Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

45 אלף איש , שוב , ארבעים וחמש אלף איש הגיעו לפסטיבל שקיימה חברת BMW במסלול הנורדשלייף ששיאו היה כמובן עליית מכונית הפורמולה-1 של BMW-סאובר על המסלול עם ניק היידפלד ליד ההגה.

היידפלד קיבל מראש הוראה לא ללחוץ את המכונית יותר מדי בכדי לא לגרום לנזק מיותר, לו ולמכונית ועשה שלוש הקפות על המסלול בן-20 הקילומטרים וקצת .

זמן ההקפה הטוב ביותר שלו, כי בלי שעון אי אפשר היה שמונה דקות ו-34 שניות ונמדדה לו מהירות של 275 קמ"ש בישורת שנקראת- "Döttinger Höhe". ואם הייתי יודע גרמנית הייתי גם מבין מה זה אומר...

היידפלד עצמו מאד התרגש מהארוע ואמר שזה תמיד היה חלום ילדות שלו ועכשיו הוא התגשם, יש כאלו שהחלומות שלהם זו אנג'לינה ג'ולי...נו טוב.

זו הפעם הראשונה מזה 31 שנים שמכונית פורמולה-1 נוסעת על המסלול הגרמני המפורסם, שכולנו אוהבים.

מריו טיסן , מנהל הספורט המוטורי של BMW אמר כי הם רצו להחזיר משהו לאוהדי BMW הרבים ולכן קיימו את הארוע המיוחד הזה , שבנוסף למכונית הפורמולה-1 השתתפה בו גם ה-M3 GTR שמשתתפת במרוצי ה-GT הגרמניים וליגת מרוצי הסיבולת הגרמניים, שנערכים אגב באותו המסלול.

דובי

1.jpg

2.jpg

3.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

הזמן שלו הוא זמן משולב של מסלול הגרנד פרי + הנורדשלייף ,

השיא הנוכחי של הנודשלייף עומד על 6:55 עם הרדיקל SR4 ה"חוקית" לכביש.

אני אעלה את הסרטון יותר מאוחר היום.

פורסם

נשמע כמו אחלה של יום כיף :-D

מה זה אומר שהזמן משולב ? זה לא המסלול שכולנו מכירים אלא פתחו ת החלק שנסגר כבר ?

כי הזמן של 8+ מתאים לספורטיבית ממוצעת

פורסם

לנורדשלייף שהוא המסלול המוכר והארוך ( מעל 20 ק"מ ) מחובר מסלול GP ( בפינה השמאלית התחתונה של התמונה המצורפת )

השיאים והזמנים שאתם מדברים עליהם כולל השיא שהזכרתי קודם הושגו בנורדשלייף.

הזמן המיטבי שהושג על מסלול ה GP ( באורך 5.48 ק"מ ) הוא 1:29.468 ע"י שומכר ב 2004 כלומר אם נוריד בערך דקה

וחצי נקבל זמן של בערך 7 דקות על הנודשלייף עצמו שזה לא רע אבל הרדיקל עשתה זו ב 6:55.

כפי שדובי תיאר זו כנראה התוצאה של ההוראות שהוא קיבל להחזיר את המכונית בחתיכה אחת...

אגב זו הייתה הזייה אישית שלי כשהגעתי דרך ה URL של הפורום לאיזה פורום מניקות או שעוד חברים היו שותפים להזייה ;-)

Rennstrecke_Nordschleife_Nurburgring__1833127.jpg

• תוכן חדש...