Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

לאחר חיפוש וקריאה הבנתי כי הבולם הקדמי שלי (סוזוקי סופר בלנו 97) סיים את הקריירה

בדיקה העלתה כי זוג בולמים קדמיים יעלה 450 לאחד וכל הסיפור כולל הכל יעלה 1200-1400 תלוי את מי שואלים

בחצר המוסך עמדה לה בלנו כמו שלי רק אחרי פירוק (שלדה חלון קדמי ו....בולמים קדמיים

הוא רוצה עליהם 400 ועל הכל יחד 800

האם כדאי להכנס לזה?

איך אפשר לראות על בולם שהוא תקין ? מה בודקים (כשהוא מונח לצד הרכב)

??

תודה

hey! can i throw up in your bathroom ?

i will buy somthing !

פורסם

אם החיים שלך שווים פחות מ1400 - לך על זה, מדובר בחיסכון של כ600 שקלים לפחות.

מצד שני - אם אתה אוהב לחיות, אוהב לנהוג ברכב תקין, ומוכן "לבזבז" על זה 600 שקל נוספים - אני לא רואה איפה ההתלבטות.

אין לך שום דרך לדעת מה מצב הבולמים שעל האוטו המפורק, אולי גם הבעלים שלו היה קמצן וקנה אותם מפירוק קצת לפני שהשבית את האוטו?

במצב כזה אתה מקבל בולמים יד שלישית, מצב טוב מרופא...

בקיצור, אני מקווה שהבנת את הלך הרוח, קנה חדש.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לקנות בולם (פריט בטיחותי) מרכב שסיים את חייו בהנחה לא משמעותית כ"כ- לא נשמע אטרקטיבי.

אין לך גם אפשרות לבדוק אותם בכלל בגלל שהם מפורקים.

קח את החדשים - עדיפיים בהרבה.

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם

אנשים שמשתמשים בקונד&*$ משומש קונים בולמי זעזועים משומשים.

בעל המקצוע שמוכר לך את הבולמים המשומשים אינו מקצועי, ומנסה להרוויח עוד כמה לירות

לא אתפלא אם גם את הבולמים שהוא מפרק ממך הוא ינסה למכור למישהו אחר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

זה הימור , אם זה ירד מרכב שהחליף בולמים לא מזמן,אז הרווחת,אם לא , אז תצטרך להחליף שוב בעתיד הקרוב.

הימור!

הבעייה היא שזה קשור לבטיחות, הימור ובטיחות לא הולכים ביחד, אבל שוב....אם זה ירד מרכב חדש יחסית...שיקול שלך.

פורסם

לפי מה שאתה כותב הוא רוצה רק 400 ש"ח על העבודה. קנה בולמים חדשים ותן לו להרכיב כי כל ההפרש יסתכם ב 50 ש"ח.

הניחוש שלי הוא שאחרי שהוא יפרק הוא יתחיל להוסיף לך מיסבים וגומיות ותגיע לאותו הסכום שרוצים במוסך אמיתי על בולמים חדשים.

כמו שכבר כתבו לך, מדובר באביזר בטיחותי ואבור להתפשר בו בדיוק כמו שלא תקנה צלחות בלם משומשות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...