Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה קונה כיסא או אתה קונה רכב?!

המושב הנוח של הפגו, ינעים את זמנך בשהיות במוסכים, זה בטוח.

האפלאוז אם טופלה כראוי ,נקודת הטורפה היחידה והקטלנית של הרכב הזה , היא אם השתמשו במים רגילים ברדיאטור, זה גומר על המנוע, מלבד זה, הרכב פשוט מעולה, אומנם לא נוח כמו בפגו 205 או 306, אבל אפשר לומר מושב סביר, כמו בכל היפניות, בתמורה תקבל רכב וותיק,שלא רואה מוסכים.

עכשיו תחליט מה אתה רוצה...נוחות או אמינות?

אגב, אפלאוז גיר רגיל - סוחב מעולה.

פורסם

מאיפה הבאת ש205 לא אמינה?

זורקים דברים לאוויר וחיים על סטיגמות-זה כבר הפך לשיגרת חיים אצליכם!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

למה אתה קופץ בראש? פגעתי בציפור הנפש?

איפה ראית שכתבתי לא אמינה?!

למה אתה לא כותב: "מאיפה הבאת שהאפלאוז לא נוחה..."

אם כבר מדברים על אמינות, האפלאוז אכן תהיה אמינה יותר, זה בטוח.

לא מאמין...תעשה סקר מוסכים ותיווכח.

פורסם

איפה ראית שכתבתי לא אמינה?!

.

פה:

המושב הנוח של הפגו, ינעים את זמנך בשהיות במוסכים, זה בטוח.

.

למה אתה לא כותב: "מאיפה הבאת שהאפלאוז לא נוחה..."

.

אני לא כותב את זה כי הייתה לי במשפחה אפלאוז ומהניסיון האישי שלי אני מסכים עם אמרה זו לכן אין לי צורך להציג אותה כשאלה רטורית עבורך,בין האפלאוז ל205 השוואתי ברמת הנוחות והאחיזה שב2 הפרמטרים הללו ה205 מצטיינת רמה מעל לאפלאוז!

אם כבר מדברים על אמינות, האפלאוז אכן תהיה אמינה יותר, זה בטוח.

אני דיברתי על נוחות והתנהגות בכל תגובותי אז למה אתה בכוח מכניס לי מילים לפה?

שוב אתה עושה הכללות,מזה השטויות ללכת למוסך ולשאול מי אמינה,המוסך ימכור את אמא שלו בישביל כסף ,עבור 10 שח אני יכול לשחד אותו לומר שפונטיאק לא שותה כמעט דלק.

וכל רכב שתטפל בוא כהלכה יניב תוצאות בהתאם,בדיוק כמו פרדס תפוזים.

פורסם

לצערי אני נאלץ להסכים עם GL10 הפעם.

למרות שאני יודע שרכב מטופל באהבה אמור להחזיר אמינות, לא כך הדבר עם אותה 205 מיתולוגית.

מדובר ברכב פשוט ביותר, ספרטני להחריד גם בגירסאות הכי מאובזרות שלו.

כמו כן, הוא יצא לשוק בשנת 1984 או קודם לכן, מה שהופך אותו לותיק יותר מהאפלאוז והלאנוס. הרבה יותר ותיק.

ותיק ב6 שנים מהאפלאוז הישנה ביותר, וב 14 (!!) שנה מהלאנוס הותיקה ביותר.

השמש הישראלית מכה בפלסטיקה של ה205 ללא רחם. הדשבורד נשבר, והאוטו מקרקש כאילו עכשיו הוצא ממגרש הפירוק לצורך שחזור. מעטות הדוגמאות שבאמת ראוי לקנות אותן.

אי אפשר לרכוש את הפלסטיקים הללו בפירוק - המחלה היא כלל ישראלית, פלסטיק שנשבר באוטו אחד, יישבר גם ב 205 אחרת.

לגבי מושבים - אני החלפתי את המושב שלי בסובארו. האם עשיתי את זה כי המושבים ביפנית שלי לא נוחים? לא. עשיתי זאת כי על המושב הספציפי הזה ישב בחור שמן ומעך לו את הצורה עד לגרימת אי נוחות קיצונית.

כנ"ל לגבי המושב הצרפתי המפנק, שישבו עליו מ 1995\6\7\8 עד היום...הוא כבר לא מה שהיה פעם.

לגבי טיפולים - הפיז'ו היא מכונית ל"עניים". נסעו בה בתחילת ימיה כוסיות מצפון העיר, לאחר תקופת האחריות היא שירתה כאוטו שני וקיבלה טיפול בהתאם, ובתקציב שלך היא כבר תהיה אצל בחור דלפון, שרק רצה מכונית חסכונית. והוא גם חסך בטיפולים. והלך למוסכי חצר. ושם מים מהברז. ומי יקבל את הזרג בגלל זה? כן - ניחשת נכון. אתה.

הייתי מעדיף מכונית משפחתית כמו לאנוס או דייהטסו, עם עדיפות ללאנוס. מכוניות נפוצות, חלקים לרוב.

הייתי מחפש מכונית שמשרתת משפחה, כאוטו יחיד. בד"כ אלה יהיו מטופלים בצורה טובה יותר.

הלאנוס גם יותר מודרנית, ונראית הרבה יותר טוב מהדייהטסו, ובטח ובטח מה205. מה לעשות, ב1984 לא היו האמצעים לייצר מכוניות כמו הלאנוס.

אתה מוזמן להתייעץ עם מומחי הפורום לגבי המחלות הידועות של הלאנוס, ולהתנהג בהתאם.

בהצלחה,

דודו.

פורסם

לי אישית יש 205 מנוע 1600 שנת 97 או יותר נכון ממש סוף 97 הוא יצא לכביש.

נוחות: יש לנו סוזוקי בלנו במשפחה שנת 2002 אין מה להשוות בכלל מבחינת נוחות,יפנית לצרפתיה לא משתווה בכלל.

יש לי קצת בעיות גב וכיסא לא נוח יכול להוציא אותי משליטה מרוב עצבים כי כל דבר קטן אני מרגיש בכיסא, לכן קשה לי לנסוע עם הבלנו רחוק,לא נוח לי בכלל,מכונית יפנית. מעדיף לנסוע בפגו מבחינת נוחות ,רמה אחת מעל!

אמינות: ברוך השם האוטו אמין לא פחות מהבלנו.

אחיזה והתנהגות: מאוד טובה וכייף לנסוע באוטו במיוחד לעומת מכוניות רבות שנסעתי בהן.

הדשבורד אכן סובל מבעיות שמש אבל אם דואגים לשמור עליו הוא יהיה כמו חדש {למשל אני ממש דואג לו ושם מגן שמש ותמיד שם אותו בצל והדשבורד אצלי כמו חדש}.

מנוע: לנהג ממוצא לא חסר כוח במילים עדינות, גם לא תישאר כמעט מאחור ברמזור {אולי כי לי יש 1600, אין לי מושג לגבי ה 1400}.

דלק: הוא זללן לא קטן, לא שמתי לב כמה הוא עושה אבל אני שם לב לעומת הבלנו הוא שותה כמו אלכוהוליסט ותחשוב שסוזוקי בלנו זה לא האוטו הכי חסכוני שיש.

סך הכל אני אוהב את האוטו הזה מאוד, נתתי לך דעה על מה שלי אישית יש,תעשה עכשיו את השיקולים שלך.

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול בכיף על האוטו ואני אענה לך על הכל.

פורסם

לא מסכים אם האמרה שלקנות רכב מבחור צעיר זה מסוכן היא הוא דל אמצעים אשר מנסה לחסוך ו"הולך לחצר למלא מהצינור מים ברדיאטור.."

נגיד את זה בעדינות,אני בחור צעיר מתקרב ל21 גם את הרכב הנוכחי של וגם הרכב הקודם 205 קניתי מידיים שמורות ומטפלות,רמת הטיפול לא ירדה אצלי אם כי רק השתבחה אצלי ואני מאחל לכל רכב על הכביש שיקבל את הטיפול אשר אני מעניק לרכבים שלי,ולא אני לא מהילדודס המתלהבים שמז**נים את הרכב האישי על בסיס קבוע ועושים טובה שפה ושם מטפלים בו כשצריך.

מה שאני בא לומר ששוב עניין הסטיגמה פה חוזר חלילה-כל הצעירים קורעים את הרכב ולא יודעים לטפל,מחפשים רכב זול שיסע ורק שבאמת משהו מתפוצץ הם הולכים למוסך ומבקשים שיסדר עם סלוטייפ והכי חשוב שיהיה זול!.

אני חותם לגבי ה205-אוליי היא לא מודרנית ווהדש שלה מתקשה לשרוד ולהזדקן בכבוד ובאמת היא לא מתקרבת למושלמת,אבל בנוחות ,ואחיזת כביש טובה היא מצטיינת ביחס לחברותיה ,גם בסעיף האמינות היא שורדת בכבוד,את כל ההתעללויות שיש היא עברה בצבא,כמו כן הכבישים מוצפים ברכב הזה וזה אומר דרשני.

פורסם

לזה שמעלי.

למה אתה מזלזל? גם אני צעיר ואני שומר על האוטו לא פחות מהדברים החשובים לי ביותר.

כל הטיפולים אני עושה עוד לפני שהרכב דורש את זה, אבא שלי עוזר לי וגם על הדרך מלמד אותי,יש לו את הידע.

אני צעיר ואני מבטיח לך משהו אחד, מי שיקנה את האוטו הזה ממני יהיה מרוצה למרות שאני צעיר.

האוטו יד קודמת היה של זקן ועכשיו הוא שלי ואני יכול להבטיח לך שהוא שמור יותר ממה שהיה אצל הזקן.

אני כל הזמן נוסע רגוע, מטפל בו בזמן ולא מתקמצן על שקל, כל מה שצריך אני עושה, אפילו אם משהו לא נראה לי אני עושה בכל זאת.

שרטו לי תאוטו בדלת האחורית,שריטה קטנה, שבוע הייתי עצבני מזה בטרוף.

אם יש לך זמן אתה אפילו יכול לעבור לעשות סיבוב אלי ולראות את מצב האוטו ואם בא לך גם לעשות סיבוב על הדרך.

בלי להגזים? הוא לא כל כך שונה מזה שהוא יצא מהחברה.

אז בבקשה ממך,אל תכליל את כולם,לא כולם כאלה, ואני מרגיש שבגלל שאתה יותר מבוגר אתה מתנשא על אלה שצעירים ממך.

למרות שכמה שזה ישמע מוזר, אני שונא את הצעירים האלה שקורעים את האוטו שלהם ומתייחסים לאוטו כמו אל **.

אתה יכול להכליל מישהו מסויים אך לא את כולם.

פורסם

מבחינת נוחות לקויה ביפניות :

הדבר נכון,אין מה לעשות, לא משקיעים במושבים.

אבל מה...500 שקל אצל רפד, יהפכו כל מושב יפני לצרפתי ++, ולמי שרוצה להרחיק לכת, ב 1000 שקל ניתן להחליף את כל המושבים ברכב למושבים של רכב אחר חדש(כמעט כל רכב בפירוקייה ביאסיף\שפרעם\דיראל אסאד, מרבית הרכבים של הליסנגים אחרי תאונות מגיעים לשם,כך שיש מבחר)., צריך רק להתאים אותם.

פורסם

אפשר לחשוב ששלושה פריקים של רכב הם מדגם מייצג של צעירי ישראל.

מה לעשות, סטיגמות לא מגיעות סתם כך. מר ישראלי לא אוהב להשקיע גם כך ברכבים שלו, אז על אחת כמה וכמה רמת ההשקעה ברכבים של צעירים.

כבר ראיתי בכפר יאסיף בשבת, כשבאתי לתקן נזילה מצינור רדיאטור עליון (תוקנה בשניה שראיתי טיפה מבצבצת כולל החלפת פלאנצ') איך אנשים תיקנו את ה205 שלהם. אוטו שנכשל בטסט על צמיגים ועל חופש בהגה, שבעליו החליף את כל ה4 גלגלים לכאלה מהפירוקיה וכנ"ל גם לגבי ההגה שלו. מזעזע זאת לא מילה. ולאמר את האמת? ככה זה רוב האנשים בישראל, בוודאי אלו הצעירים שהפרוטה לא מצויה בכיסם.

תעשה חשבון טוב טוב ממי אתה קונה את האוטו, וכמובן גם איזה אוטו אתה קונה.

• תוכן חדש...