Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

חשבתי שלאחר התקנת המערכת ברכב

אולי באמת כדאי לעשות בידוד

השאלה היא האם מספיק רק בדלתות

והאם באמת כדאי לי לבודד

מצאתי סיבה אחת למה לא ואני לא יודע (גם לאחר חיפוש)

אם היא נכונה

אני אישית אוהב לסוע עם חלונות פתוחים (לא סובל מזגן לא חום ולא קור)

השאלה היא (טוב ההגיון אומר שזה כן יפגע באיכות) האם זה מונע ממני לבודד את הרכב

(או שאולי פתיחת חלונות לא מפריעה כל כך)

תודה לעונים

שילוב מנצח בין מורל HYBRID לPHOENIX GOLD אצלי ברכב PEUGEOT 206 XT

להתקנה שלי:

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שאתה נוסע עם חלונות פתוחים אתה מצפה למה?

לא שווה שום שיפור, ולדעתי לא שווה בכלל לשמוע משהו חוץ מרדיו.

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

פורסם

למה? :shock: ממש לא הבנתי את מה שרשמת. :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כשאתה פותח חלונות אתה מסוגל לשמוע משהו בצורה איכותית? כנראה שלא, כי הרעש מבחוץ מפריע דרמטית (אם במהירות נמוכה בגלל הרעשים של הסביבה ואם במהירות גבוהה בגלל רעש הרוח).

אם כך, אני לא מבין מה שווה איטום בדלתות שאמור להביא לשיפור. גם ככה לא ישמעו אותו.

אני לפעמים שומע דיסק, ואז בא לי לעשן אז אני פותח חלון, ואני מגלה שהחוויות האלה פשוט לא משתלבות..:-(

פורסם

זה קורה גם שאתה מגביהה טיפה את הווליום

כי עכשיו (יש לי רק אחוריים) שומעים דווקא סבבה

הרעש של הרמקולים גובר על הסביבה(יחסית)

השאלה היא אם איטום יעזור לי יותר או שסתם חבל לי על הזמן והכסף?

שילוב מנצח בין מורל HYBRID לPHOENIX GOLD אצלי ברכב PEUGEOT 206 XT

להתקנה שלי:

פורסם

עם הרכיבים שיש לך, כל שניה של אויר צח זה בזבוז:lol:

שים איזה דיסק שאתה אוהב, ובקטע שאתה אוהב תפתח חלון.. השם ישמור.

זה כמובן רק בגלל ההצהרה שלך שאתה אוהב לנוע עם חלונות פתוחים, אחרת, איטום ברור שישפר.

פורסם

טוב אני לא יודע מה איתכם אבל בערב כשאני לא שם מזגן ופותח חלון לא מפריע לי מבחוץ כלום. ולא, אין לי איזה סט מפציץ וסאב SPL בהמה, ואין לי איטומים בדלתות ולא בבגז, רק בניה בדלתות. מערכת ממוצעת ורגילה, וגם עם חלונות פתוחים (אני מודה, בווליום קצת יותר גבוה מווליום כאשר הכל סגור) אני שומע טוב. אבל, זה אני.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם אין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר, עדיף שתמשיך לקרוא, ללמוד ולשמוע מערכות עם בידוד, ואז תבין שגם עם חלונות פתוחים יש הבדל עצום בין רכב עם בידוד לאחד בלי. תגובות כאלה ממש לא מוסיפות לרמתו המקצועית של הפורום.

בידוד אקוסטי בדלת (להלן דיינמאט ומתחריו) יוצר שיפור עצום בשמע, ללא קשר אם החלון פתוח או סגור. התיאור הכי מדוייק שאפשר להגיד אחרי שמתבצע בידוד בדלתות הוא שהרמקול מתעורר לחיים.

איתמר, שגם אוהב לנסוע עם חלונות פתוחים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין שום קשר למקצוענות או מקצועיות. זה ברור והגיוני. נכנס רעש מבחוץ.נקודה. לא צריך להיות עם 3000 הודעות בשביל להרגיש את זה.

בנוסף, כן יצא לי לשמוע כמה רכבים שנעשה בהם איטום (לא יותר מידי, בכל זאת), ופתיחת חלונות בהם בזמן נסיעה זה פשע.

ובאמת זה שאתה משתלח ככה זה ממש לא יפה. אבל כנראה שככה התרגלת פה.

פורסם
אין שום קשר למקצוענות או מקצועיות. זה ברור והגיוני. נכנס רעש מבחוץ.נקודה. לא צריך להיות עם 3000 הודעות בשביל להרגיש את זה.

בנוסף, כן יצא לי לשמוע כמה רכבים שנעשה בהם איטום (לא יותר מידי, בכל זאת), ופתיחת חלונות בהם בזמן נסיעה זה פשע.

ובאמת זה שאתה משתלח ככה זה ממש לא יפה. אבל כנראה שככה התרגלת פה. תגיד אתה מאשים את איתמר בפשעים שלך ? על ראש הגנב בוער הכובע ?

יש טיפה גבול לדעתי לחוצפה של אנשים , אני כאן בפורום כבר הרבה זמן היו לי חיכוכים עם אתמר אבל אף פעם הוא לא דיבר בסגנון משתלח . אז במקום לקבל ביקורת בצורה נכונה אתה טוען נגדו ?

מצטער פשוט התעצבנתי על התגובה שלך

ולנושא : איטום עוזר לכך שהדרייברים לא יקבלו רזוננס/תהודה של הפח של הדלת (גם לפח יש תהודה וכשהוא מקבל גלי קול הוא מוסיף אותם לסאונד ). אי לכך ובהתאם לזאת יש תועלת באיטום הדלתות , וגם בתא המטען בשביל הסאב . אם אתה מתכווין לאיטום מאסיבי כמו של איתמר ו/או מטורף כמו של אלי אני ממש לא בטוח שתהיה תועלת , אבל לא בדקתי . אצלי ברכב שהוא רכב די אטום מלכתחילה (מרצדס) אני תמיד נוסע בחלונות סגורים (אז יש כעין בועה מרעשי החוץ ויש רק רעש מנוע ) כדי להנות יותר מהמוסיקה , אבל זה אני , ועדיין אני מתכנן איטום בדלתות .

בברכה יהודה

• תוכן חדש...