Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום במוסך, ונתנו לי הצעה של 2800 ש"ח ללא מע"מ עבור שיפוץ ראש מנועה (או שזה אוברול)

הוא אמר שזה כולל את כל המילוים, שיופים... החלפת משאבת מים, טיימינג.

האם המחיר הזה הוא סביר? האם יש אופציות אחרות, כמו מנוע מפירוק/יבוא-כפר קאסם?

הרכב הוא מיצובישי לנסר 89 212K.

אני שוקל עכשיו האם לטפל בו, או לקנות אחר.

אם מישהו מהחברה יכול להביא הצעת מחיר כוללת עבור כל הבעיות שאני יודעה שצריך לעשות (אפשר בפרטי)

שאני אוכל להחליט אם שווה להשקיעה.

אז1) המנוע דורש שיפוץ, יש נזילה מהאטם, והוא מתחמם בנסיעות ארוכות, ותוכן דלק.

2) החלפת 4 בולמים

3)החלפת ברקסים אחוריים

4)החלפת ציריה ימנית (אפשר נירא רק תפוח ברכב הזה)

5)החלפת טיימינג וכל מה שנילווה לו

6)החלפת צינור בלם קידמי אחד

7)כיוון גלגלים, יש סטייה של 5

נירא לי זה כל מה שאני יודעה עליו.

תודה!

פורסם

אוקי... ככה

עשיתי לפני זמן לא רב שיפוץ ראש מלא עקב התחממות בגולף ישנה שכלל ראש - מילוי ויישור כמובן כל סט האטמים + טיימינג ומותחנים פלאגים מיוחדים של DENSO שמן חצי סינטטי והכול דרך בעל מוסך שאנו עובדים איתו דרך העירייה - 2000 ש"ח

אם תעשה את כל מה שעשיתי אני מאמין שיעשה לך את אוטו הסכום והכי חשוב - עבודה מקצועית ומושלמת - ככה גם הרגשתי

2 - בולם תחליפי זול (ואני לא רואה טעם לקנות מהחברה או משהו יקר במיוחד ברכב כזה) כ200 ש"ח מקסימום עבודה לוקחים בד"כ 100 ש"ח לכול אחד לי לקחו פחות 2- ב100 ואת הבולמים קניתי ביוניפרטס באזור התעשיה סגולה פ"ת - מומלץ מאוד

3 - ברקסים כ300 - 400 לקדמי או אחורי (2 גלגלים) כולל עבודה

4 - רוב הסיכויים שמדובר בפעמון צירייה בלבד - צרייה שלמה משופצת די זולה עד 300 ש"ח אם אני זוכר נכון ופעמון וגומייה חצי מזה בערך

5 - טיימינג תעשה בשיפוץ ראש

6 - צינור בלם גם עיניין של גרושים כולל עבודה

7 - כיוון גלגלים - המלצה אישית אחרי שעברתי כמה מקומות - צמיגי מטלון 180 ש"ח בלייזר לפי דגם האוטו עבודה מקצועית ובדיקה אחרי - מאוד מרוצה מהם!

המוסך שאני עשיתי את השיפוץ זה מוסך הכוח בסגולה פ"ת מול מכון הדרום לטסטים - 2 מוסכים תחת אוטו שם,קרובים אחד לשני 2 בני דודים - יעקב ויוסי תגיד להם שאלעד מהעירייה שלח אותך

בהצלחה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...