Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי איביזה 2003 אוטומט אני לא מבין מה הרעש כאשר אני מכניס את המפתח לסוויצ' ומסובב סיבוב אחד לפחות..לא משנה אם הכנסתי את הקוד בקודנית או לא אני שומע מהדשבורד רעש מוזר (כמו הקירקורים בבטן) זה נפסק לאחר זמן מה....

יש למישהו מושג מה זה יכול להיות.??

תודה

פורסם

לא יודע....רעש דומה לזה של מברגה חשמלית שאם נתפוס לה את הראש ונלחץ על הכפתור נשמע רעש של "מממההההמ..."

פורסם

ברגע שאתה פותח סוויץ' משאבת הדלק פועלת לזמן קצר,כך זה במכוניות עם הזרקת דלק וזה כנראה מה שאתה שומע.

פורסם

משאבת הדלק לא נמצאת בדשבורד. אולי מנוע הסרקולציה של המזגן גורם לזה, אולי עוד מספר דברים. צריך לשמוע ולהתכופף מתחת לדשבורד ולאתר את המקור הרעש.

פורסם

בסיאט שינוי כיוון אויר עלידי המדפים מתבצעה עם מנוע חשמלי קטן. כאשר המנוע הזה תקול או מתנתק מהמדף , הוא משמיע רש של גירגור או משהוא דומה לזה עם פתיחת הסויץ. הקודנית מנתקת בדרך כלל מ'ש דלק ו ניצוץ.

סוף שבוע טוב לכולם.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

יצחקי תודה רבה נירא לי שאתה צודק (זה נירא לי הכי הגיוני)

מה אני אמור לעשות במקרה זה?

נ.ב כאשר אני לוחץ שהאויר ילקח מתוך הרכב אני רואה שיש שינוי מסויים כאילו באמת מתבצע שינוי אבל מה שכן אני שומע רעש של שואב אבק שבא מכיוון תא כפפות. אז איך הוא יכול להיות תקול או לצאת מהמקום?

נניח ובאמת צריך לפתוח כדי לראות אם הוא תקול אז איפה נמצא המנוע הזה?

תודה רבה מראש,

פורסם

מאחורי תא הכפפות ישנו פתח יניקת האויר של הצירקולציה הפנימית, זה רעש של שואב אבק. המנוע התקול כניראה של שינוי כיון אויר, ולא חייב להיות של הצירקולציה . תכנס למוסך שלך ובדוק אופציות של תיקון , יכול להיות שהמחיר יגרום לך לחיות עם הרעש.

שבת שלום. יצחק

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

ידידי היקר,

אין לך שום תקלה ! ברשותיי גולף 2006 והרעש קיים גם אצלי, הרעש שהינך שומע זו תזוזה של המנועים של המדפים כחלק מתהליך הבדיקה העצמית.

איזה כייף לי :)

פורסם

ואם כבר מדברים על רעשים אז מדוע כאשר אני משלב להילוך אחורי כאשר המזגן פועל אז אני שומע את השואב אבק פועל כאילו גם שיניתי את כיוון הרוח של המדפים? הרי לא לחצתי אל השינוי וכאשר משלב לדרייב אז המזגן חוזר לפעילות הרגילה שלו?

תודה רבה לכל העוזרים,

פורסם
ואם כבר מדברים על רעשים אז מדוע כאשר אני משלב להילוך אחורי כאשר המזגן פועל אז אני שומע את השואב אבק פועל כאילו גם שיניתי את כיוון הרוח של המדפים? הרי לא לחצתי אל השינוי וכאשר משלב לדרייב אז המזגן חוזר לפעילות הרגילה שלו?

תודה רבה לכל העוזרים,

לא הצלחתי להבין האם אתה מדבר על אוטו, שואב אבק או מטוס...

פורסם

התכוונתי לרעש שנוצר עקב שינוי כיוון אוויר (כך שהאויר ילקח מתוך הרכב), רעש זה מזכיר רעש של שואב אבק.

פורסם

גם במקרה הזה אין לך שום תקלה, בזמן שילוב לרוורס מערכת המיזוג מתוכננת לשנות את כיוון זרימת האוויר ברכב, כלומר מבטלת את כניסת אוויר נקי מבחוץ ועוברת למצב של צירקולציה פנימית בכדי למנוע מצב של כניסת גזים רעילים לתא הנוסעים.(ככה זה בגולף וכנראה גם באיביזה).

הרעש נובע מהמפוח שמצד אחד שואב אוויר ומצד השני סונק אוויר במצב של ספיקה גבוהה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...