Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי..

יש לי כבר כחצי שנה מערכת הכוללת את החלקים הבאים:

רמקולים קדמיים 5.25 אנץ' של Cadence

רמקולים אחוריים 6 אינץ' של חברה ללא שם אתם יודעים מהזולים ב 100 - 150 ש"ח

מגבר: 2200 גם מהמגברים הזולים 4 יציאות ( אין תקציב למשהו טוב יותר מסתפקים במה שמצליחים להשיג)

רדיו דיסק :Sony CDXR5515X

הנה קישור לרדיו דיסק בזאפ:

http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=T-MP3&model_id=377791

בזמנו לפני כחצי שנה קניתי אותו בערך ב 1000-1100

עכשיו הבעיה שלי היא כזאת.

כל ה 4 רמקולים מחוברים אצלי למגבר.. עכשיו במגבר יש לי ככה..חיבור Channel 1 חיבור Channel 2 שזה לרמקולים הקדמיים..

ויש לי עוד ככה 2 חיבורים ל Channel 3 ו 2 חיבורים ל Channel 4 שאל חיבור 3 אחד ו 4 אחד מחוברים הרמקולים האחוריים( החיבורים המדוברים זה בשביל ה RC מהרדיו דיסק)

עכשיו הרמקולים הקדמיים עובדים סבבה, סטריאו ומוגברים הייטב וברדיו דיסק עובדים כרמקולים קדמיים..

הרמקולים האחוריים עובדים כמונו ומוגדרים ברדיו דיסק כ סאב. וזה דבר שמשגע אותי ואני חייב לפתור את זה, למה אני אם המערכת ככה כבר כמה חודשים ובגלל הצבא לא היה לי זמן :)

מקווה שתוכלו לפתור לי את הבעיה ( דרך אגב ההתקנה היא שלי , זאת אומרת יכול להיות חיברתי משהו לא נכון.. ואם תוכלו לעזור לי אני ישמח תודה מראש)

פורסם

אם אין לך ברדיו יציאה נוספת בשביל הרמקולים האחוריים, אז תשתמש ביציאה שבה אתה מגביר את הקידמיים גם בשביל האחוריים.

או שתשתמש במפצל על הכבל RCA הקיים, או שתבדוק במגבר אם יש אפשרות למוצא של כל היציאות מכניסת RCA בודדת.

מקווה שעזרתי.

מתחדשת*

פורסם

בשביל זה הבאתי את הדגם של רדיו דיסק וגם קישור אליו :)

ברדיו דיסק יש 2 יציאות למגבר. עכשיו חיברתי יציאת RC אחת לקידמיים שעובדים כסטריאו ואת היציאת RC השניה לאחוריים לחיבורים במגבר 3 ו 4 וזה עובד לי כמונו וברדיו דיסק הרמקולים האחוריים מוגדרים כסאב למשהו.

אז לא ממש עזרת לי אבל תודה על הניסיון.

פורסם

נתוני המכשיר כפי שמתוארים באתרים רבים,

Features:

• Synchro-Flip detachable face
  • CD/CD-R/CD-RW/MP3 playback
  • 2-Year limited warranty
  • ATRAC3™ plus/Connect™ Ready
  • Drive-S HX with 120dB S/N
  • Front + Rear/Sub Selectable w/ LPF
  • 52W x 4 High Power
  • CEA-2006 Power Compliant
  • CD/MD Control, CD Text
  • XM Ready
  • BBE MP, DSO, EQ3
  • 1-bit D/A Converter
  • Blue key illumination
  • 45 degree install
  • SSIR-EXA Tuner, 18FM + 12AM presets
  • Supplied wireless card remote (RM-X152)
  • Optional wired rotary remote (RM-X4S
מכאן עולה שההגדרה במכשיר צריכה להשתנות. באם ההגדרה נכונה, יתכן ובמגבר מוגדרת היציאה כ LPF במקום FULL (ובמקרים של רמקולים חלשים/מצרצרים, יש לעיתים להעביר לHPF , מה שפוגם בבאסים אך מונע צירצורים)

בדוק שבמגבר היציאות על FULL ובכל מקרה לא LPF .

אם כך הדבר, יש להכנס לתפריט המכשיר ולשנות את הגדרת יציאת הRCA ה REAR .

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אממ אני ינסה לעשות כמה דברים אבל לא נראה לי שאני אצליח לפתור את הבעיה, חשבתי אם יש מישהו ירושלמי שיכול לעזור לי אני מאוד ישמח להיפגש אימו ואפילו ללמוד כמה דברים תודה מראש.

פורסם

נראה לי שלא הכי הבנתם את הבעיה שלי, הבעיה היא לא בצרצורים או איכות סאונד או משהו כזה, הבעיה היא שהרמקולים האחוריים שלי עובדים כ מונו במגבר הרמקולים האחוריים אצלי הם על FULL ומצאתי ברדיו דיסק את האפשרות של LPF והיא הייתה אצלי מראש כבר על OFF זאת אומרת מכובה. אז אני בכל זאת לא מצליח להבין למה הרמקולים האחוריים עובדים אצלי על מונו כשהקדמיים על סטריאו, עשיתי בדיקה קטנה וחיברתי ברדיו דיסק את ה RC אשר מחבר את הרמקולים האחוריים לחיבור של הRC של הקדמיים והם עובדים כסטריאו, זאת אומרת שהיציאת RC של הרדיו דיסק לרמקולים האחוריים מביאה לי רק מונו? אין אפשרות לעשות סטריאו משהו?

ודרך אגב ה מגבר אשר יש לי הוא: R&Y 2200 WAT

אם מישהו יכול להגיד לי הכל על המגבר הזה אני ישמח, מה זה ה 2 יציאות הנוספות של ה 3 ו 4 כאילו יש לי 2 יציאות של 3 ו 2 יציאות של 4.

מקווה שמישהו יוכל לעזור לי תודה מראש עוד פעם.

• תוכן חדש...