Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע צמיגים בגודל 14 אינץ.

היום גיליתי שיש לי סדק לרוחב כול הצמיג האחורי(שתי צמיגים אחוריים),וכבר עודכנתי בנזק שיכול להיגרם אם זה יקרע לי באמצע נסיעה,אז אני מעוניין לרכוש צמיגים חדשים אבל כבר בגודל 15 אינץ.

אין לי שמץ של מושג בדגמים של צמיגים,אלא רק בחברות וזיהוי של נתוני צמיגים,ולכן אני צריך את המלצתכם לדגם כולשהו.

הדרישות שלי הם שהצמיג יהיה לא משהו עלוב,גרוע,אלא שיהיה משהו ברמה בינונית ומעלה.

כעיקרון לא מחפש צמיג ספורטיבי וכו אלא משהו יומיומי נסיעה רגועה,אבל גם קצת מעבר לרמה בינונית לא יזיק.

תודה מראש.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

רשמתי שאני צריך 15 אינץ.דרך אגב אם מישהו יודע מידה מדוייקת שאני צריך בבקשה שיגיד.

אולי מישהו יודע מה הצמיגים המקוריים שבאו אם הרכב?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

המקוריים זה מה שרשמתי.

בכל מקרה יש את אותם צמיגים פשוט 15 '' .

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

ולמה אתה ממליץ עליהם?באמת.

אין שריקות,אחיזה טובה באמת וכו..?

פורסם

אם הג'אנט 14 אינץ' ,איך אתה בדיוק מתכוון להתקין עליהם צמיג 15 אינץ'?

ציין מאיזה איזור אתה ואולי יוכלו להמליץ לך על "צמיגאי/פנצ'רמאכר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אמרתי שכרגע יש לי גאנט וכמבון צמיג בגודל 14 אינץ,ואני מחליף ל-15 צמיג וגם גאנט.

אני יודע שלפי אוטו דאטה אני יכול לשים גם 16,אך אני לא רוצה כי זה מקשה את האוטו והורס את המתלים(לפי דברי רוב חברי מועדון מאזדה).

אני מאיזור המרכז,פנצרייה וכו אני לא צריך כי אני מייבא לעצמי ממקום אחר.

ולעניינו:בבקשה חברה רק מי שבאמת יש לו ניסיון טוב עם צמיג כולשהו שיגיב כי אני ממש לחוץ בעניין,אני מפחד שייקע לי הצמיג.

מה אתם אומרים על האפשרות של לשים צמיגים שבאו כמקוריים עם הרכב?אני יוצא מנקודת הנחה שזה לא סתם צמיג,אלא מותאם איכשהוא לדגם של האוטו שלי,תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

לאחר בירור וחוות דעת טובות הגעתי לכמה דגמים מסויימים:

GOODYEAR EAGLE HP ULTRAPLUS.

KOMHO ECSTA SUPRA.

DUNLOP SP SPORT LM702.

מה דעתכם על כול אחד מהדגמים האלו?והאים יש לכם להוסיף משהו?להזכירכם התקציב הוא עד 400 שקל לצמיג.

• תוכן חדש...