Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם, אתמול התחילה בעיה ברכב שלי: 106 מודל 96 1600 אוטו' הזרקה

הרכב מקרטע בסרק, הטורים 500 ולפעמים פחות עד שנכבה, נורת K דולקת כאשר הרכב עומד- לפעמים.

והרכב נכבה אם אני לא לוחץ על גז.

צעד ראשון איפסתי את המחשב רכב, אך זה לא עזר, מה אתם ממליצים לבדוק?

תודה רבה!

פורסם

תקלות אופיניות למה שאתה מתאר הינם תקלת MAP סנסור ו/או הצינורית המחוברת אליה, מייצב סיבובים- פעולה לקויה, חיישן חמצן תקול, דליפת אוויר, תקלת הצתה, ועוד ועוד.

אם נורית נדלקה ,רצוי לחבר סקנר לאימות קוד תקלה ושליפתו וטיפול בו בהתאם. בדוק תחילה חיבורי ואקום לMAPסנסור, קח בחשבון שלעיתים הכל נראה ולמרות זאת יש דליפה.

מדוע לא תיגש למקצוען?

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני בכל מקרה אני אגש לבעל מקצוע, אחרי החג, רציתי לדעת אם יש בדיקות\פתרונות שאני אוכל לבצע בעצמי..

בכל אופן נתת לי כיוונים איפה לחפש את הבעיה..

אני יעדכן בהתאם.

תודה רבה !

פורסם

עדכון: היום הוחלף מנוע צעדים לאחד משומש, בנוסף הוחלף חיישן הממוקם על הפילטר אוויר(בוקר טוב?)

ביינתיים האוטו לא מקרטע והטורים יציבים אך לפעמים הם משחקים, עולים ויורדים ב50 סל"ד.. לדעתי זה צינורות וואקום- אני אבדוק ויחליף בהתאם.

תודה על הכל!

פורסם

שלום רב

מניסיוני ברכב שכזה תדאג להחליף מדי פעם את מסנן הדלק ( נתקלתי רבות ברכב שכזה שמסנן דלק סתום גרם לתופעות רבות ומגוונות הכוללות תקלות מחשב )

בברכה זיסו יוסי

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

כן, לקח הרבה זמן-אך התקלה המייגעת נפתרה- אחרי החלפות של חלקים שלא היו לצורך עקב מוסך לא מקצועי.

פניתי ל"משה זר הזרקת דלק וקרבורטורים" בפתח תקווה ואני חייב לציין את היחס המצויין ואיתור התקלה במקצועיות ומהירות (5 דקות והתקלה אותרה- חיישן MAP סורר...) על הדרך ביצעתי ניקוי ושיפוץ מזרקים והאוטו נוסע מעולה!

אני רוצה לציין את חיים-מנהל העבודה- בחור מדהים, מקצועי, בעל סבלנות- באמת מקום מומלץ מאוד!! ויש לציין שהמחיר הוגן ולא יקר..

• תוכן חדש...