Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצוגה בגולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

ראיתי כמה "ת'רדים" שבהם נאמר שראו מן מצב של צריכת דלק בזמן אמת.

האם זה רק בחיבור מכשיר חיצוני לרכב (שנותן נתונים בזמן אמת)

או שפספסתי משהו וניתן לראות את הנתונים האלו ברכב?

תודה.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

אם לא ראית עד עכשיו את הנתונים האלה, כנראה שהאופציה הזאת חסרה אצלך.

ניתן לראות את זה בצג שמופיע במרכז לוח השעונים, וזאת רק כאשר ישנו מחשב דרך. לא בכל הדגמים ישנו מחשב כזה.

כנראה שאצלך אין.

פורסם
אם לא ראית עד עכשיו את הנתונים האלה, כנראה שהאופציה הזאת חסרה אצלך.

ניתן לראות את זה בצג שמופיע במרכז לוח השעונים, וזאת רק כאשר ישנו מחשב דרך. לא בכל הדגמים ישנו מחשב כזה.

כנראה שאצלך אין.

הרכב הוא V5 שנת 2000.

לא קיים?

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

אני לא יודע לומר באיזה דגמים יש ובאילו אין. מה שבטוח , אם היה לך, היית יודע.

תסתכל בתמונה המצורפת ותראה במה מדובר. (התמונה לקוחה מS6 ושם המחשב קצת יותר חכם, אבל הרעיון דומה)

ag_07s6_directions.jpg

פורסם

בגולף שלי (MK4 כאמור) אין תצוגה במרכז לוח השעונים, ישנה תצוגת הקילומטראז'... האם זו אמורה להתחלף ולהציג את הנתונים הנוספים? ואם כן, כיצד?

פורסם

תסתכל במניואל אני זוכר שאפילו בגולף שלי(MK3) יש דגמים שכבר היה להם את זה.

לא לכל הגימורים יש את זה.

פשוט תקרא במניואל יש הסברים איך מפעילים הכל (ימח שמם הגרמנים היקים האלו , הכל אצלם מוסבר).

פורסם

בוקר,

במידה ולא קיימת ברכב שלך תצוגה דיגיטאלית/אלפאנומרית בלוח השעונים הנקראת מחוון רב תפקודי, אזי אין לך אפשרות להצגת המידע שאתה מחפש.

ראה קובץ מצורף.

עד כאן, סוף !!

Pages from גולף דור 4-בקרת ציוד.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם
בוקר,

במידה ולא קיימת ברכב שלך תצוגה דיגיטאלית/אלפאנומרית בלוח השעונים הנקראת מחוון רב תפקודי, אזי אין לך אפשרות להצגת המידע שאתה מחפש.

ראה קובץ מצורף.

עד כאן, סוף !!

תודה רבה מרק!

בדיוק מה שחפשתי :)

פורסם

מרק,

המסמך שצירפת איננו של הדגם הנדון שכן המהירות המירבית שמופיעה בספידומטר של גולף היא 260 ולא 220 כפי שמופיע בתמונה. זאת ועוד, המחוון הרב תפקודי (כפי שקוראים לו בספר ההדרכה) בגולף IV אמור להופיע בשטח שנמצא מעל למחוון ידית ההילוכים ולא בתחתית מד הסל"ד, כפי שמתואר במסמך המצורף.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד,

את העמודים סרקתי מתוך ספר הרכב של גולף דור 4 שנת 2000 שהיתה ברשותיי עד לפני שנתיים.

הדגם שווק החל משנת 1999 עד 2004 אני חושב, במהלך שנת 2002 הגיעו דגמים חדשים עם מעט שינויים והספק מנוע שונה, התצוגה של לוח השעונים תלוייה ברמת הגימור של הרכב ונפח מנוע לכן ייתכן שאצל פותח האשכול התצוגה שונה.

בכול מקרה אתה צודק שהתצוגה של המחוון הרב תפקודי היא באמצע לוח השעונים.

ראה גם ההערה של מחבר הספר שהכול תלוי בדגם.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

מדובר על דגמים עם מחשב דרך ותצוגה במרכז הלוח בין שני השעונים

אם אין לך מסך כזה אז אין לך אפשרות לראות צריכת דלק רגעית .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
באיזה גולף יש GPS מובנה בתוך לוח השעונים ?

לפי התמונה - GOLF S6 :D

(או לחלופין אאודי :))

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...