Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין קמו קירבי בדברים האלה, ולשיער של כלבים באוטו שנכנס בריפודים, אין כמו נייר דביק (כמו מלחמת המפרץ) שלוקח איתו הכל.

מניסיון אישי עם כלב בעל שיער קצר שנכנס מתחת לריפוד

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
יש המלצה איך לייבש את האוטו טוב טוב בימים החמים האלה?

אני לא מספיק לעבור לצד השני לשטוף וכבר בצד שסיימתי המים התייבשו והשאירו סימנים של מים ולפי מה שאני יודע אסור לעשות ככה פוליש או וואקס.

פשוט - לא לשטוף בחום כזה

עדיף לא, ועדיף גם לא לעשות ווקס על פח חם

ultras_monkeys

אחרי הצבע הכללי של האוטו שלי אמרו לי 3 חודשים לא לגעת

nadavbitton_86

לצבע מטאלי משתמשים בפוליש עדין ובעדינות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה העניין שפה מהבוקר כבר חם ויש שמש גם בשעה 7 בבוקר

בסביבות 5 אחרי צהריים השמש כבר לא ישירה כי יש בית פה ליד שמסתיר ועושה צל אז יותר נוח בגלל זה.

in the face

with a chair

פורסם

אני ממליץ לחכות בערך חצי שעה מהרגע שיש על האוטו צל ואז להתחיל לשטוף

כי אחרת הפח עדיין חם

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

איזה סיוט זה שערות של כלבים, לבעלים הקודמים של הרכב היה כלב אומנם היה כיסוי מאחור אבל עדיין היה עוד מלא בכלל הרכב.

נראה לי שאבתי את השערות האלה משהו כמו 6 שעות רצוף כמו מטורף :lol:ועד היום יש לציין עוד יש ומבחינתי עוד הרבה :cry:

תומר, תחנה בחנייה של השכנים איפה שיש צל ותתחיל לשטוף כמו שאני עושה לרוב (רק שאצלי חצי מהבניין ריק מרכבים 24 שעות ביממה).

שטיפה בשמש בשעות הצהריים זה סיוט שלא ייאמן, כבר עשיתי את הטעות הזאת פעם אחת.

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

אתה רוצה לסבך אותי עוד יותר עם שכנים דתיים תימנים שלא מרשים לי לעשות על האש בשבת?

אני גר בבית פרטי והחניה צל

in the face

with a chair

פורסם

השערות של הכלב שלי זה מכה (פקינז) , ברכב הקודם מה שלא הייתי מנסה לעשות עם מגבות תמיד היה נשאר הרבה מאוד , ברכב הנוכחי העור ברכב עושה עבודה הרבה יותר קלה , מה שנשאר לנקות זה רק את השטיחונים וזה שטויות בניעור וקצת שואב זה יורד.

• תוכן חדש...