Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מתי את\ה מעדיף\פה שהטיול יתקיים?  

40 הצבעות

1. 1. מתי את\ה מעדיף\פה שהטיול יתקיים?

• בוקר יום שישי (תאריך יפורסם בהמשך)
    • בוקר יום שבת (תאריך יפורסם בהמשך)

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בימים האחרונים פנה אלי יחיאל, העלה הצעה מעניינת וביקש לפתוח סקר בעניין.

מה אתם אומרים על טיול פורום אודיו מעורב בעל האש? הרעיון הכללי הוא להיפגש בבוקר יום שישי או שבת בנקודת מפגש במרכז, לעלות צפונה ולהיפגש עם החבר'ה מהצפון, לעשות טיול נהיגה לאיזור הכנרת + על האש וחזרה הביתה.

* אני מבקש שרק חבר'ה שבאמת מתכוונים להגיע לאירוע הזה יצביעו בסקר.

* ניתן להצביע רק למועד אחד (יום שישי או יום שבת).

* לפי ההענות נראה מי מה מו ונקבע תאריך.

* בלי קשר לטיול - מתוכנן מפגש מרכז על האש ליום שבת ה 26.5. ביום חמישי בערב תפתח "רשימת המכולת".

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איתמר.

לפי הבנתי דובר על להשאר לישון.

ולחזור למחרת.! אני תומך גם בזה.!

וזאת מהסיבה שלעלות צפונה. ולחזור. באותו יום. (מבחינתי זה כ7 שעות נסיעה.)

אני יציין. שגם יום שישי. וגם יום שבת מתקבל מבחינתי!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם עוד מישהו תומך בטיול כזה של יומיים הוא מוזמן להגיב. לדעתי יום אחד זה די והותר.

ו 7 שעות זה לא סוף העולם, בצבא מותר לנהוג 8 ביום.

:lol:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בעקרון גם אני חושב שיום אחד זה מספיק, אבל אני בטח אגיע מאזור חיפה אז לי זה פחות כואב לשרוף 4 שעות נהיגה במקום 7.

אבל אם יוחלט על טיול בן יומיים, אני אשמח לשבור שיגרה לשם שינוי!

וכמו שגל אמר, אם זה יומיים, נגרור גם את החברה :)

בברכה!

יונתן.

פורסם

נשמע נחמד רק שלא יבוא בתקופת הבחינות

אגב, יש לי מקום לא רע למקום אחר, בית ינאי(ליד חדרה) , יש שם גם חווה נחמדה שאפשר להתארגן לישון שם

וגם נקי מ"מזיקים" בניגוד לכנרת

פורסם

וכמו שגל אמר, אם זה יומיים, נגרור גם את החברה :)

לא ממש מה שאמרתי :lol:

רשמתי עדיפות ללילה אחד בלבד, ואני גם אגיע (ליום אחד) עם אשתי.

פורסם

אני גם בעד יום אחד..

במיוחד שלאור העובדה שלחברי פורום אודיו קצת קשה לדחוף ציוד ליומיים לרכבים שהבגאז שלהם קדוש.. ויותר משקית קניות קטנה לצד הסאב זה מתחיל להלחיץ.

:)

פורסם

יאללה - טיול אוהלים ומחנאות בליווי של סטריאו מטורף!

אני מקווה שזה יפול בזמן שאני אוכל להגיע...

אבל זה רעיון סבבה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למרות שאני די חדש אני אשמח לבוא, אך יום אחד נראה לי מספיק.

הבאגז' שלי קצת "עמוס" גם ככה אני אל מתכוון לדחום שם אוהלים.אם יוחלט על יומיים אני מביא את חברה שלי לעשות קצת כיף :-D

רדיו דיסק MP3 עם חריץ לכרטיס זיכרון SD וחריץ USB לנגן MP3 במחיר מצחיקקק

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1306213#post1306213

פורסם

בהתחלה כולנו חיביים להודות על יחיאל הגאון ומנגליסט שלנו על הרעיון הזה...

יום אחד ועדיף ליום שבת כי מהבוקר פנויים...

אני מקווה שאוכל להגיע,

ותהייה פעם ראשונה שלי והדבר הראשון שאני יבאי זה המצלמה של אבא שלי יגנוב אותה בישבלכם

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם

יום אחד עדיף. גם יום שבת בבוקר בבוקר. ואם כבר זמן, אז זה 5 שעות הלוך חזור ולא 7 (אולי לנסוע עד חיפה ולטייל פה ושם אז ייקח 7 שעות לטבריה גם).

אבל עוד לא, המערכת בתהליכים של שידרוג :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...