Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest תמיר .א.
פורסם

יד שניה ? אממ... חדש עולה 300 שקלים, אז 150-100.

תמיר

פורסם
יד שניה ? אממ... חדש עולה 300 שקלים, אז 150-100.

תמיר

באמת? איפה אפשר לרכוש כזה ב 300? דורשים עליו ביד שנייה 650 ש"ח ***חחח היא לא מילה תקנית. קרא את כללי הפורום*** טוב ששאלתי

פורסם

יש לי את המגבר הזה 2200 וואט 350 RMS והוא טוב לקומפוננט ו6X9 תלוי איזה, אני הייתי ממליץ לך על ה 6X9 הזה

http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=523134

הוא מחזיק אותם טוב, בכללי המגבר לא משהו אבל הוא בסדר בשביל מישהו שרוצה לשמוע חזק לא יותר מידיי ...

אני קניתי אותו ב400 מפומפה...

פורסם

לא הייתי מוציא על המגבר הזה גם 100 שקל.

לקנות אותו זה לקנות חידה. ספק אם הוא יחזיק מעבר לשנה ללא תקלות או ישרוף רכיבים או כל דבר אחר.

עדיף ללכת על משהו נורמאלי יד שנייה ולהיות מרוצה למספר שנים קדימה.

פורסם

מסכים עם קודמי, מדובר במגבר מסוג "זלבדרעק", מסביב למגבר הזה הייתי שם סרט צהוב של FBI עדי שאף אחד לא יתקרב אליו.

ועכשיו ברצינות, אל תידע במדבר הזה, גם בתקציב נמוך של 300-600 אפשר למצוא יופי של מגברים יד שניה. פשט תתחיל לחפש ולשאול. בהצלחה ,קורן

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

לא ממליץ מניסיון, כמו שאמרו כבר לא שווה 100 ש"ח

עדיף לחסוך טיפה ולחכות ולרכוש מגבר מסדרה נמוכה של חב' עם שם טוב בתחום המגברים.

חפש יד שניה לא חסרים כאלו בפורום קניה מכירה

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

• תוכן חדש...