Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ביעה בסיריון ואני זקוק לעזרה. האוטו נוסע טוב וצריכת הדלק שלו מרשימה. יש רק בעיה אחת. בבקרים למשך מספר דקות בתחילת הנסיעה האוטו מעשן כמו מטורף. עשן לבן סמיך ולדעתי גם די מסריח. אני דיי בטוח שזה שמן שנשרף כי אני ממלא שמן לעיתים די דחופות. לאחר מספר דקות, כאשר המנוע מתחמם מעט נעלם העשן לגמרי. למעשה גם בסוף יום העבודה כאשר המנוע די קר אין עשן. היתי במסוך והמליצו לי לטפל ברינגים שזה כמובן עסק יקר. אני פשוט לא בטוח שהם אכן הבעיה. יש לכם רעיון למה יכול לגרום לסימטומים הללו?

פורסם
יש לי ביעה בסיריון ואני זקוק לעזרה. האוטו נוסע טוב וצריכת הדלק שלו מרשימה. יש רק בעיה אחת. בבקרים למשך מספר דקות בתחילת הנסיעה האוטו מעשן כמו מטורף. עשן לבן סמיך ולדעתי גם די מסריח. אני דיי בטוח שזה שמן שנשרף כי אני ממלא שמן לעיתים די דחופות. לאחר מספר דקות, כאשר המנוע מתחמם מעט נעלם העשן לגמרי. למעשה גם בסוף יום העבודה כאשר המנוע די קר אין עשן. היתי במסוך והמליצו לי לטפל ברינגים שזה כמובן עסק יקר. אני פשוט לא בטוח שהם אכן הבעיה. יש לכם רעיון למה יכול לגרום לסימטומים הללו?

איזו שנה?? מתי הבעיה החלה??

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
הרכב הוא משנת 2000. יד 2. הבעיה התחילה לפני כחודשיים.

הייתי מהמר על טבעות שמן שחוקות, אך צריכת השמן הגבוהה, מעידה על כך ששיפוץ מנוע הוא בלתי נמנע במקרה שלך,

וכל לשפר לא ימנע את השיפוץ .

כל הסימנים מראים על כך: צריכת שמן גבוהה, עשן לבן סמיך.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

הרכב עבר כ-130 אלף ק"מ. לגבי השמן אני מניח שתוך חודש הוא עלול לאכול חצי מיכל שמן.(אני נוסע כ-שעה של נסיעה עירונית ביום ועוד כשעתיים נסיעות בין עירוניות בסופי שבוע)

פורסם
האם יש הסבר לעיניין הזה שהעשן הוא רק בתחילת הנסיעה?

אם יש אכילת שמן בתחילת הנסיעה, זה אומר שהרינגים שחוקים, ושמן חודר לתוך

הצילינדרים ונשרף.

כאשר המנוע מתחמם, הבוכנות מתפשטות (בגלל החום),

ואז שריפת השמן מפסיקה, או נחלשת.

פורסם

הייתי בסרט הזה עם האוטו של אחותי (מודל 99').

בסופו של דבר החלפתי (אני בעצמי) רינגים + מיסבי טלטלים. טבעות השימון יצאו מלאות בפיח ותפוסות לחלוטין עד כדי כך ששום דבר לא היה גורם להן להשתחרר, ולא היה מנוס מהחלפתן.

צר לי, אבל אתה צריך להחליף את הרינגים.

פורסם

אם זאת אכן הבעיה אבל הרכב נוסע טוב וצריכת הדלק טובה אתה יכול עוד למשוך עם המנוע אבל לעבור לשמן צמיגי יותר

50\20 כי עכשיו רוב הסיכויים אתה עם שמן 40\10 ,הוא גם זול הרבה יותר.

פורסם

החלפתי את מיסבי הטלטלים מכיוון שכדי להחליף את הרינגים יש להוציא את הבוכנות וכדי להוציא את הבוכנות יש לפתוח את הטלטים ולכן המיסבים שלהם יוצאים. אני אף פעם לא ממחזר מיסבי טלטל - למען השקט הנפשי.

פורסם

מה זה טלטל?

• תוכן חדש...