניין הקארטינג בחוק המוטורי כויכול של מדינת ישראל, כל התקנים והאפשרויות שקיימים.

תודה רבה מראש על כל עזרה smiley20.gif

בברכה , איציק

אוסף כלי רכב מיניאטוריים 1:18

פורסם

אני השתתפתי בתחרות של PHILIPS לפי מה שאני יודע זה הרכב הבטוח ביותר, אין אפשרות להתהפך...

מזדה LANTIS F

שנת 98

פורסם

אני אסתכן בטעות ואגיד שאין כאלו מסמכים וסטטיסטיקות, פשוט מכיוון שקארטינג זה ספורט מוטורי בטוח מאין כמוהו. הכלים לא מתהפכים לעולם, ההתנגשויות הן במהירות נמוכה ובצמיגים שסופגים היטב, והנהג חובש קסדה.

אין עדיין חוק ספורט מוטורי פעיל בישראל אבל מסלולי הקארטינג התקיימו הרבה לפני שהוא נולד.

אתה יכול להריץ חיפוש בגוגל, אולי תמצא משהו (נסה באתרים של מפעילי הקארטינג, בטח יש שם מידע).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הכלים לא מתהפכים לעולם

זה קשה, אבל מתהפכים גם מתהפכים.

תבדוק בארכיון אוטו, יש תמונות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
... קארטינג זה ספורט מוטורי בטוח מאין כמוהו. הכלים לא מתהפכים לעולם, ההתנגשויות הן במהירות נמוכה ובצמיגים שסופגים היטב, והנהג חובש קסדה.

...

רוני

http://www.youtube.com/watch?v=gHgOYbL8aWw

are you sure?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
קארטינג זה ספורט מוטורי בטוח מאין כמוהו. הכלים לא מתהפכים לעולם.

אמרו אותו דבר על הHUMMER H1. ואז הוא הגיע לגולני..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כן, הם מתהפכים אם אתה אידיוט מושלם או אם אתה במירוץ ונוהג ממש ממש (ממש) מהר. אתם מוזמנים לנסות להפוך קארט 4 פעימות איטי באחד המסלולים (האיטיים) שיש בארץ, בהצלחה... (אבל יודעים מה, אם ממש ממש תתאמצו, בטח תצליחו לשכנע את הבחור, ויותר חשוב - את אמא שלו, שקארטינג זה לא בטוח. וכמו שאתם יודעים לא פחות טוב ממני - זה קשקוש מוחלט).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ברור שבמסלולים שיש לנו בארץ זה שונה לחלוטין ממה שמוצג בסרטון. פשוט אמרת שזה בכלל לא מסוכן וכל זה, אז יש סכנות. פשוט לא בארץ, אלא בתחרויות רציניות וכל זה.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
כן, הם מתהפכים אם אתה אידיוט מושלם או אם אתה במירוץ ונוהג ממש ממש (ממש) מהר. אתם מוזמנים לנסות להפוך קארט 4 פעימות איטי באחד המסלולים (האיטיים) שיש בארץ, בהצלחה... (אבל יודעים מה, אם ממש ממש תתאמצו, בטח תצליחו לשכנע את הבחור, ויותר חשוב - את אמא שלו, שקארטינג זה לא בטוח. וכמו שאתם יודעים לא פחות טוב ממני - זה קשקוש מוחלט).

רוני

אני לא מתייחס למכסחות הדשא המבישות שבארץ קוראים להם קארט. קארט נורמלי אפשר להפוך, אם כי קשה מאוד מאוד, ולא צריכים להיות אידיוט בשביל זה. מספיק לעלות גלגל על גלגל עם קארט אחר. צריך גם לזכור שלא כל המסלולים מישוריים. אם מכניסים למשוואה קארטים של שתי פעימות והמהירות שהם מגיעים אליה, הסיכוי עוד גדל.

קארטינג זה לא מסוכן, אבל יש בזה סיכונים. הרי עשרות אנשים נהרגים כל שנה בתאונות סקי, ועדיין אתרי הסקי מלאים גולשים. הכי טוב להישאר בבית...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קארט עם מסגרת כמו שיש במסלולים השונים בארץ לא יכול להתהפך,אם כי הוא יכול לעלות על קארט אחר.

אכן קארטים בלי מסגרת יכולים להתהפך, שתי פעימות לרוב כיוון שהם מהירים וקלים יותר.הייתי עד להתהפכות כזאת.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

אכן סרטון ענק- אבל דווקא הוא ממחיש את ההבדלים בין מבלולי הקארטינג בארץ לאלה בחו"ל- קשה לי להאמין שמשהו יכול להיפגע רציני תוך כדי הקפה במסלולים/ חניונים שבארץ. למרות שמקרים יוצאי דופן יכולים להתרחש- אדם הולך ברחוב ופתאום נופל עלין עציץ מקומה 10. בכל מקרה- בארץ מדובר בספורט מוטורי בטוח למדי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני דווקא מכיר מקרה של מישהי שריסקה את האגן במהלך פעילות קארטינג שגרתית.

זה ספורט יחסית בטוח אבל להפצע אפשר בכל מקום וזה לא יוצא דופן.

ניר

פורסם
אני לא מתייחס למכסחות הדשא המבישות שבארץ קוראים להם קארט.

מכסחות דשא ?

למה ? כי הם 4 פעימות ולא 2 ?

יש קארטים טובים ואיכותיים ויש פחות , בהחלט ישנם כאלה שלא ראויים להקרא כקארט , אבל בהחלט יש קארטים טובים בארץ . אל תעשה הכללה .

קארטינג זה לא מסוכן, אבל יש בזה סיכונים. הרי עשרות אנשים נהרגים כל שנה בתאונות סקי, ועדיין אתרי הסקי מלאים גולשים. הכי טוב להישאר בבית...

אתה יודע מה הסטטיסטיקות אומרות ?

רוב התאונות קורות בבית...

:wink:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...