Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבקש לקרוא את ההודעה בשלמותה. כל האנשים שתביעה ייצוגית כנגד צ'מפיון מוטורס והמוסך המרכזי שלהם בבני ברק היא רלוונטית לגביהם, כרגע רק שני המקרים הבאים הם במוקד התביעה:

א - אנשים אשר קיבלו טיפול אשר יצר נזק במוסך המרכזי בבני ברק, ואני מדבר על נזק של ממש. והם יכולים להוכיח את הקשר בין הטיפול לנזק.

ב - אנשים שבמכונית שלהם ישנו מנוע 1.8T משנת ייצור 1998 עד 2002 ואשר חלה תקלת מנוע חמורה (שבר וכיו"ב). לא משנה באם מדובר במכוניות של סיאט, סקודה, אודי או VW, אבל רק בדגמי 1.8 טורבו (לא משנה כוח הסוס).

רק אלו העולים לתיאור לעיל מתבקשים לצור קשר באי מייל הבא על מנת להסדיר את התביעה כנגד היבואן:

[email protected]

לרשום בנדון - "תביעה ייצוגית"

שימו לב, כל מקרה אחר לא יזכה לתגובה או מענה משפטי.

רועי

פורסם

א. אם למישהו נגרם נזק כתוצאה מטיפול ברכב מכל יצרן שהוא בכל מוסך שהוא , שיתבע את המוסך בעצמו אין כאן כל סיבה ניראת

לעין לתביעה יצוגית.

ב. מנוע 1800, איזה דגם מנוע? ואיזו תקלה (צריך להוכיח כשל סדרתי בכדי לזכות בתביעה יצוגית)

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם
א. אם למישהו נגרם נזק כתוצאה מטיפול ברכב מכל יצרן שהוא בכל מוסך שהוא , שיתבע את המוסך בעצמו אין כאן כל סיבה ניראת

לעין לתביעה יצוגית.

ב. מנוע 1800, איזה דגם מנוע? ואיזו תקלה (צריך להוכיח כשל סדרתי בכדי לזכות בתביעה יצוגית)

אורן

תביעה ייצוגית היא דבר מאוד מומלץ אם ניתן לארגנה כיאות. ואם ישנה תקלה משותפת הרי הכוח של רבים והסיכויים להגיע לפשרה טובה תמיד עדיפים על תביעה של יחיד ולכן ידידי אינני חושב שאתה צודק

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
תביעה ייצוגית היא דבר מאוד מומלץ אם ניתן לארגנה כיאות. ואם ישנה תקלה משותפת הרי הכוח של רבים והסיכויים להגיע לפשרה טובה תמיד עדיפים על תביעה של יחיד ולכן ידידי אינני חושב שאתה צודק

העובדה היא שמרבית התביעות היצוגיות בארץ ובעולם נדחות עקב נטל ההוכחה הכבד אשר מוטל על התובע.

במקרה הנ"ל, מדובר על טווח של 4 שנים, כאשר לא מדובר על דגם מנוע ספציפי, אלא ערב רב של מנועים ודגמים,שיהיה קשה מאוד להוכיח דבר.

מה עוד שהיבואן יקבל את הגיבוי של היצרן לתביעה מסוג זה , נראה שנטל ההוכחה יהיה בלתי אפשרי כאשר בעולם לא מדווח על כשלים סדרתים במנוע זה, וכידוע באירופה קונים קצת יותר מתוצרת VW, כך שאם מדובר על כשל סדרתי הצעקה היתה צריכה היתה להיות גדולה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לא מתכוון, חלילה, להוציא את הרוח ממפרשיך המתוחים, אך בלינק שהבאת מדובר על כשל בסלילי הצתה (לאו דווקא במנועי 1.8 ל') בעוד שאתה מדבר על תקלת שבר.

פורסם

רועי,

אני עבדתי בעבר במחלקה הטכנית של צ'מפיון.

החזקתי בפאסאט 1.8 טורבו במשך מספר שנים. רכשתי עם 29,000 ק"מ ומכרתי עם 115,000 ק"מ (תקלה יחידה בכל חיי הרכב עד לרגע שמכרתי - מד כמות אוויר מזייף. הרכב נמכר ללא חופש בטורבו).

קראתי עכשיו את השרשור שלך מינואר שעוסק במנוע של הסיאט שלך.

אינך מפרט שם שום דבר קונקרטי לגבי הנזק, והנה אתה הולך ומזמין אנשים לתביעה יצוגית. לא פירטת איך התקדמו הדברים מאז המקרה, ומדוע אתה מגיע איתם לתביעה בבית המשפט.

מנסיוני, וכאדם שנמצע עמוק בענף, אני יכול להמליץ לך לעשות חושבים פעם נוספת לגבי תביעה. מכיוון שאינך מפרט מה אכן קרה מאז, אף אחד לא יוכל להעריך מה הם הסיכויים שלך בתביעה כזו או אחרת, אבל בטוחני שבית המשפט לא יאשר לך להגיש תביעה יצוגית.

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

לכל אלה שמוציאים לרועי את הרוח מהמפרשים...

רועי לא פירט במדוייק את הנזקים הספציפיים, אלה נתן קו מנחה כללי שמתמקד בשתי בעיות מסויימות. יתכן והוא יודע שיש איזה קו מקשר בין סוגי המנועים והשנתונים, יתכן והוא יודע על קשר מבני כלשהו בין המנועים ויתכן והוא יודע על קשר כלשהו בין תקלות נובעות מהסדרות הנ"ל.

מדבריו מבינים שהוא נועץ בעו"ד. וכידוע לכם אף עו"ד לא עובד בחינם (אלא אם זה אבא שלך/סבא שלך/אישתך / או אתה עצמך)

אני למשל בשביל להתייעץ עם עו"ד שלי צריך לשלם לפחות 1000 דולר כדי שיתחיל לכתוב משהו. (לשמוע הוא שומע בחינם), ואם הוא מטפל בתיק כלשהו המחירים הם הרבה עשרות אלפי שקלים. (אני מניח שעו"ד כשלי היה מבקש לפחות 15,000 דולר כדי להתחיל בתיק כזה). כך שגם אם עו"ד אחר יקח מחירים נוחים יותר, למשל רק 15,000 שקל, הרי ברור לכולם שאף אחד לא הולך לזרוק כל כך הרבה כסף בלי להרגיש שאתה על הקו הנכון. ויותר מזה, לא נראה לי שעו"ד שמבין בתחום, יסכים לנהל תביעה כאשר הוא יודע שסיכויי ההצלחה שלו הם פחות מ- 50 אחוז.

אז לפני שאתם במחי יד מבטלים את רועי וכוונותיו, בואו ניתן קצת כבוד לבקשה שלו, כי יתכן והוא מקבל פניות רבות וצובר חומר רלוונטי שיעזור לו בתביעה.

אתם בוודאי לא מצפים שיחשוף כאן בפומבי את כל הקלפים נגד יריבו

שיהיה בהצלחה !

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אני למשל בשביל להתייעץ עם עו"ד שלי צריך לשלם לפחות 1000 דולר כדי שיתחיל לכתוב משהו. (לשמוע הוא שומע בחינם), ואם הוא מטפל בתיק כלשהו המחירים הם הרבה עשרות אלפי שקלים. (אני מניח שעו"ד כשלי היה מבקש לפחות 15,000 דולר כדי להתחיל בתיק כזה). כך שגם אם עו"ד אחר יקח מחירים נוחים יותר, למשל רק 15,000 שקל!

אתה טועה או שאתה עו"ד.

קרא שנית מה כתבת ותגיע למסקנה שלעו"ד יש 100% הצלחה ברגע שהוא לקח את התיק, שכן שכר הטירחה מתחיל לתקתק.

להזכירך - בכל משפט ישנם שני צדדים לכל צד יש את העו"ד שלו, אם עו"ד אחד ניצח אז השני הפסיד (אלא אם המשפט הסתיים בפשרה) ושניהם (העו"דים) סופרים את הכסף בדרך אל הבנק.

פורסם

תרשה לי לפקפק אם כלל התביעה הזו תוכר כתביעה יצוגית.

יהיה קשה עד בלתי אפשרי להוכיח שיש כשל סדרתי במנועי הטורבו של הקונצרן, ישנם מאות אלפי רכבים כאילו בעולם, ובשום אתר רכב לא נתקלתי בתלונות מעין אילו.

אני מניח שצמפיון לא יעמדו פה לבד, ו VW יכנסו לעובי הקורה, תביעה יצוגית מעין זו יכולה לגרום לנזק לא קטן במידה ומדובר על האמת.

קראתי גם את הקישור ששלח רועי, וצר לי להגיד, אבל מדובר פה על ההפך הגמור, היצרן לקח אחריות, ביצע ריקון ותיקן את הרכבים.

ריקולים מעין אילו הם בגדר נורמה בתעשיה היום, והם אינם מעידים על דבר , נהפוך הוא, הם מעידים על האחריות של היצרן כלפי הלקוחות שלו בזה שהוא מפרסם ריקול בפומבי, טורח ומזמין את קוני הרכב לטיפול על חשבונו.

מעבר לכך, מה בין כשל בסלילי להט , לכשל כללי במנוע כפי שקרה לרכב של רועי..

אומנם הרכב הספציפח עבר רק 45,000 ק"מ, אבל כידוע לכל חובב רכב , גם בק"מ כזה ניתן לגרום לכשלים סופנים במנוע..

פורסם

שלום לכולם,

רק היום ראיתי את התגובות הנוספות שהופיעו בפורום, ולצערי ישנה בעיה שקשורה לכל פורום, לא רק לגביכם.

כל תכלית כתיבת ההודעה היתה לידע אנשים רלוונטים, זה הכל. באמת שזה הכל. אני לא זקוק לייעוץ משפטי, טיפים בסגנון "מידע פנים" אודות צ'מפיון, או אנשים שמתיימרים להכיר את המנוע 1.8T כאילו הם המציאו אותו. ממש לא.

- אין לי שום עניין מהותי לחשוף כאן את התגלגלות העניינים כי הדבר יידון בבית משפט, אז אל תשאלו למה אני לא עושה זאת.

- תשובות רלוונטיות קיבלתי מאי מייל, כך שהדברים הרלוונטים באמת לתביעה יצטרפו לתיק ולכן ביקשתי שייפנו באי מייל.

- אין לי צורך בייעוץ משפטי, אני נעזר באנשים שזה המקצוע שלהם.

- אין לי עניין למכור את המכונית למישהו מכאן.

שוב, כל תכלית כתיבת ההודעה, הנה לידע אנשים שנפגעו מצ'מפיון מוטורס, כל המשפטנים, מומחי מנוע, עובדי צ'מפיון לשעבר, סקפטיים או שוחרי שלום עולמי, תודה, אבל אני מסתדר.

• תוכן חדש...