Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אתמול נסעתי עם האוטו (מיציבושי סופר לנסר שנת 94) לראש העין ובידיוק לפני הכניסה לראש העין האוטו נכבה, חשוב לציין שמיד אחרי שהוא נכבה לא היה אפשר להתניע אותו הוא נתן לי רק רעש של סטרטר הייתי צריך לחכות 5 דקות עד שהאמבולייזר יהבהב ורק אז זה נתן לי להניע ואז שהעברתי ל D שוב נכבה..

אחרי זה חיכיתי 10 דקות התנעתי נדלק העברתי לD עבר אבל שהפעלתי איתות הוא שוב נכבה..

חשוב לציין שהרכבתי מנורה חדשה בתוך האוטו (מעל הנהג) ולפני שהרכבתי את המנורה הבעיה הזאת שהוא נכבה באמצע קרתה רק פעמיים במשך 3 חודשים..

מוזר שהאוטו מבת ים עד לראש העין עושה בעיות כי הוא סחב לירושלים ולנתניה אפילו.

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

נסה לשחזר, האם הרכב נכבה בעת לחיצה על הברקס?

מוזר שהאוטו מבת ים עד לראש העין עושה בעיות כי הוא סחב לירושלים ולנתניה אפילו.

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה מראש לעוזרים.

יכול להיות שהוא רגיש לתימנים? :-)

פורסם

בדוק אפשרות של קצר, שנגרם בגלל הרכבת הפנס בתא הנהג, שגרם לחוסר טעינה, שרוקן את המצבר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

איך אני בודק אפשרות של קצר? האורות עובדים בעוצמה מלאה שירים אורות גבוהים התנעה מהירה..

ואמרתי שזה גם קרה לי עוד פעם אחת לפני חודש בערך אותה בעיה אבל ראיתי שזה שכיח אז לא התייחסתי..

ולזה ששאל מעלי קרה גם שהוא נכבה עם ברקס אתמול וגם באמצע כביש מהיר שלא עשיתי שום דבר חריג ולא נסעתי על סל"ד יותר גבוהה מ 3

פורסם

יש לבצע בדיקה מקיפה לרכב. זה שהוא נכבה במהירויות גבוהות מהווה סכנה אמיתית.

לבדוק מתח מצבר, טעינה, הארקות הרכב, מערכת הצתה (דגש על מצב הפלאגים), לחץ דלק ורצוי מאד בדיקה עם שעון וואקום לקביעת מצב המנוע ותקלות אפשריות.

פורסם

אם כבר אמרתה פלאגים אז פעם בתחנת דלק המתדלק שאל עם אני רוצה שהוא יבדוק שמן אמרתי כן סבבה ואיך שפתחתי את המכסה מנוע הוא אמר שהפלאגים אצלי על הפנים יש קשר אולי?

פורסם

אין שום אפשרות לקבוע ע"י בדיקה ויזואלית ללא פירוק את מצב הפלאגים. או שהמתדלק בלבל את המוח או שהתכוון למשהו אחר.

בכל מקרה פלאגים לא תקינים בהחלט יכולים לגרום לבעיות ואי יציבות הרכב.

פורסם

אוקי תודה רבה לך על העזרה..

כמה לפי הערכתכה יכול לעלות כל הבדיקה הזאת ועם צריך להחליף משהו אז כמה זה יכול לעלות?

• תוכן חדש...