Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לשים מערכת בפונטו שנת 97(HSD) ורוצה לדעת על בעיות ספציפיות שיש בהרכבת מערכת באוטו הזה ואיך ניתן לפתור אותם במחיר הכי זול שניתן. המערכת תכלול 2 מגברים וסאב שיכנסו לבאגז'(אני מניח חח) אך עם הקומפוננט(6.5 אינץ) לפי מה שהבנתי יש בעיה וצריך לבנות הגבהה או משהו מכיוון שבדשבורד בוודאי הוא לא יכנס וחיתוך הפח לא יתאים מכיוון שהדלת צרה וזה יפריע לחלון. רציתי לדעת מהם האפשוריות שעומדות לפני כדי לפתור את הבעיה ומהם העלויות ?

בנוסף רציתי לדעת עם יש עוד בעיות ספציפיות בפונטו שנת 97 שאמורות להפריע? דברים כמו אלטרנטור חלש(המערכת תכלול 2 מגברים שביחד מיצרים 600W RMS- סאב 400W RMD , קומפוננט כ 100-200W RMS), כבלים דקים מידי(של החשמל), האוטו "פתוח" מידי(וחייבים לעשות איטום כדי לשמוע נורמלי) וכו וכו ...

תודה :)

פורסם

בעניין הקומפוננטים, להלן שתי אפשרויות. כמובן שעם מעט מחשבה תמצא עוד שלל רעיונות.

בניה שאהבתי מאוד בגלל היותה פשוטה, זולה ויפה. ניתן לבצעה בפרק זמן קצר מאוד.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=155834&highlight=%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%95

בניה שאהבתי מאוד בגלל שאני עשיתי אותה :wink:. עלויות גבוהות יחסית והשקעה של לא מעט זמן.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139474&highlight=%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%95

בסה"כ ההתקנה בפונטו די פשוטה.

בעניין שאר הנתונים אשאיר את הבמה למכובדים האחרים.

בהצלחה.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

אם ענו לך בעניין הקומפוננטים אני יענה לך בעניין המגברים

קודם תוודא שמספרי ה RMS שרשמת הם לא מספרים סתם באויר, לא מיבחינת מגברים אלא סך הכל כמה הרכבים צורכים בעוד שהמגברים יכולים לספק את זה

אצלי בפונטו יש מערכת שצורכת סך הכל 400 RMS , ואין שום בעיית חשמל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אם ענו לך בעניין הקומפוננטים אני יענה לך בעניין המגברים

קודם תוודא שמספרי ה RMS שרשמת הם לא מספרים סתם באויר, לא מיבחינת מגברים אלא סך הכל כמה הרכבים צורכים בעוד שהמגברים יכולים לספק את זה

אצלי בפונטו יש מערכת שצורכת סך הכל 400 RMS , ואין שום בעיית חשמל

מגבר מונו של 400 RMS על סאב של 400 RMS . קומפוננט שעובדים על פחות מ 200 RMS על מגבר עם שתי יציאות כאשר כל אחת 100 RMS . ככה שנראה לי שזה דיי מאוזן.

פורסם

אם אני זוכר נכון בפונטו יש צורך במפתחות אלן/אלן כוכבים שלא תמיד יש בבית.

וכדי להריץ חיווט לדלת עבור רמקולים צריך לקדוח קונקטורים (לא רצוי לגעת אם לא יודעים מה עושים.)

פורסם

BUB - ביצעת התקנה לפני שבועיים וכבר הספקת לשכוח? :-D

אכן, צודק BUB,.יש צורך במפתחות אלן (אין צורך בכוכבים למיניהם - "טורקס") וישנה בעיה של העברת חוטי הרמקולים לדלת. הפתרונות מגוונים ויש לקחת בחשבון שיש עבודה על העניין הנ"ל.

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

שחר לצערי עם הזיכרון שלי מזל שאני זוכר איך פיאט פונטו נראית.

:)

מה גם מאז כבר התעסקתי עם כמה וכמה דלתות ומכל דלת זכור לי משהו ספציפי ככה שישלי קצת סלט בראש.

אבל בסוף צדקתי.

:)

• תוכן חדש...