Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים ניסיתי להניע את האוטו בבוקר, לחצתי את הקוד באתי להניע וכלום, אין סטרטר רק שומעים טיק טיק.

אחרי כמה נסיונות ודפיקות על הסטרטר האוטו חזר להניע.

היום בבוקר זה קרה שוב, האוטו לא רוצה להניע, עוד פעם נתתי כמה מכות לא עוזר ניתקתי אימבולייזר, לא עוזר.

רק אחרי כמה דקות של נסיונות הרכב הניע.

מישהו יודע מה מקור הבעיה?

הונדה סיוויק 97 אוט'

תודה.

פורסם

אני לא מאמין יפנית שלא מניעה?~ איך זה יכול להיות?!

או בנימה יותר הגיונית - אולי הסטרטר לקראת סוף חייו?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מצבר של שנפ, הוחלף לפניי שנתיים.

גם לי יש מצבר של שנפ.

הטרררררר הזה, זה אומר שאין לסטסטר כח לזוז (מגיע מתח עירור נמוך מדי) או שהוא תפוס. אם אתה מניע אחרי כמה ימים, אז זה לא סביר שזה מצבר, כי כל עוד הוא לא נטען, הוא רק מאבד חשמל יותר ויותר.

אז אני חושב יותר בכיוון של הסטרטר.

אני גם אסביר למה אני חושב כך: לפני כמה ימים, ניסיתי להניע - וכלום רק טררר.

חיכיתי כמה דקות שוב - טררר.

לא קישרתי כלום לסטרטר, ואז שכן שלי פתח מכסה מנוע, והטעין לי את המצבר, והוא הניע.

למחרת שוב, אותו הדבר, טררררר...

שוב, הוא בא עם הכבלים, אבל הפעם הוא לא הניע.

ניסינו כמה פעמים, לא הלך. התקשרתי לגרר, של הביטוח כמובן, והם גררו אותי למוסך.

מסתבר שהסטרטר היה בסדר, ובדקו מתח טעינה של האלטרנטור. המתח היה 14.7V, כמובן שזה מספיק, לא נגעו באלטרנטור, בדקו שהקודן לא מושך חשמל, לא מושך, בדקו עוד כמה דברים שנחשדו בגניבת זרם מהמצבר, והופ! הם הגיעו לתשובה - האזעקה, כל הזמן הזה משכה חשמל. הם תיקנו אותה (היו כמה חוטים אכולים, והם נגעו בגוף הרכב, ולהם עשו גישור והסתרה על קיר האש) טענו את המצבר, ולקחו ממני 150 או 200 ש"ח על הכול - עבודה וגישור אזעקה, וזהו. עד היום (טפו טפו טפו, חמסה חמסה חמסה) אין לי שום בעיות התנעה.

פורסם

אני מבין שיש קשר למצבר או לסטארטר.

האם יש אפשרות לתקן את הסטרטר או שאני מחוייב בהחלפתו?

ועוד שאלה, יש קשר בין המקרים לבין זה שזה קורה רק בבוקר?

• תוכן חדש...