Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, לא נהגתי שיכור

נסעתי באחד מכבישי הצפון היום והתברברתי עם חבר בדרך (ניווט לא משהו)

ראינו כמה ניידות משטרת תנועה עומדות ולאחר כמה דקות של ויכוחים כמו: האם זה יהיה חכם ללכת לשוטרי תנועה במשמרת שרק מחפשים למלא פנקס ולהראות כמו איזה זרוקים

הוחלט כי החבר ילך רגלית לניידות וישאל אותם (לאחר שעמדתי בצומת שלא התחלף לה האור לירוק בערך 5 דקות) איך ליסוע

החבר חזר ואמר שמרוב הסירחון של העראק מהפה של השוטר שהוא שאל הוא בקושי הצליח לשאול

החבר לא ממציא, סומך עליו במאות אחוזים מה גם שהוא מכיר היטב עראק בסופי שבוע:lol:

עייפים מדי, עצלנים ומכירים יותר מדי טוב את ההתנהלות של מה שיקרה אם נבקש פרטים (חיפושים, בדיקת תקינות לכל בורג באוטו, בדיקת עברות , דוח פיקטיבי, הפרעה לעובד ציבור במילוי תפקידו וכו') המשכנו בדרכנו

טוב שיש מישהו ששומר עלינו

נ.ב

כנראה זו הייתה תחילת משמרת כי היו שם כמה ניידות במקום אחד

פורסם

מה רצית? שישתו בירה? זה לא כשר לפסח! :-)

בכל מקרה,

1- לשוטר יש תג שם שאפשר לזכור ולרשום אח"כ באוטו.

2- לניידת יש לוחית רישוי שאפשר לזכור ולרשום אח"כ באוטו.

על שוטרים כאלה צריך להתלונן...

הרי הוא במשמרת, הוא מקבל משכורת שיוצאת מהכיס שלי ושלך - לפחות שיהיה פיכח בזמן הזה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עם כל הכבוד , אני לא מכיר את החבר שלך.

גם לי יש חברים שאני סומך על כל מילה שלהם - וגם הם יכולים לטעות.

אין לך הוכחה , מבחינתי לא היה ולא נברא.

GOT סחוג?

פורסם

השוטרים במדינה שלנו (נמחק)

הייתי אתמול במסיבה בחוף דוגית בכנרת, עם הבימר, חניתי אותה שם בשוליים על הכביש הראשי כמו כולם, שיצאנו עמדה ניידת בדיוק חסמה לי את האוטו, אני בא לשוטר מבקש לצאת (היינו 4 חברים) הוא עושה לי "קודם תעשו בדיקת אלכוהול" אני עושה לו "בסדר אין בעיה בוא נעשה, אבל למה כולם ? רק אני נוהג" (יש לציין שאף אחד מאיתנו לא שתה כלום כי לא נכנסו למסיבה), אז הוא התחיל לצחוק ועושה לי סע.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
צודק הייתי צריך לחפש בשיחים את הבקבוק

תקשיב , אנל'א אוהב לסנגר על אף אחד , אבל מעניין איך היית מגיב אם שוטר היה עוצר אותך על סמך ריח אלכוהול מבלי לעשות לך שום בדיקה אלא על סמך שהוא שמע מחבר שלו טוב ששתית.

אל תוציא דיבה אם אין לך הוכחות.

GOT סחוג?

פורסם

על סמך ריח אלכוהלי ברכב אני מאמין שהיו מתלבשים עליי בכיף, ואם חבר טוב שלו היה אומר שהווא ראה אותי שותה ועדיין בינשוף לא היה מתגלה כלום, הוא היה מדביק איזה עברה מוזרה

עצרתי אותו?

דיווחתי עליו לממונים?

כתבתי באיזה צומת ?

כתבתי באיזו שעה?

יש לך סיכוי קלוש לדעת מי השוטר?

דיבה? ממש לא קשור

לפני שאתה מסנגר תדע את הדרך לעשות את זה

הרי כל דבר שנכתב בפורום מלווה בהוכחות חותכות מצולמות ובניילון

לחבר אין כל סיבה להמציא דבר כזה, תהיה בטוח

ועוד משהו, אגב הוכחות

פעם הבאה שיצא לך להיות בסביבת משטרה ומשהו לא יהיה בסדר , תוציא את הפלאפון ותגיד לשוטר שאתה מצלם

אני רוצה לראות על איזה דוח תתלונן פה

ובכלל, אם יצא לך להתקל בבילוש תעשה את אותו דבר, אני רוצה לראות עם כמה נזקים מבחינת הרכב אחרי חיפוש אלים ואיך תיראה אחרי לילה מעצר על התנגדות לחיפוש והפרעה לשוטר במילוי תפקיד

אתה מוכן לנסות את זה? תענה בכנות

פורסם

עצרו אותי יותר מפעם אחת לבדיקות מכל הסוגים, ובחיים לא הפעילו ולא ניסו להפעיל עלי כח - מה תגיד על זה?

אם שוטר מריח ממך אלכוהול או מזהה התנהגות חריגה זו אינדיקציה ראשונית, אח"כ הוא עושה לך בדיקה , הוא לא יכול על סמך חוש הריח שלו לרשום לך דו"ח , הוא צריך ראיות - אחרת הדו"ח שלו שווה בדיוק כמו הסיפור שלך (אמיתי או לא , לי אין שום דרך לדעת את זה חוץ מלסמוך על המילה שלך).

הדיבה כאן היא על כל המשטרה , אם אתה מכפיש את המשטרה תדע איך לעשות את זה , ותביא סימוכין.

ואם האופנה בפורום היא לספר סיפורים שגם אני יכול לרשום עליהם "חבר שלי טוב שאני סומך עליו סיפר לי" , זה לא אומר שגם אתה צריך לעשות את זה.

GOT סחוג?

פורסם

טוב, כנראה ששניה אחרי זה לא טוב בשבילך

אמרתי לך, נסה בזמן שעושים לך בדיקה לצלם את השוטרים

כמו שאתה מצפה שחבר שלי היה צריך לעשות, נראה מה יהיה

הייתי שם, ראיתי את ההתרחשות מ20 מטר, לך זה לא מספיק, לי זה לא משנה

נ.ב

למלא בדו"ח דברים שהוא כביכול מביא כראיות זה פשוט ונעשה על בסיס יומי

פורסם

תגיד לי , אתה רואה עלי תג שרשום עליו רפ"ק קרסו?

אני לא חושב שמה שאמרתי לך כל כך מסובך להבנה.

אם אתם כאלה צדיקים גדולים , איך בדיוק המשכתם לנסוע , ופטרתם את עצמכם מלהגיש תלונה , עולה לכם כסף?:evil: :evil: :evil:

אתה יודע מה , תן לי פרטים של המקרה בה"פ , אני אגיש תלונה במקומך!

אגב לא אמרת שעצרו אתכם לבדיקה , אמרת שביקשתם הכוונה.

GOT סחוג?

פורסם

בטח שעולה.

בשנייה שהוא היה שומע שאתה חושב להגיש נגדו פקודה זה בערך מה שהיה קורה -

עיכוב הנהג והרכב למשך חצי שעה לפחות של בדיקת רשיונות וכל בורג ברכב (מה גם שאם יש פיפס הכי קטן שלא תקין כמובן שיתלווה לעניין קנס נחמד),

החבר שהיה איתו קרוב לוודאי שהיה מעוכב לתחנה במידה ולא הייתה עליו תעודת זהות,

שניהם היו מאחרים בגדול למקום שאליו תכננו להגיע, וסתם ישנאו קצת יותר את התנהלות המדינה והשוטרים שמייצגים אותה.

במקרים כאלה התועלת קטנה מאוד מול הנזק האפשרי, אם אתה לא יודע שוטרים יכולים להיות מאוד מעצבנים (והרסניים כלפיך) אם תפריע לשלוותם.

ובקשר לבקשת ההכוונה -

זה המצב העגום במדינה כיום, מרוב שמשעמם לשוטרים ורובם מושחטים אוכלי חינם (וסליחה על ההתבטאות, זה אחרי צנזורה של מה שאני חושב) שצריך לחשוש גם לבקש מהם עזרה - תראה לדוגמא את השוטרים בארה"ב, יראו אותך לצד הכביש בשוליים עם פנצ'ר וירדו לעזור לך להחליף גלגל.

בארץ בסיטואציה זהה השוטר עלול עוד לעצור ליידך אם יהיה לו משעמם מספיק ולהעמיס לך על העצבים בבדיקה מייאשת בנוסף לתסכול של פנצ'ר והחלפת הגלגל באמצע היום (וזה קרה לי אישית), או יותר גרוע - ליסוע 80 בנתיב הימני וברגע שתעקוף אותו הוא יעצור אותך וישגע לך את השכל (זה במקרים שממש מתחשק להם להתנכל לאנשים, גם קרה לי).

בכל חיי ראיתי שוטר תנועה הגון, אדיב, משכיל ואיכותי אחד - אשמח להיווכח שיש עוד כאלו, אמנם לא נשמע לי כי זה המקרה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
בטח שעולה.

בשנייה שהוא היה שומע שאתה חושב להגיש נגדו פקודה...

רושם מספר רכב , או את שם השוטר (רשום על התג שעל הבגד שלו) , ומתלונן בתחנה.

לגבי כל שאר הדברים שכתבת - ספקולציות.

אגב רק אתמול ראיתי שוטר דורס אשה זקנה במעבר חציה , אבל לא טרחתי להתלונן כי ידעתי שלא יעשו עם התלונה שלי כלום.

מסקנה : יש לנו משטרה חרא , איך דורסים ככה זקנות?! זה ממש לא בסדר!

GOT סחוג?

פורסם

אני נעצרתי עשרות רבות מאוד של פעמים לבדיקת רשיונות ומספר פעמים עוכבתי לחיפוש מלא ברכב.

אמנם זה לא תענוג גדול להיות מעוכב באמצע הלילה על ידי מדורניקים למשך חצי שעה - שעה אבל תמיד (ללא יוצא מן הכלל) הם היו מנומסים ואדיבים, כנראה בגלל שגם אני הייתי כזה אליהם.

הם עושים את העבודה שלהם ואני מכבד אותם על כך ומקווה שבמשמרת יוצא להם לתפוס כמה שיותר נהגים שיכורים בשלילה ומחזיקי סכינים למיניהם.

אני לא אגיד שמעולם לא נתקלתי במקרים מכוערים במשטרה כמו נער עם פרצוף של משפחת פשע שמגיע עם דוד במדים לשימוע אצל קצין לגבי שלילה מנהלתית ויוצא עם הרשיון ביד ומיד אחריו אם חד הורית יוצאת בלי הרשיון, אבל כל המפגשים שלי עם המשטרה היו אמנם מיותרים ולא רצויים אבל אדיבים וענייניים משני הצדדים.

לגבי השוטר שנראה לך שיכור - אני הייתי מתקשר לתחנה הקרובה, מבקש לדבר ישירות עם הקצין האחראי ומספר לו שדיברתי כרגע עם שוטר בשם X (לפי תג שם או תיאור כללי) במשמרת במיקום Y בניידת מס' Z והוא הדיף ריח חזק של אלכוהול ונראה שיכור ולי כאזרח זה נראה רע מאוד.

פורסם

בארץ בסיטואציה זהה השוטר עלול עוד לעצור ליידך אם יהיה לו משעמם מספיק ולהעמיס לך על העצבים בבדיקה מייאשת בנוסף לתסכול של פנצ'ר והחלפת הגלגל באמצע היום (וזה קרה לי אישית), או יותר גרוע - ליסוע 80 בנתיב הימני וברגע שתעקוף אותו הוא יעצור אותך וישגע לך את השכל (זה במקרים שממש מתחשק להם להתנכל לאנשים, גם קרה לי).

מצחיק שאתה מציין את זה. לפני שלושה ימים נתקלתי בשתי ניידות שסייעו לנהג להחליף גלגל בשולי נתיבי איילון. אחת הניידות עמדה כמה עשרות מטרים לפני על מנת לוודא שהתנועה תאט ולא תפגע במחליפי הגלגל, והשוטרים של השניה עסקו בהחלפה. גם סיוע לאזרח, וגם מניעת סיכון תעבורתי. זו לא הפעם הראשונה בה אני רואה כזה דבר.

נכון, גם לי יש בטן מלאה כלפי משטרת התנועה, אבל תשתדלו לקחת דברים בפרופורציות.

לגבי השוטרים בארה"ב, דווקא יש לי חוויה פחות חיובית, למרות זאת, אני בטוח שזה לא משליך על כולם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני חושב שהעצה של אשפוז היא החכמה ביותר - להתקשר ולתת תיאור כללי על המקרה, זה בטוח עדיף מכלום.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...