Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג ספורטיבי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל תלוי איפה אתה עובד ומה מציעים לך.

בחברה של חבר שלי הציעו לו כל דבר שהוא רוצה, ללא שום סייג חוץ מקנס אם הוא יחזיר את הרכב לפני תום תקופת השלוש שנים ולא יימצא מישהו אחר שירצה את הרכב.

כולל STI ודברים הרבה יותר "אקזוטיים".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני דיברתי על תמחור ?

כותרת הכתבה היא "נישה חדשה בליסינג" ובפנים מדובר על טרנד שנהיה "בתקופה האחרונה" והדוגמאות שהוא מביא הם מתקופת האבן בערך...

פורסם

למישהו יש דוגמאות שהוא מכיר אישית על רכבי נישה בליסינג?

מעניינות אותי העלויות של רכבים כאלו (שבטוח לא דומות לעלויות בכתבה) ואם זה כולל דלק או לא.

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

מה זה נישה בשבילך ?

אאודי A6 ?

טויוטה לנדקרוזר ארוך ?

אלפא 166 ?

קרייזלר טאון אנד קאנטרי ?

את כולם למשל יש בליסינג בחברה בה אני עובד, לבכירים כמובן.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יאללה חבר'ה, אני חושב שתותחי הפורום לא צריכים לייעץ רק בסוגיית בחירת הרכב, אלא כיצד להשיג את הכסף לקנות אותו. ;-)

בקיצור - מי שמכיר את סיפור ההתקדמות של הבכירים בחברה שלו (איזו השכלה רכשו, לאחר כמה זמן בתחום הגיעו לאן שהגיעו וכמובן תכונות יוצאות דופן) - מוזמן לספר כאן.

והמנהלים? יפצלו ת'שרשור לעוףטופיק. ;-)

נ.ב זה שלבכירים יש רכבים כמו לנד-קרוזר ארוך זה לא כזה ביג-דיל, לפחות לא כשיש משכורת של 50-70K ברוטו בחודש. (ויותר).

פורסם

הייתה GTI דור 5 בליסינג והוחזרה אחרי שנה. המון כאב ראש, המון כסף.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

מה? פורד פוקוס ומאזדה 3 לא ספורטיביות?!? :-P

נ.ב.

מוגש כחומר למחשבה לבעלי המכוניות הנ"ל עם מדבקה של חברות הייטק בכנף האחורית.

Polo 2012

פורסם

לאחד מחברי הפורום, שלא אנקוב בשמו מטעם צנעת הפרט יש/הייתה ב.מ.וו X5 מנוע 4.4 ליטר מליסינג.

בברכה.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

אני עובד בחברת ליסינג שלא ננקב את שמה כרגע,

לפי מה שאני יודע יש והיה בצי שלנו :

אודי A3 טורבו (נמכרה כבר)

לאון טורבו (נמכרה כבר)

לנד קרוזר (יש יותר מידי)

קרייזלר C300

וולו S80 T6

טוארג (יש כמה)

סאאב 9-5 , 9-3

BMW 530 (יש עוד כמה)

ועוד כמה הפתעות...

אני יודע על חברה שעובד בחברה אחרת שיש להם לקוח שהזמין STI שחורה...

Golf 1.6 DSG 2009

• תוכן חדש...