Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם,

אשמח לעזרתכם בשאלה תכנית לגבי התקנת מגבר ובנייה בבגאז',

מדובר בפיג'ו 306, התקנתי לאחרונה מגבר וסאב ברכב, המגבר צמוד לגב המושב והסאב בתיבה שלו בבגאז'.

לאחר חיפוש רחב בנושא בניות שעשו פה הרבה חברי פורום (לציין שראיתי פה דברים מדהימים), רציתי לעשות משהו דומה אצלי.

הרעיון הוא די פשוט, אני רוצה להתקין את המגבר ברצפה בתוך ארגז לאורך כל הבגאז והמגבר בפנים שהוא שקוף.

השאלה שלי היא כזאת, מגבר שהוא בתוך ארגז סגור יתחמם יותר מהר מאשר הוא פשוט יושב בתוך הבגאז, מה אפשר לעשות ומה אתם יכולים להמליץ לעשות בכדי לשמור אליו בצורה האופטימלית?

אשמח להצעות מכולם.

תודה ושבוע טוב.

פורסם

איך עושים את זה בדיוק? צריך להתקין אותם ככה שהם יכניסו אויר לתוך הארגז או שיוציאו אותו משם?

פורסם

יש אולי תמונות של התקנות מסוג זה שמשהו התקין מגבר אם מאורר?

לאיזה כיוון הוא אמור לעבוד, להוציא אויר חם או לאוורר את המגבר?

פורסם

שני מאווררים זה אידיאלי לדעתי, אחד מכניס ואחד מוציא.(רצוי להתקין מרוחקים האחד מהשני).

הסירקולציה תהיה טובה יותר, רצוי לחברם באמצעות ממסר פשוט שניתן לקנות בחנויות לדברי חשמל,

פלוס ומינוס קבוע ואות הפעלה וכיבוי דרך הרמאוט של הרדיו דיסק (בדיוק כמו חיבור מגבר).

מחיר הממסר כולל התושבת(משמשת רק לחיבור חוטים נוח יותר ולקיבוע הממסר) כ 40-50ש"ח

ללא התושבת חצי מחיר. יש לבקש ממסר 12V DC

הרמאוט הראשי שמגיע מהרדיו דיסק מחובר לממסר וממנו הולך לכל צרכן בנפרד (מגבר1, מגבר2, מאוורר, קרוסאובר וכו..)

תמונה016.jpg

תמונה017.jpg

תמונה018.jpg

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

רצוי שהתיבה תיהיה יחסית אטומה (מבלבד פתחי האורור) לזרימת אוויר טובה יותר בכיוון מסויים.

אפשר גם לייצר מחיצות לכוון את האוויר טוב יותר - אם תרצה אני אפרט.

מה שהכי חשוב זה להתחיל מתיבה עם מאוורירים ולמדוד טמפ' אם באמת המגבר חם מידיי אז להתחיל עם קומבינות, אם לא, אז לא.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=161984

אני השתמשתי במאוורר של שרת 1U - זה שיושב על המעבד. הוא ממש ממש חזק (קצת מרעיש).

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

ערב טוב.

קודם כל תודה לכם אל התשובות.

שאלה קטנה, MAKARA אתה רשמת רצוי לחבר אותם לממסר, תוכל לפרט מה זה?

עוד שאלה קטנה.. מאחר ואני רוצה באמת להשקיע בבניה אני חשבתי להוסיף כמה נורות קטנות של ניאון בצבע אדום לצורך העניין.

מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותם, או לחלופין להתקין כמה נורות LED במקום שהם ידלקו רק בזמן פתיחת הבגאז?

תודה.

פורסם

ממסר הוא מאין מתג חשמלי שפועל ברגע שהוא מקבל זרם ממקור כוח, בלועזית ריליי.

כנס לחנות לדברי אלקט' או/ו חשמל ובקש ממסר 12V DC גם מנורות לדים ושאר ירקות תוכל למצוא בחנויות אלו,

כמו כן ישנם מאווררים שמובנים בתוכם מנורות בשלל צבעים בדרך כלל נמצאים בחנויות מחשבים.

לגבי מתג שיפעיל את המנורות/לדים שתתקין יש אפשרות להתחבר למנורה המקורית המובנת ברכב בתא המטען,

אם אין כזו קנה מתג לחיצה הפוך (הכוונה היא כשהמתג בנקודה העליונה שלו המעגל החשמלי סגור) ומקם אותו

כך שבזמן הרמת דלת תא המטען ידלקו אורות (בדיוק כמו המתג שמדליק אור בתקרת הרכב בזמן פתיחת הדלתות).

לידע מעמיק יותר אודות הממסר בצע חיפוש בפורום דובר עליו לא פעם.

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

• תוכן חדש...