Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין אפלאוז, לדייהו לאנוס ול-205

TheTool
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

צריך רכב אמין וחסכוני עד סכום מקסימאלי של 15K, חשוב לי גם הנוחות מהנהיגה, שהבנתי שלא אקבל כלל מהלאנוס?

רק תגידו לי אם הבנתי נכון (ע"פ הקטילות שקראתי פה), שהנהיגה מהנה יותר ב205 מאשר בלאנוס?

שה205 1.4 מהירה בהרבה ממנה?

האם הדייהטסו עדיפות בהרבה מהלאנוס מבחינת התנהגות וביצועים? הבנתי שהדייהו עדיפה עליה מבחינת אמינות בדרך כלל?

יש לי עדיפות לרכב גדול יותר ולא קטנות כמו ה205\איביזה אך אני לא פוסל אותם כאופציה.

אשמח להכוונה כי איני מבין כמעט בכלל במכוניות, וכל מה שכתבתי למעלה מבוסס על מה שקראתי פה בפורום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה205 בהחלט נוחה מהלאנוס ומהאפלאוז, אבל גם קטנה מהם משמעותית.

אם אתה זקוק לרכב גדול יותר, שהוא גם נוח וגם מהנה לנהיגה - אולי ה306 תתאים לך יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

גם בפז'ו 205 בת 20 יש כיסאות נוחים בכמה רמות מעל מה שיש לדגמי דייהטסו של שנת 2008 להציע. כשבאים לדבר על איכות מערכת המתלים ועל אחיזת כביש, דיהטסו הולכת להתבייש בפינה. על דייהו אין מה לדבר בכלל.

לפותח השרשור: חפש דגמי 205 משנת 95 ומעלה, בעלי חבילת אבזור forever במצב שמור. ההנאה מובטחת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני נוטה להסכים עם ALX.

בנושא הכיסאות וגם בנושא האחיזה - הדייהטסו לא מדגדגת את ה205.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את זה אומרים בעלי 205

גם בעליי "205 לשעבר"

וגם כאילו שהייתה להם במשפחה בעבר דייהטסו אפלאוז במשך 3 שנים .

גם אני חד משמעית מסכים עם צבי ואלכס.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום

לאנוס - סבירה באחזקה לא נוחה שים לב ברקסים מסיימים את חייהם לרוב לפני 10K!.

אפלאוז - אם הרכב מטופל אמינות טובה ראש רגיש מאד למי ברז והתחממות נוחות נסיעה כשל קרש גיהוץ.

205 - נאמר כבר הכל ביחס לשנים האחרות צפופה משמעותית.

306 - 1.4 מבחינה זאת (ידנית כמובן) המוצלחת נוחות גבוהה סחיבה לא רעה ואפשר למצוא מכוניות שמורות שלא עברו התעללות.

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אסף כשהייתה לכם אפלאוז לך לא היה רישיון, חוץ מיזה הדגם הפשוט עם צמיגים של 155 באמת לא אוחז משהו.

אתה מוזמן לבוא לעשות סיבוב על שלי ולהשוות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אסף כשהייתה לכם אפלאוז לך לא היה רישיון, חוץ מיזה הדגם הפשוט עם צמיגים של 155 באמת לא אוחז משהו.

אתה מוזמן לבוא לעשות סיבוב על שלי ולהשוות.

בוריס,אין זה אומר שלא נהגתי על הרכב בנוסף לכך שנסעתי עליו כאשר אבי נוהג.

להזכיר לך ב205 שלי הצמיגים היו 13/70/145 ועדיין ה205 אחזה יותר!

עד פה היה לעניין האחיזה,באשר לעניין הנוחות-אין מה להשוואות,ה205 משנתון 92 לא ראתה את הדייטסו שלנו משנתון 97,וגם לא את הבאלנו 99 שלנו.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...