Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיגון לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

רציתי להתיעץ בכם בנושא מיגון הרכב.

רציתי לדעת האם כדאי להתקין קודן או אימוביליזר לרכב אם ברצוני למגן את הרכב לא כדרישת חברת ביטוח אלה מרצון למנוע גניבת רכב.

אם כן, איזה סוגי קודנים מומליצים ומה המכירים הסבירים?

תודה מראש.

פורסם

תריץ חיפוש,דובר על כך המון,אך בגדול רכב שצריך שמתוכנן להיגנב,יגנב.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
אתה לא תוכל למנוע את הגניבה,אלה לעקב את הגנבים.

נכון רק לעכב את הגנבים. גם אם תשים מנטרל הצתה הם יעלו על זה. אני עשיתי מיגון אבן לרכב (אני גר באיזור מסוכן מדי לנסוע עם חלונות רגילים), זה מעכב גנבים (כי גם החלפתי צילינדרים של הדלתות בכאלה שהם יותר עמידים לפריצה עם מסמר\ או עם מברג. אני מתכנן גם לעשות שוקר בתוך המנעול, כדי שאם ינסו אפילו להחדיר משהו מתכתי למנעול(הוא לא מסתובב מהר, הוא קשה), הם יחטפו זרם, שהם לא היו רוצים לחזור אליו שוב. אני רק רוצה לדעת אם זה חוקי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...