Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

24 השעות של לה-מאן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו אחד מהמרוצים החשובים קיימים מאז ומעולם בספורט המוטורי.

מרוץ סיבולת של 24 שעות מסביב לשעון שהפכו עם השנים למרוץ ספרינט אחד מטורף .

גדולי יצרני הרכב שמו לעצמם מאז ומעולם למטרה לנצח את המרוץ הזה וקרבות ואולי אפילו מלחמות נערכו רק בכדי לנצח .

פורד, פרארי, יגואר ואסטון מרטין וכמובן אי אפשר לשכוח את פורשה.

אבל הלכה הבלתי מעורערת של השנים האחרונות בהלה-מאן היא כמובן אאודי , וכן , גם הנצחון של בנטלי לפני מספר שנים זו היתה למעשה אאודי בתחפושת.

השנה פיג'ו החליטו לקרוא תיגר על הדומיננטיות של אאודי והתייצבו למרוץ עם מפלצת דיזל משלה, לאאודי יש כבר אחת כזו, ה-R10 , וגייסו לשם כך גם נהגים כמו ז'אק ווילנייב וסבסטיאן בורדיי.

המרוץ הוזנק לפני כשעתיים ונכון...אאודי כבר מובילים.

עדכונים וסיפורים במהלך 24 השעות הקרובות.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אני לא יודע כמה מכם ראו את הסרט "לה-מאן" בכיכובו של סטיב מקווין .סרט על נהג מרוצים שמתחרה במרוצי סיבולת שהשיא כמובן הינו ה-24 שעות של לה-מאן.

מוגשת לכם פה המלצה אישית חמה ביותר להתאמץ ולצפות בסרט הזה .

נכון לכתיבת שורות אלו , משהו כמו 3 שעות בתוך המרוץ ועושה רושם שטום קריסטנסן הדני של אאודי בדרך לעוד ניצחון.

נכון, הנבואה ניתנה ל... אבל האדון כבר 7 פעמים אלוף בלה-מאן וזה לא הולך ברגל אלא נוסע באודי.

דובי

פורסם

וכאמור - הוא לקח את המירוץ בגדול :-)

הישג מכובד לפז'ו, מקום שני כבר בפעם הראשונה שהם משתתפים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא ממש... אודי, כן, אבל לא קריסטנסן.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

עמנואל פירו האיטלקי יחד עם פרנק בילה ומרקו וורנר הם אלו שהצעידו את אאודי לנצחון נוסף במרוץ ה-24 שעות של לה-מאן.

עוד ניצחון בשרשרת הנצחונות, מה שמשאיר את המרוץ הקלאסי הזה כטריטוריה הפרטית של אאודי, משעמם.

אין מילה אחרת לתאר את זה.

אאודי פשוט הרגו את הכייף במרוץ הזה במובן הטוב של המילה מבחינתם אבל לא מבחינתי באופן אישי ואני בטוח שגם לא מצד עוד הרבה חובבי מרוצים בעולם.

דובי

פורסם

דובי, מילא אאודי, אבל בקצב הזה, למצוא רכב ספורטיבי מונע במנוע בנזין תאב סל"ד, יהיה כמו למצוא רכב ידני כיום :roll:

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...