Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RCA אופטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין דבר כזה RCA אופטי! .

כבל אופטי זה מעבר של מידע בצורת פולסים של אור. ולא על ידי חשמל.

ההבדל בין RCA אחד לשני.

הוא בבידוד. (הציפוי החיצוני.)

בסיכוך. (בצורה שהסיכוך שזור. בכמות שזירה. בחומר)

בחומר המוליך המרכזי. בעובי. בגמישות.

הראשים של הכבל. החומר מהם עשויים. ציפוי זהב. ציפוי כסף. ראש מחרסינה. מפלסטיק. ממתכת. מגומי.

החומר של ההלחמה. (כמה טהור החומר.)

עמידות הכבל בחימצון.

כמובן החברה שמוכרת (החתימה על הכבל)

אותו כבל! עם 2 חותמות שונות יכול לעלות בהבדל של 500%.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ממש ממש לא.

זה על גבול הקישקוש.

ובמיוחד שאין דבר כזה כבל RCA אופטי.

כבל RCA. במחיר של 200-300 שקל ליחידה במקסימום זה הגיוני למערכת מקצועית.

ולמערכת בינונית כבל של עד 200 שקל הגיוני.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

הרעיון מאחורי הכבל האופטי הוא שהוא חסין לחלוטין לרעשים חיצוניים.

הנתונים בו מועברים בצורה דיגיטאלית(פולסים) ולא בצורה אנלוגית.

רמת השגיאות ואיבוד הנתונים בכבל הזה היא אפסית לחלוטין.

כל אלה הופכים אותו לכבל המושלם להעביר בו נתונים.

אבל הוא יקר.

כמעט ואין מכשירים שתומכים בו.

הסיכוי שתבחין בין RCA איכותי לכבל אופטי, הוא נמוך מאוד, אם בכלל קיים.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אנשים.

תקראו שוב את השאלה המקורית!!! אז אני יחזור עליה.

RCA אופטי.! ושוב. R C A א ו פ ט י

אני חוזר. כבל שהוא RCA והוא אופטי. לא קיים החיה הזו

ובין אקולייזר ומכשירים לא מחברים באופטי. אני לא מכיר אקוליזרים שיש להם כניסה אופטית. (וזה בגלל שאקוליזר הוא אנלוגי לגמרי)

ולרוב מחברים יציאות דיגיטליות כמו DVD. מיני דיסק. CD. בין מכשירים שמדברים בגידיטלית. ואז חוסכים את ההמרה לאות אנלוגי. ומעבירים את המידע בצורה איכותית. יותר.

ולשרגמן. אתה תשמע בהבדל בין אות אנלוגי לדיגיטלי!

דיגיטלי נקי יותר!@

פורסם

שרגמן?

אמיר, MR.SUB , אבל לא שרגאמן.

בכל אופן הכוונה היא שלא יהיה ניתן כמעט להבחין בין RCA איכותי שמחובר במערכת ברכב לבין( אם נגיד וקיים) כבל אופן שמחובר בין הHU למגבר, אולי רק במקרים של רכיבים יקרים ומפורטים מאוד , ואז נגיד שאולי שם תשמע את ההבדל. במערכת ממוצעת אני לא מאמין.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

"ולשרגמן. אתה תשמע בהבדל בין אות אנלוגי לדיגיטלי!

דיגיטלי נקי יותר!@"

אני?, אבל מה עשיתי? :roll:

RCA אופטי נשמע כמעט כמו נגן CD עם מחט

RCA דיגיטאלי?

אתה צריך משהו שיקלוט את האות הזה אחרת יהיה לך כבל RCA שמאיר באור אדום ,וזהו

פורסם

RCA דיגיטאלי?

אתה צריך משהו שיקלוט את האות הזה אחרת יהיה לך כבל RCA שמאיר באור אדום ,וזהו

חברה, אני צופה בשרשור ולא יכול שלא להעיר, סאונדמן כבר חזר ואמר פעמיים לפחות בשרשור הזה ואף אחד לא מתייחס כנראה,

כבל אופטי זה כבל אופטי, RCA זה RCA, אין לבלבל בין השניים, לשנייהם תפקיד שונה, יכולות אחרות ודרך פעולה אחרת.

כבל RCA שמאיר באור אדום יהיה לך אם תחבר איזה לד אדום לבטריה ותחבר לכבל עם איזולירבנד... :)

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
חברה, אני צופה בשרשור ולא יכול שלא להעיר, סאונדמן כבר חזר ואמר פעמיים לפחות בשרשור הזה ואף אחד לא מתייחס כנראה,

כבל אופטי זה כבל אופטי, RCA זה RCA, אין לבלבל בין השניים, לשנייהם תפקיד שונה, יכולות אחרות ודרך פעולה אחרת.

כבל RCA שמאיר באור אדום יהיה לך אם תחבר איזה לד אדום לבטריה ותחבר לכבל עם איזולירבנד... :)

ארז.

לא נכון. הכבל בנוי להתחבר לכניסת RCA רגילה. אין צורך בכניסות אופטיות במכשיר, או בממירים מRCA לאופטי. הממיר ישנו, אך הוא כו זעיר, שניתן להרכיבו בתוך הקונקטור עצמו, וכך זה פועל. לכן המחיר הוא בהתאם.

audio signals at the input are transmitted to light through fiber-optic glass cables and converted from light to audio at the output. Through our unique miniature circuit – Light Analog Module (LAM) Photon Transducer Light Signal – that is small enough to fit inside an RCA plug, the music is never digitized to ensure that best possible performance for "sound at the speed of light."

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

OK.

אבל עדיין אין זה כבל RCA אופטי.!

זה כבל שיש לו כניסת RCA. והוא ממיר את האות, לאות אופטי. מוליך בצורה אופטית. ושוב מומר לאות חשמלי.

אני לא מתלהב מדבר כזה. כי ההמרה לא תהיה הכי איכותית. בגלל ההממרה הכפולה!

פורסם
אין דבר כזה RCA אופטי! .

.

איך אפשר לאמר על משהו שקיים שאינו קיים ?

בכבל שהוא הביא ,בכל קצה ישנו ממיר שלוקח מתח מה RCA, (משתמש בכמה עשרות מיליואט) והוא ממיר את האות לאור

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אבל זה לא כבל RCA אופטי!!

זה כבל עם ממירים. עם חיבור RCA שממיר לאופטי. וזה לעולם לא יהיה איכותי כמו ממיר חיצוני! ומהסיבה שאת החשמל להמרה הוא לוקח מהאות עצמו! ואז הוא גורע משהוא מהאות !

• תוכן חדש...