Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה תקלות ברנו 19

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

האוטו הוא רנו 19 1993 1400 סמ"ק ידנית דגם מנוע E6J.

הבעייה הראשונה היא שיש רעש מוזר כזה כמו של חור קטן באגזוז שמעביר גם רטט בכל האוטו ומגיע מאזור מכסה מנוע,

בהתחלה חשבתי שזה התושבות מנוע והחלפתי את הראשית הגדולה וכל השאר גם חדשות וזה לא עזר.

חשבתי שזה האגזוז אז הסתכלתי שהוא לא נוגע בשילדה או משהו וגם אין חורים. הרעש רק באזור 2000-2500 סל"ד.

עוד בעייה שקרתה לי פעמיים זה שהנעתי את האוטו והסטרטר נתפס כאילו הסתובב בלי הפסקה כיביתי את האוטו והוא המשיך להסתובב ולהרעיש עד שניתקתי את המצבר ודפקתי בו עם פטיש והוא השתחרר. הסטרטר משופץ הוחלף לפני 3-4 חודש.

והאם מישהו יודע את המידות של הכיוון שסתומים במנוע שלי?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

שונא צרפתיות יחיה :lol:

הייתה לי רנו 19 שבמזל דחפתי אותה לשכן ב10K. גם הייתה לי בעיית סטארטר, כנראה הלכו לך הפחמים שם... עדיף לעשות שיפוץ אם אפשרי ,אם לא אז משופץ... 450- 600שח... בנוגע לרעש תעלה את האוטו על ליפט שהמנוע עובד ,תסתום את האגזוז עם איזו חתיכת בד או סמרטוט ותראה מאיפה הדליפה.. היה לי עכשיו כזה סיפור בקליאו שלי, הסתבר שזה דוד אמצעי.. החלפתי עלה לי 350 כולל עבודה. אם אתה מחליף דוד רק אל תיקח ישראלי! רק תוצרת חוץ.

בעל קליאו 1995 RT 1.4

שרוצה יפנית:lol:

פורסם

שלום רב ,

לאחותי הורדתי מנוע מאותו רכב ומאותו השנתון , יש עליו עוד מלא חלפים (מערכת פליטה שלמה כמעט חדשה)אם זה יעניין אותך אשמח לתת לך במחירים סמליים מאוד .

פנה אלי בה"פ .

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
שלום לכולם,

האוטו הוא רנו 19 1993 1400 סמ"ק ידנית דגם מנוע E6J.

והאם מישהו יודע את המידות של הכיוון שסתומים במנוע שלי?

תודה מראש לעוזרים.

valve clearence in halt 0.10mm cold

valve clearence exhaust 0.25 mm cold

oil pressure 3.0 bar 4000 rpm

• תוכן חדש...