Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עוד ארבעה חודשים אני אכנס לעולמכם האזרחי.

החלטתי שאחזקה של אוטו היא לא בראש מעייני כרגע.

מכרתי את הפולו - בשבע בבוקר פירסמתי, בתשע בערב מכרתי וגם זה כי הייתי עד חמש בצבא.

ברבע לשמונה בבוקר קיבלתי את הטלפון הראשון שלי, הטלפון שהביא בעקבותיו מעל ל100 שיחות. הראתי את מספר השיחות לחבר שלי והוא לא האמין, האמת שאני האמנתי - אם היה משהו שאהבתי בחיים שלי חוץ מהכלבה שלי, זאת הייתה המכונית הזאת והיה ניתן לראות זאת.

כ"כ אהבתי אותה, האמת שממש התאהבתי בה וכל פעם שהייתי צריך לנהוג לאיזשהו מקום, עדיין הייתה לי את ההתרגשות הקטנה שאני הולך לנהוג בה.

מכרתי אותה, כי הנאה עולה כסף.

אומנם לא עברה אפילו יממה מאז שמכרתי אותה, אבל הלב עדיין כואב והדמעות עדיין רוצות לרדת. אני נמצא בדיכאון לא קטן.

אני יודע שזאת הייתה מכונה ולא היייתה לה נשמה, אבל בשבילי זאת הייתה אהבה מאוד כגדולה בחיים.

האמת שבנוסף לאחזקה, הגיר הידני בשילוב עם פקקי טירור בבוקר קצת אכל אותי, אבל עוד יכולתי להחזיק קצת, בעיקר בעקבות צריכת הדלק הכ"כ מצויינת שלה.

תמיד האמנתי שבחיים אני אחזיק לפחות פעם אחת מכונית עם גיר ידני וזהו פשוט עוד שלב בחיים.

כ"כ לא מובן לי למה מר לוי אכזרי למכונית שלי, הרי יש לה שוק (השיחות שהיו לי אתמול הוכיחו לי את זה), אבל אני לא התעכבתי ומכרתי.

ביקשתי עבורה מעל למחירון, האדם שבא לראות את המכונית הבין עם מי יש לו עסק והבין שזו לא עוד "מכונית", אלא בת משפחה.

אני עוד לא בן 21, יש לי את האוטו של אמא שלי (רכב אוטומטי לא חדש, אבל מפנק), שהבטיחה להתחלק איתי, אבל העצמאות שלי נפגעה. כל אותם נהגי אוטובוסים שקיללתי בכל נסיעה, אני הולך להתארח אצלהם, לפחות לחודשים הקרובים.

לפחות הבנתי שהרכב האידיאלי בשבילי הוא רכב ליסינג, רכב שלא כל שריטה הכי קטנה מצד השכן תזמן ריב ורכב שלא אפחד לסוע בפקק איום ולא אצטרך להסתכל כל שניה במראה, כדי לראות שלא נכנסים בי מאחורה. (אבל זה לא בעתיד הקרוב).

לאחר שסיפרתי לכם את הסיפור,

איך אני מתגבר על המכונית שהייתה לי?

אשמח לשמוע תשובות רציניות, למרות שהנושא עלול להביא עימו תגובות ציניות, לא מצחיקות ופוגעות.

יום טוב.

פורסם

מסכים עם קודמי.

גם אני כבתחילת דרכי עם ה205 הייתי כמוך ואף יותר פדנט ממך.

בעיקר במכונית השניה שלי 106MKII בסימלון.

בכ"א הפיתרון הוא חברה,מזה כחודשים יש לי חברה חדשה [לאחר שנה ארוכה בה הייתי "רווק"]ומוכרח לציין שההיתעסקות בחברה/עם החברה וכל היוצא מזה באמת גרמה לשינוי מהותי והרגיעה את האובססיביות שלי לרכב[אמנם עדין פדנט לגביו ויש לי ערך ריגשי גדול לרכב אבל במינון נכון ולא מוגזם]

אוליי זה נישמע מצחיק אבל ,יש קשר ממשי בין ניהול מערכת יחסים מלאה עם בת זוג לאובססיה פחות חריפה לרכב.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
אין ספק שאתה צריך בחורה. עדיף שתהיה עשירה. זהו, אתה מסודר.

בחורה תמיד צריך, זה לא קשור :)

עשירה? לא תודה, אני מאלו שמעדיפים להרוויח את הכסף בעצמם.

פורסם

אין שום קשר לחברה.

אני "תפוס" כמעט שלוש שנים ולפני השינה חושב על רביעיית צמיגים חדשה.

כמו הרבה דברים בחיים

גם להיות חובב רכב\מוטוריקה זאת דרך חיים

לא שיגעון חולף שתופס את מקומה של בת הזוג.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

חברה כן מורידה במעט האחוזים [לא לצמיתות]את רמת האובססיה לרכב,וזה בדוק!

אני לא "הצדיק" הראשון ולא האחרון שעובדה זו חלה ותקפה לגביו!

גם אני כמוך -חושב על ווקס חדש ומעניין/שמן מנוע איכותי יותר פה ושם, אבל במינון מתון ורגוע יותר.:lol:

פורסם

גם אני חובב מוטוריקה וזה באמת לא קשור למערכת יחסים עם הבחורה.

אני יודע שאני נשמע לא נורמאלי, אבל אני הרגשתי שבאיזשהו מובן הייתי במערכת יחסים רצינית עם המכונית.

שתבינו, הפרידה מהמכונית הייתה הרבה יותר קשה מכל פרידה מבחורה שהייתה לי בעבר.

מכרתי את המכונית מעל המחירון ועדיין הכסף לא מזיז לי.

פורסם
חברה כן מורידה במעט האחוזים [לא לצמיתות]את רמת האובססיה לרכב,וזה בדוק!

אתה עם החברה חודשיים,

עדיין יש בך את ההתלהבות.

עוד כמה זמן אני מבטיח לך שתתרגש יותר

כאשר הצמיגים יצרחו ופחות כשהיא:screwy:

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

לא יקרה-צמיגים חדשים בני חצי שנה[פאלקן]:lol:

אוליי יש בי התלהבות ועוד שנה זה יעלם כבר וסביר להניח שניפרד-יכול להיות

בכ"א, אני חיי את הרגע ומדבר מנסיון של ההווה ולא העתיד וזה מה שקורה אצלי כרגע ועל כך אני מרוצה בחלקי.

אני סבור לחלוטין שאני לא היחיד שהעניין שתיארתי תופס אצלו.

פורסם

הייתה לי חברה שנתיים.

שום דבר לא הצליח להשכיח ממני את האוטו, ומה אני הולך לעשות לו ועל הדריפט המוצלח שהיה לי היום.

גם לא לפני השינה, וגם לא בזמן ה..

כעומק השריטה, כך עומק הנזק. :?

אביחי

פורסם

מצטער, לא הצלחת לשכנע אותי שמכירת הרכב היתה צעד נכון....

אלא אם כן אתה נמצא במבוי סתום מבחינה כספית.

הדרך היחידה להתגבר על אהבה ישנה היא אהבה חדשה, על כן הגיע הזמן לתכנן את הפולו הבאה (רצוי GTI :))

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

או לעבור לקונצרן אחר ,דייהנו פג'ו[שיט,הרגזתי את אייל:twisted:]

פורסם

תגידו אנשים,אתם שפויים ?....

אני מאוד מקווה שכשאתם אומרים שאתם חושבים על צמיגים לפני השינה אז אתם מתכוונים לצמיגים שיצאו לכם או לחברה שלכם....

אני גם אהבתי את הרכב ברמות מטורפות,השקעתי הון על הרכב בלי שום התחשבות בכיס, אבל דחילק, תהיו קצת הגיוניים.....

לפותח השרשור,למען האמת גם אני לא הבנתי למה בדיוק מכרת אותו,הרי אם הצלחת להחזיק אותו כל תקופת השירות הצבאי,אז למה דווקא עכשיו על סף שחרור,החלטת למכור ?...

אבל שורה תחתונה,מכרת.

תמשיך הלאה אל הרכב הבא,תשאף לקנות רכב טוב וחדש יותר,ומי יודע,אולי פעם כשיהיו לך מספיק מרשרשים,תקנה לך פולו זהה לזו שהיתה לך,ככה בתור נוסטלגיה ושעשוע....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מצטער, לא הצלחת לשכנע אותי שמכירת הרכב היתה צעד נכון....

אלא אם כן אתה נמצא במבוי סתום מבחינה כספית.

הדרך היחידה להתגבר על אהבה ישנה היא אהבה חדשה, על כן הגיע הזמן לתכנן את הפולו הבאה (רצוי GTI :))

מבוי סתום מבחינה כספית? לא. האמת שאמא שלי אמרה לי שמאוד הקלתי עליה, כיוון שהיא שילמה לי את הביטוח ואת האחזקה השוטפת של הרכב.

אני לא רואה את עצמי מסוגל לשלם כמה אלפים טובים של שקלים בעוד כמה חודשים.

ואל תיתן לי להתחיל לדבר על המחירון שיורד לו בקצב לא איטי כלל וכלל...

פולו GTI לא תהיה, הרכב הבא יהיה אוטומטי. שלא תבין לא נכון, הפולו הזאת הייתה נהדרת, אבל הגעתי למסקנה שהמכונית המושלמת בשבילי היא יפנית עם שילוב של גיר אוטומאטי ומזגן מעולה (חוזרים למקורות) וככל הנראה זו תהיה סובארו אימפרזה כלשהי...לפחות עד שתגיע ה-B4.

בכל אופן, "הבאה" לא תהיה מחר ולא מחרתיים.

• תוכן חדש...